Jun 2016 updated: Testking RSA 050-v5x-CAARCHER01 exam cost 1-10

RSA qualification is the planets most respected worldwide qualification. Therefore 050-v5x-CAARCHER01 is very necessary for those people who are nervous to enter the IT organization. But it is very hard for those who are active functioning or perhaps researching to pass the RSA Archer Certified Administrator 5.x Exam test. Examcollection RSA 050-v5x-CAARCHER01 study instructions will help you preserving a large amount of moment,energy and also source within the 050-v5x-CAARCHER01 test. Youll be able to handle this kind of 050-v5x-CAARCHER01 test efficiently simply by our 050-v5x-CAARCHER01 pdf file and also test motor. We are able to keep the item promptly and enable visitors to discover RSA information quickly. You can also down load the RSA 050-v5x-CAARCHER01 pdf file demo version completely free.

2016 Jun 050-v5x-CAARCHER01 training

Q1. - (Topic 3) 

Which of the following actions do NOT have the possibility of triggering a subscription notification? 

A. Launching a Questionnaire campaign 

B. Editing the value in a Text field 

C. Deleting a record in an application 

D. Creating a newrecord in an application 

Answer: C 


Q2. - (Topic 1) 

If a History Log field is deleted from an application, what will happen to the data stored within that History Log field? 

A. All data previously stored in that field is deleted. 

B. All data previously stored in that field is still maintained by the database. 

C. The user data stored within that field is saved, but all other data is deleted. 

D. Nothing; it is not possible to delete a History Log field once it has been populated within a single record. 

Answer: A 


Q3. - (Topic 3) 

Which of the following statements best summarizes what happens when executing an advanced search that filters on the Policy Owner field using the “Current User” filter? 

A. The search results will contain only records that include the text "Current User." 

B. The search results will be sorted based on the values included in the Policy Owner field. 

C. The search results will contain only records that include the text “Policy Owner” in the Description field. 

D. The search results will contain only the records where the user who runs the search is listed in the Policy Owner field. 

Answer: D 


Q4. - (Topic 2) 

Which of the following statements does NOT apply to RSA Archer groups? 

A. Multiple groups can be assigned to an access role. 

B. A group is a collection of users and/or other groups. 

C. Automatic creation and maintenance of groups can be done through LDAP synchronization. 

D. Nesting of groups is limited to a single parent/child structure (i.e. a parent group cannot be the child of another parent group) 

Answer: D 


Q5. - (Topic 1) 

For a Conditional Layout action,which of the following options is NOT a valid selection for a field? 

A. Display 

B. Expand 

C. Required 

D. Read Only 

Answer: B 


050-v5x-CAARCHER01  free practice questions

Update 050-v5x-CAARCHER01 exam cram:

Q6. - (Topic 3) 

On the Manage Workspaces page, what does selecting the "Configure Display Order" link allow an administrator to do? 

A. Alter the layout of iViews as they appear on a dashboard. 

B. Alter the layout of iViews as they appear on a workspace. 

C. Alter the left to rightorder of dashboards underneath a specific workspace. 

D. Alter the left to right order of workspaces as they appear across the top of the system. 

Answer: D 


Q7. - (Topic 3) 

Which of the following notifications CAN NOT be unsubscribed from? 

A. Notification in Digest format 

B. Generate Notification Action (Data-Driven Event) 

C. Subscription Notification for a Leveled Application 

D. Subscription Notification for a Standard Application 

Answer: B 


Q8. - (Topic 1) 

Which of the following is NOT a category for RSA Archer field types? 

A. Basic 

B. System 

C. Advanced 

D. Technical 

Answer: D 


Q9. - (Topic 1) 

Which of the following field types CAN NOT be populated using the Data Import Manager? 

A. Numeric 

B. Attachment 

C. Cross-Reference 

D. User/Groups List 

Answer: B 


Q10. - (Topic 3) 

Which of the following frequencies is NOT an option for Subscription Notifications? 

A. Hourly 

B. Weekly 

C. Monthly 

D. Instantly 

Answer: A 



see more 050-v5x-CAARCHER01 dumps