050-v5x-CAARCHER01 answers(11 to 20) for consumer: Jun 2016 Edition

You will get the actual comprehensive description when you encounter difficulties during your 050-v5x-CAARCHER01 study. Exambible provide you the actual 050-v5x-CAARCHER01 RSA Archer Certified Administrator 5.x Exam key points legibly within the 050-v5x-CAARCHER01 places. These are greatly preserving the expenses to take part in the actual RSA training courses.

2016 Jun 050-v5x-CAARCHER01 vce

Q11. - (Topic 3) 

For a user to view a global report, which of the following MUST be true? 

A. The global report must be displayed in a Report iView the user has access to. 

B. The user must have access to theapplication on which the global report was built. 

C. There can be no private fields in the application on which the global report was built. 

D. There can be no Record Permission fields in the application on which the global report was built. 

Answer: B 


Q12. - (Topic 3) 

Which of the following steps would be the best approach for temporarily stopping a subscription notification from sending email notifications? 

A. Delete the subscription notification 

B. Inactivate the subscription notification 

C. Delete the application associated with the subscription notification 

D. Disable notifications for the application associated with the subscription notification 

Answer: B 


Q13. - (Topic 1) 

What is the name of the feature that sends RSA Archer data to an external database? 

A. XML Notification 

B. Data Feed Manager 

C. Data Publication Service 

D. Scheduled Report Distribution 

Answer: C 


Q14. - (Topic 3) 

Which of the following options CAN NOT be used to determine a recipient for a subscription notification? 

A. User/Groups field 

B. Record Permission field 

C. Text field with an Email text mask 

D. External Links field using the"mailto:" link 

Answer: D 


Q15. - (Topic 3) 

Which of the following is NOT a valid link type for a quick reference that appears on a workspace? 

A. Report 

B. Solution 

C. Workspace 

D. Content Record 

Answer: C 


050-v5x-CAARCHER01  exam cost

Up to the immediate present 050-v5x-CAARCHER01 exam answers:

Q16. - (Topic 2) 

When an administrator selects to cascade private field permissions for a group, which of the following would be a valid result? 

A. Only members of BOTH the selectedgroup and all child groups would have access to the field. 

B. Members of the selected group and members of any child groups would have access to the field. 

C. Members of the selected group would NOT have access to the field; members of child groups would have access to the field. 

D. Only members of the selected group would have access to the field; members of any child groups would NOT have access to the field. 

Answer: B 


Q17. - (Topic 2) 

Users can be granted access to information at what three levels? (Choose three) 

A. Field 

B. Form 

C. Record 

D. Data Feed E. Application 

F. Advanced Search 

Answer: A,C,E 


Q18. - (Topic 1) 

Which of the following options is NOTavailable when performing a Data Import? 

A. The user can specify the locale to be used for date fields. 

B. The user can choose to ignore any invalid cross-references. 

C. The user can specify the type of encoding used in the external file. 

D. The user canfilter out some of the data in order to import a subset of the data contained in the external file. 

Answer: D 


Q19. - (Topic 3) 

What is the name of the option that allows an end user to build a cross-application search? 

A. Add New Reference 

B. Build N-Tier Search 

C. Add New Relationship 

D. BuildCross-Application Search 

Answer: C 


Q20. - (Topic 3) 

Which of the following CAN NOT be changed from the search results page? 

A. Column display order 

B. Sort order of the records 

C. The number of records displayed per page 

D. Field values from the records displayed in the search results 

Answer: D 



see more 050-v5x-CAARCHER01 dumps