Up to the minute 220-701: Exambible real pack from 181 to 200

Exam Code: 220-701 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Essentials
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-701 Exam.

2016 Apr 220-701 Study Guide Questions:

Q181. A user would like to ensure that only their family and their laptops can access a newly installed wireless router. Which of the following BEST accomplishes this? 

A. MAC filtering 

B. Disable DHCP 

C. Static IP addresses 

D. Port forwarding 

Answer: A 


Q182. Which of the following printers requires a specialized paper in order to operate? 

A. Thermal 

B. Laser 

C. Inkjet 

D. Impact 

Answer: A 


Q183. Which of the following describes a secure connection over the Internet between two sites? 

A. FTP 

B. VLAN 

C. VPN 

D. HTTP 

Answer: C 


Q184. Which of the following pin pairs remain with the same wire color for either T568A or T568B? 

A. Pair 1 & 8 

B. Pair 2 & 7 

C. Pair 3 & 6 

D. Pair 4 & 5 

Answer: D 


Q185. A customer states their computer was fine until yesterday when they heard a pop noise and the computer stopped working. Which of the following components should the technician test FIRST? 

A. Main system board 

B. Processor 

C. Hard disk drive 

D. Power supply 

Answer: D 


Q186. Which of the following should be done FIRST to a hard drive before it is disposed? 

A. Partition 

B. Physical damage 

C. Data wipe 

D. Format 

Answer: C 


220-701 exam price

Renew 220-701 download:

Q187. User 1 has a printer connected to a PC. User 2 is requesting the ability to print large documents to that printer. Which of the following is the BEST way for User 2 to gain access to the printer? 

A. Use infrared to print remotely. 

B. Unplug the printer and install it on the new PC. 

C. Share the Printer in Windows. 

D. Update universal drivers to allow printing. 

Answer: C 


Q188. Please be aware that if you do not accept these terms you will not be allowed to take this CompTIA exam and you will forfeit the fee paid. 

A. RETURN TO EXAM 

B. EXIT EXAM 

Answer: A 


Q189. Which of the following transmits a digital signal? 

A. VGA 

B. XGA 

C. Component video 

D. DisplayPort 

Answer: D 


Q190. Which of the following cables would use a DB-15 connector type? 

A. HDMI 

B. Optical 

C. VGA 

D. DVI 

Answer: C 


Q191. Which of the following is the MAXIMUM theoretical transfer rate of an IDE cable? 

A. 1.54 Mbps 

B. 3.0 Gbps 

C. 133 Mbps 

D. 480 Mbps 

Answer: C 


Q192. A user states that their laser printer prints black and white streaks about half an inch wide down the left side of every page. Which of the following components MOST likely needs replacing? 

A. Toner 

B. Transfer roller 

C. Fuser 

D. Pickup assembly 

Answer: C 


220-701 exam engine

Simulation 220-701 free practice test:

Q193. Which of the following are standard AMD processor socket types? (Select TWO). 

A. 1366 

B. 1155 

C. 940 

D. LGA 

E. F 

Answer: CE 


Q194. Which of the following offers the HIGHEST wireless security? 

A. WEP 

B. WPA2 

C. WPA 

D. HTTPS 

Answer: B 


Q195. After making a long CAT5 cable, the technician fears that the cable may have been damaged during the pull, but does not have a cable tester. Which of the following would be the BEST alternative tool to determine whether there are any breaks or shorts in the cable? 

A. Multimeter 

B. Voltmeter 

C. Loopback plug 

D. Toner probe 

Answer: A 


Q196. Which of the following operating system types will allow a user to utilize 16GB of RAM if installed on a PC workstation? 

A. 8-bit 

B. 16-bit 

C. 32-bit 

D. 64-bit 

Answer: D 


Q197. A technician has just finished installing a new NIC into a customer’s desktop. Which of the following should the technician do NEXT? 

A. Perform a full system backup. 

B. Follow up with the customer, verifying satisfaction. 

C. Ask their manager to contact the customer. 

D. Perform a complimentary virus scan. 

Answer: B 


Q198. Which of the following is the form factor of a standard S-video connector? 

A. DB-15 

B. DB-25 

C. DIN-6 

D. DB-9 

Answer: C 


Q199. Which of the following is an example of a Class B TCP/IP address? 

A. 4.4.4.2 

B. 122.29.38.110 

C. 155.43.29.219 

D. 199.200.201.202 

Answer: C 


Q200. Which of the following protocols would be used in order to log into a router to configure a VLAN? 

A. RDP 

B. SMTP 

C. TELNET 

D. FTP 

Answer: C