How to pass CompTIA 220-702 Real Exam in 24 Hours [test questions 301-315]

Exam Code: 220-702 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Practical Application
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-702 Exam.

2016 Apr 220-702 Study Guide Questions:

Q301. Which of the following are good examples of malware prevention in Windows XP? (Select TWO). 

A. Use a trusted aggressive pop-up blocker. 

B. Update the anti-spyware software after scanning the system. 

C. Re-install the operating system every six months. 

D. Avoid notorious websites and hyperlinks. 

E. Open and then scan all attachments in emails. 

Answer: AD 


Q302. A technician needs a wireless access point to cover most of the office. Which of the following should the technician perform FIRST to achieve this? 

A. Change the radio channel 

B. Apply MAC address filter 

C. Determine placement 

D. Reduce radio power level 

Answer: C 


Q303. Which of the following will allow a technician to extend a partition? 

A. Set the drive up as basic 

B. Format the drive to FAT32 

C. Install a second hard drive 

D. Set the drive as dynamic 

Answer: D 


Q304. After moving files from one folder to another, the technician cannot access them. Which of the following MUST the technician do to regain access to these files? 

A. In folder options, select show hidden files and folders. 

B. Perform the transfer again. 

C. Reboot the system; access will be reset automatically. 

D. Take ownership of the files. 

Answer: D


Q305. A client is having trouble connecting to the Internet. The client is using a static IP address and is able to connect to other devices on the network via IP address only. Which of the following is MOST likely the problem? 

A. IMAP 

B. DHCP 

C. DNS 

D. NAT 

Answer: C 


220-702 test preparation

Up to the minute 220-702 free practice test:

Q306. A user is running defrag on a computer and the power goes out. When power is restored, which of the following is the BEST action to perform? 

A. Perform a disk cleanup 

B. Check Event Viewer for errors 

C. Turn the computer on and run chkdsk /r 

D. Run defrag 

Answer: C 


Q307. A technician is preparing to update the BIOS on a laptop. Which of the following should the technician do to prevent problems during the update? 

A. Remove all of the memory 

B. Plug in the AC adapter 

C. Remove the hard drive and optical drive 

D. Clear the partitions on the hard drive 

Answer: B 


Q308. If a technician needs to convert a hard drive from Basic to Dynamic, which of the following utilities would the technician use? 

A. Add Hardware Wizard 

B. Device Manager 

C. Computer Management 

D. Disk Management 

Answer: D 


Q309. User profiles in Windows 7 are stored in which of the following locations? 

A. C:\User Profiles 

B. C:\Documents and Settings\User Profiles 

C. C:\Documents and Settings 

D. C:\Users 

Answer: D 


Q310. Which of the following utilities can display drivers installed on a local Windows XP machine? 

A. msinfo32.exe 

B. fsutil.exe 

C. msiexec.exe 

D. chkntfs.exe 

Answer: A 


220-702 practice test

Simulation 220-702 preparation labs:

Q311. Which of the following wireless standards uses the 5GHz frequency? 

A. 802.11g 

B. 802.2 

C. 802.11a 

D. 802.3 

Answer: C 


Q312. A user reports that they are unable to open any audio files. Yesterday, the user uninstalled third party music software. Which of the following is the MOST likely cause of the user’s error? 

A. The file associations were not returned after the software was uninstalled. 

B. The user is not opening the files correctly. 

C. The uninstalled software has corrupted all the audio files on the computer. 

D. The sound card is not properly configured. 

Answer: A 


Q313. A technician is attempting to configure Windows XP Media Center on a desktop from a CD. The message that comes up on the screen says ‘Missing NTLDR press any key to reboot’. Which of the following should the technician do NEXT? 

A. Replace the video card with a compatible one. 

B. Check the Windows XP Hardware Compatibility List. 

C. Verify the boot order in the BIOS. 

D. Install Windows XP RC2 first, then upgrade to Windows XP Media Center. 

Answer: C 


Q314. A technician is installing a memory upgrade for a remote user. The technician notes that the machine is not reporting the correct amount of memory that was installed during the POST step. Which of the following actions should the technician perform FIRST? 

A. Replace the newly installed memory modules with another known-working unit. 

B. Remove and reseat the memory, and recheck the memory reported. 

C. Leave the configuration intact, and check cabling to ensure nothing was loose during the installation. 

D. Perform a BIOS upgrade on the machine. 

Answer: B 


Q315. A user installs a laser jet printer on a Windows XP desktop. The user states that Windows XP generic printer drivers were used. When the user prints a document, the pages are printing out with random symbols, letters, and numbers. Which of the following should the technician do? 

A. Download manufacturer printer drivers 

B. Restart the printer spooler 

C. Check for Microsoft Windows updates 

D. Check Device Manager 

Answer: A