comptia 220-801 study guide? Tips for success

Counting on excellent engineering, better services for purchasers. Ucertify offer you 24 hour customer care with regard to CompTIA examinee and you can obtain what you need realize at any time. Your satisfaction of our own 220-801 is our own services objective, their joint advancement along with customers is our own prolonged quest inside a large number. Therefore please dont wait to contact us all when you have questions of 220-801 examination.

2016 Jun comptia 220-801 and 220-802:

Q331. - (Topic 1) 

A technician needs to replace a computer’s hard drive. Which of the following should the 

technician do FIRST? 

A. Remove network connections 

B. Remove the RAM 

C. Self ground on the computer case 

D. Disconnect power to PC 

Answer: D 


Q332. - (Topic 7) 

A laptop is not charging the battery and occasionally shuts off even when the power cord is plugged in. This is a symptom of a bad: 

A. DC jack 

B. Hard drive 

C. Cooling system 

D. Battery 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.laptopjacks.com/ 


Q333. - (Topic 3) 

RAID 5 requires a minimum of how many hard drives? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: C 


Q334. - (Topic 2) 

On an ATX motherboard, the 4-pin auxiliary power connector provides which of the following? 

A. Additional power to onboard devices 

B. Additional power to PCIx peripheral cards 

C. Additional power to the South Bridge 

D. Additional power to the CPU voltage regulator 

Answer: D 


Q335. - (Topic 1) 

Which of the following BIOS features should be enabled to increase security of the physical computer? 

A. Chassis Intrusion Detection 

B. Advanced Configuration and Power Interface 

C. Antivirus Software 

D. Temperature Monitoring 

Answer: A 


220-801 brain dumps

Down to date testout 220-801:

Q336. - (Topic 4) 

A technician needs to install a new printer to a computer in a SOHO environment. The technician wants the printer connection to have the FASTEST speed. Which of the following types of connectors should the new printer have? 

A. Parallel 

B. FireWire 400 

C. USB 2.0 

D. DB-9 

Answer: C 


Q337. - (Topic 3) 

A small office with five computers on a workgroup that are directly connected to a switch is an example of which of the following network topologies? 

A. Ring 

B. Bus 

C. Mesh 

D. Star 

Answer: D 


Q338. - (Topic 3) 

A user reports that when printing to the laser printer there is a constant blank spot on every page. Which of the following should the technician do NEXT to resolve the issue? 

A. Replace the toner cartridges. 

B. Use compressed air to clean out any debris. 

C. Reset the printer to factory defaults. 

D. Reinstall the printer drivers on the user’s workstation. 

Answer: B 


Q339. - (Topic 2) 

Joe, a user, needs to connect a MIDI device to his computer, but the PC does not have the appropriate port. Which of the following add-ons would MOST likely have the port the PC needs? 

A. Network Interface Card 

B. TV Capture Card 

C. Video Card 

D. Sound Card 

Answer: D 


Q340. - (Topic 3) 

Which of the following helps law enforcement show accountability for evidence as it was gathered? 

A. Drive hashing 

B. Chain of custody 

C. Drive image creation 

D. Court subpoena 

Answer: B 



see more 220-801 dumps