Tips to Pass 300-320 Exam (1 to 15)

Exam Code: 300-320 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Network Service Architectures
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-320 Exam.

2016 Apr 300-320 Study Guide Questions:

Q1. A network engineer must create a Layer 2 switch block design that has deterministic convergence and is loop-free at Layer 2. Which two switch block elements are needed to meet the requirements? (Choose two.) 

A. Layer 3 link between distribution switches 

B. HSRP with interface tracking on uplinks to core switches 

C. RPVST with equal bridge priority on distribution switches 

D. VLANs that do not span access switches 

E. Layer 2 link between distribution switches 

Answer: A,D 


Q2. Which option is an.advantage of using PIM sparse mode instead of PIM dense mode? 

A. No RP is required. 

B. There is reduced congestion in the network. 

C. IGMP is not required. 

D. It floods all multicast traffic throughout the network. 

Answer: B 


Q3. NBAR is deployed on the network as part of network optimization. Which technology is critical to recognize new applications on the network? 

A. PDLM 

B. ACLs 

C. code upgrade 

D. additional licenses 

Answer: A 


Q4. In base e-Commerce module designs, where should firewall perimeters be placed? 

A. core layer 

B. Internet boundary 

C. aggregation layer 

D. aggregation and core layers 

E. access and aggregation layers 

Answer: A 


Q5. Which technology allows multiple instances of a routing table to coexist on the same router simultaneously? 

A. VRF 

B. Cisco virtual router 

C. instanced virtual router 

D. IS-IS 

Answer: A 


300-320  sample question

Rebirth 300-320 exam engine:

Q6. Which option is a common cause of congestion found in a campus network? 

A. input serialization delay 

B. output serialization delay 

C. Rx-queue starvation 

D. Tx-queue starvation 

Answer: D 


Q7. Which technology allows network managers to centrally manage the VLAN database? 

A. VTP 

B. VLAN 

C. VSS 

D. vPC 

Answer: A 


Q8. An HSRP design requirement states that preemption must be enabled for the active switch, which is a Cisco 4507R. Assume a boot time of 300 seconds. Which setting of the preemption delay timer minimizes the loss of traffic? 

A. 50 seconds 

B. 100 seconds 

C. 150 seconds 

D. 200 seconds 

Answer: C 


Q9. Which of the following facts must be considered when designing for IP telephony within an Enterprise Campus network? 

A. Because the IP phone is a three-port switch, IP telephony extends the network edge, impacting the Distribution layer. 

B. Video and voice are alike in being bursty and bandwidth intensive, and thus impose requirements to be lossless, and have minimized delay and jitter. 

C. IP phones have no voice and data VLAN separation, so security policies must be based on upper layer traffic characteristics. 

D. Though multi-VLAN access ports are set to dot1q and carry more than two VLANs they are not trunk ports. 

Answer: D 


Q10. DRAG DROP 


Answer: 



certleader.com

Free 300-320 discount pack:

Q11. Which of the following is a result when designing multiple EIGRP autonomous systems within the Enterprise Campus network? 

A. Improves scalability by dividing the network using summary routes at AS boundaries 

B. Decreases complexity since EIGRP redistribution is automatically handled in the background 

C. Reduces the volume of EIGRP queries by limiting them to one EIGRP AS 

D. Scaling is improved when a unique AS is run at the Access, Distribution, and Core layers of the network 

Answer: A 


Q12. Voice and video-conferencing applications that support multistreaming use which protocol? 

A. TCP 

B. RTP 

C. Multipath TCP 

D. SCTP 

Answer: D 


Q13. Support of vPC on the Cisco Nexus 5000 access switch enables various new design options for the data center Access layer, including which of the following? 

A. The vPC peer link is not required for Access layer control traffic, and can instead be used to span VLANs across the vPC access switches 

B. A single switch can associate per-interface with more than one vPC domain 

C. vPC can be used on both sides of the MEC, allowing a unique 16-link EtherChannel to be built between the access and aggregation switches 

D. Allows an EtherChannel between a server and a access switch while still maintaining the level of availability that is associated with dual-homing a server to two different access switches 

Answer: C 


Q14. A network engineer is designing an address plan based on network applications. Which application presents the greatest need for its own address block? 

A. IP telephony 

B. management 

C. multicast 

D. physical security 

Answer: A 


Q15. An engineer notices that many BGP peers utilize the same configuration parameters. What can the engineer configure to simplify BGP neighbor statements and generate more efficient BGP peer updates? 

A. peer groups 

B. policy templates 

C. session templates 

D. peer address families 

Answer: A 



see more 300-320 dumps