How to pass Cisco 500-452 Real Exam in 24 Hours [exam question 21-30]

Counting on excellent engineering, better support for purchasers. Examcollection offer you Round-the-clock customer care for Cisco examinee and you will acquire what you would like understand at any time. Your own fulfillment of our 500-452 is the support purpose, the businesss shared development with consumers is the prolonged quest inside a large part. So please dont wait to contact us all when you have any questions regarding 500-452 examination.

2016 Jun 500-452 actual test

Q21. - (Topic 3) 

With which type of integrated services routers can you perform zero-touch deployment of remote equipment? 

A. Cisco Prime Plug and Play 

B. CiscoWorks 

C. Cisco ISR G2 

D. ActionPack 

Answer: A 


Q22. - (Topic 2) 

Why has visibility into network applications become a problem for IT? 

A. IT has no tools that can look inside an Ethernet packet. 

B. New protocols are being used. 

C. HTTP has become the primary transport protocol for most applications. 

D. Visibility into applications is not an issue. 

Answer: C 


Q23. - (Topic 4) 

Which type of traffic does Akamai deliver? 

A. web 

B. Internet 

C. branch 

D. WAN 

Answer: A 


Q24. - (Topic 6) 

What can replace traditional fixed PSTN lines? 

A. SIP trunks 

B. Internet 

C. modems 

D. VPN trunks 

Answer: A 


Q25. - (Topic 2) 

Which management platform is the Cisco IWAN solution of choice for providing visualization of performance routing? 

A. Cisco Prime Infrastructure 

B. LiveAction 

C. Compuware Vantage 

D. Glue Networks 

Answer: B 


Topic 3, IWAN Deployment 

29. - (Topic 3) 

Multiple types of cache can be configured for use with NetFlow. Which cache type is exported on a regular basis and used by ART? 

A. synchronized 

B. normal 

C. permanent 

D. exportable 

E. ART 

Answer: A 


500-452  test question

Down to date 500-452 exam engine:

Q26. - (Topic 4) 

What is the primary characteristic of Cisco WAAS Express? 

A. application-centric 

B. link optimizer C. not supported in Cisco IWAN 

D. protocol-agnostic 

Answer: B 


Topic 5, Intelligent WAN Secure Connectivity 

61. - (Topic 5) 

Which route is needed in the global table for internal users to access the Internet? 

A. route to the service provider 

B. route to the internal DNS server 

C. default route 

D. static route to Internet web sites 

Answer: C 


Q27. - (Topic 1) 

Which tunneling technology is used in the Cisco IWAN solution? 

A. DMVPN 

B. IP-only LAN-like service 

C. VPLS 

D. GRE 

E. NHRP 

F. L2TP 

Answer: A 


Q28. - (Topic 3) 

Which WAN topology can support more than two endpoints? 

A. FHRP 

B. NBMA 

C. VRRP 

D. B.A.T.M.A.N. 

Answer: B 


Q29. - (Topic 3) 

What is the typical DSCP code for voice? 

A. AF11 

B. C64 

C. CS2 

D. EF 

Answer: D 


Q30. - (Topic 3) 

Which type of application recognition and performance monitoring does the AVC feature enable? 

A. third-party 

B. software 

C. hardware 

D. virtual appliance 

Answer: B 



see more 500-452 dumps