Jun 2016 updated: Exambible Cisco 644-068 vce 11-20

Act now and download your Cisco 644-068 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 644-068 tutorials. Download Up to the immediate present Cisco Advanced Routing and Switching for Field Engineers - ARSFE exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 644-068 with a classic professional.

2016 Jun 644-068 free practice questions

Q11. Which two of the following statements about the Cisco switching product portfolio are correct? (Choose two.) 

A. The Cisco Catalyst 3560 v2 and CiscoCatalyst 3560-X are stackable. 

B. The Cisco Catalyst 3750 v2 and CiscoCatalyst 3750-X are stackable. 

C. The Cisco Catalyst 2000 series support 802.1X and MACsec encryption. 

D. The Cisco Catalyst 2000 series support PoE and PoE+, but they do not support 60 W per port like the Cisco Catalyst 3000and Cisco Catalyst 4000 series. 

Answer: B,D 


Q12. Which two of the following statements correctly describe regional WAN branch profiles? (Choose two.) 

A. 3G, 4G, and satellite connections are commonly used as backup links in high-end branches. 

B. The standard branch typically uses MPLS as a primary link and any kind of Internet link(DSL, cable, etc.) for backup. 

C. HD video traffic is found in high-end and ultra high-end branches. 

D. WAAS Express is the preferred WAN optimization implementation in mobile and standard branches. 

Answer: B,C 


Q13. Which of the following statements regarding Cisco WAAS application support is not true?? 

A. In order to benefit from the MAPI application optimizer, you have to disable native Microsoft Exchange/Outlook encryption. 

B. Cisco WAAS offers special protocol-level optimization for Windows Media Technologies over RTSP. For this kind of optimization, a separate WAAS license is required. 

C. CIFS application support requires a separate WAAS license. 

D. Cisco WAAS SSL optimization requires the core WAE to spoof the identity of the server, and therefore needs to have a local copy of the server certificate and private key. 

Answer: C 


Q14. Which three of the following are recommended steps for the design phase? (Choose three.) 

A. High-level design 

B. Gap analysis 

C. Proof of concept 

D. Low-level design 

E. Competitive market analysis 

Answer: A,C,D 


Q15. Which two of the following statements regarding Cisco routing core functionalities are correct? (Choose two.) 

A. The exponential growth in bandwidth requirements and increased sensitivity to latency can be addressed by Cisco WAAS. 

B. Transcoding services in a video and collaboration deployment can be provided in Cisco IOS software, so no hardware DSPs are required on the Cisco 3900 router series. 

C. Cloud-based managed security is supported by the built-in ScanSafe Connector. 

D. Cisco Unified Communications Manager Express can run on Cisco UCS Express. 

Answer: A,C 


644-068  free practice test

Replace 644-068 practice:

Q16. Which three of the following are valid steps when building an architectural roadmap for a customer? (Choose three.) 

A. Understand the business objectives, current environment, and pain points of the customer. 

B. Assess the current infrastructure, financial data, and operational management capabilities. 

C. Identify configuration flaws on individual devices. 

D. Analyze collected data, identify potential savings, and develop TCO and ROI. 

E. Deliver business case documentation, detailed technical solution scenarios, and TCO report. 

Answer: A,B,D 


Q17. Which two of the following features are not supported by Cisco WAAS Express? (Choose two.)? 

A. TFO 

B. DRE with persistent cache? 

C. Application optimizers? 

D. Auto-discovery of end nodes? 

Answer: B,C 


Q18. Which of the following statements regarding the WAAS vendor landscape is not true?? 

A. Riverbed is the market leader. 

B. Bluecoat isnumber two in the WAAS market. 

C. Riverbed lacks routing functionality. 

D. The benefits of Cisco WAAS include scalability, the comprehensive product portfolio, and VDI vendor-validated optimization. 

Answer: B 


Q19. Which of the following statements best describes the routing vendor landscape? 

A. Juniper Networks is the strongest competitor in the high-end and SOHO markets. 

B. AVM is one of the largest Cisco competitors in Germany. 

C. Most competitors have a similar architectural approach to Cisco. 

D. Larger competitors to Cisco include Juniper Networks, Riverbed, and Huawei. 

Answer: D 


Q20. Which two of the following statements correctly describe Cisco WAAS Mobile? (Choose two.) 

A. One Cisco WAAS Mobile server can serve up to10,000 concurrent mobile users. 

B. The Cisco WAAS Mobile client is optimized for smartphones with 3G or 4G connections. 

C. The Cisco WAAS Mobile Server provides up to 1 Gb/s LAN throughput. 

D. The Cisco WAAS Mobile Server is based on a UCS-C series server and providesup to 200 Mb/s WAN throughput. 

Answer: A,D 



see more 644-068 dumps