650-621 bundle(11 to 20) for client: Jun 2016 Edition

Want to know Exambible 650-621 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco LCSAWALAN Cisco Lifecycle Services Advanced Wireless certification experience? Study Vivid Cisco 650-621 answers to Most up-to-date 650-621 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 650-621 (LCSAWALAN Cisco Lifecycle Services Advanced Wireless) test on your first attempt.

2016 Jun 650-621 exam engine

Q11. Which three wireless service components belong to the operate phase? (Choose three.) Select exactly 3 answer(s) from the following:

A. System Monitoring

B. Operations Implementation

C. Incident Management

D. Operations Plan

E. Security Administration

F. Operations Assessment

Answer: ACE


Q12. Which service component in the implement phase is typically performed prior to the handover of a wireless solution to the customer's operations organization? Select exactly 1 answer(s) from the following:

A. Systems Integration

B. Systems Acceptance Testing

C. Skill Assessment

D. Project Close Out

E. Wireless Check

Answer: B


Q13. Which three of the following activities occur in the problem management service component of the wireless operate phase? (Choose three.) Select exactly 3 answer(s) from the following:

A. Recover From Incident Outage

B. Track Events and Report on System Availability, Resource Capacity, and Performance

C. Classify Groups of Known Incidents as Problems

D. Conduct Post-Change Evaluations

E. Document Issues Encountered During Software Upgrade and Methods Used to Resolve Issues

F. Provide Hardware and Software Support to Resolve Incidents

Answer: CEF


Q14. Which of the following best describes the purpose of using lifecycle services for deploying an advanced wireless solution? Select exactly 1 answer(s) from the following:

A. Maximize the number of services required to support advanced technologies.

B. Provide a consistent, repeatable, and proven method to ensure the network solution that is deployed delivers upon the customer's goals for reliability and availability.

C. Reinforce customer confidence in partners selling products.

D. More clearly define the roles of account managers, systems engineers, and field engineers.

E. Create a more effective sales strategy for partners.

Answer: B


Q15. Which of the following wireless service components occur in the implement phase? Select exactly 1 answer(s) from the following:

A. Project Kickoff, Staging, Systems Acceptance Testing, Ongoing Support Handoff Meeting

B. WLAN Change Management, Security Administration, Technology Assessment, Operations Plan

C. Operations Readiness Assessment, Systems Requirements Validation, Planning Project Kickoff, Service Assurance

D. Security Assessment, Operations Assessment, Supplier Management

Answer: A


650-621 exam prep

Down to date 650-621 free draindumps:

Q16. Which service component within the prepare phase recommends the appropriate wireless technology to address a business requirement of the customer? Select exactly 1 answer(s) from the following:

A. Account Qualification and Planning

B. Business Case Development

C. Technology Strategy Development

D. Proof of Concept

Answer: C


Q17. Assessing the ability of the customer's site facilities for readiness to support the proposed WLAN system is an activity conducted as part of which service component? Select exactly 1 answer(s) from the following:

A. Full System Migration

B. System Installation

C. WLAN System Calibration

D. WLAN Site Readiness Assessment (RF survey)

E. Systems Acceptance Testing

Answer: D


Q18. Select two activities that are included in the wireless detailed design development service component in the design phase. (Choose two.) Select exactly 2 answer(s) from the following:

A. Perform Detailed Analysis for Intrusion Prevention System

B. Develop Detailed Design for Intrusion Prevention System

C. Present Low-Level Design to Customer

D. Design WLAN Infrastructure

E. Create Detailed Staff Training Matrix

Answer: CD


Q19. Which three of the following service components are included in the design phase? (Choose three.) Select exactly 3 answer(s) from the following:

A. Account Qualification and Planning

B. Detailed Design Customer Signoff

C. Staff Training

D. Migration Plan Development

E. Staging Plan Development

F. System Requirements Validation

Answer: BDE


Q20. In the wireless design phase, which service component includes developing and documenting the test case(s) used to verify that a deployed infrastructure meets the operational, functional, and interface requirements? Select exactly 1 answer(s) from the following:

A. Implementation Plan

B. Business Plan

C. Staging Plan

D. Detailed Design Development

E. Systems Acceptance Test Plan Development

Answer: E



see more 650-621 dumps