Top 17 answers 70-178 for candidates (35 to 51)

Pinpoint of 70-178 testing engine materials and discount pack for Microsoft certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-178 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-178 Study Guide Questions:

Q35. You manage several projects. Each project has shared resources and work distribution. 

You need to ensure that you can adjust the workload for specific resources used across multiple project schedules. 

What should you do? 

A. Enable the Load Summary Resource Assignments option. Then, select the Level Resource function on each project. 

B. Open the individual schedules and use the Visual Reports option. Then, use the Resource Usageview to manually modify resource Work. 

C. Open a blank project and select Insert Subproject for each project schedule. Then, use the Level Resource function for selected resources. 

D. Open the shared Resource Pool for each project schedule. Then, use the Level Resources function. 

Answer: C


Q36. You need to ensure that you can view only the tasks on your projects critical path. 

What should you do? 

A. On the Advanced tab of the Project 2010 options, select the Calculate multiple critical paths check box. 

B. View the projects Gantt chart and apply the Critical group. 

C. View the project's Gantt chart and apply the Critical filter. 

D. On the Advanced tab of the Project 2010 options, modify the Tasks are critical if slack is less than or equal to option. 

Answer: C


Q37. You have a task named Tasks that has a duration of four days and a finish-to-finish relationship with a task named Task4. 

You need to reconfigure Tasks to be a milestone. You also need to retain the original duration and resource assignments. 

You select Tasks. What should you do next? 

A. Remove the predecessor assignments. 

B. Click the Insert Milestone button. 

C. Select the Mark Task as Milestone check box. 

D. Change Work to zero hours. 

Answer: C


Q38. You receive an e-mail message that contains a list of tasks. You need to create a new project schedule from the list of tasks. What should you do first? 

A. Open a previously saved Project 2010 file and save it as a blank template. 

B. Create a list of tasks in Microsoft Excel, and save the file by using the .mpt file extension. 

C. Create a new file in Project 2010 and paste the list of tasks. 

D. Create a new template file in Project 2010. 

Answer: C


Q39. You manage a project that specifies all constraint types to As Soon As Possible. 

You discover that one of your key tasks is scheduled to end prior to the targeted finish date. 

You need to display the targeted finish date on the default Gantt chart. 

What should you modify in the Task Information window? 

A. Set the Deadline date field. 

B. Set the Constraint date field. 

C. Set the Finish date field. 

D. Select the Mark task as milestone check box. 

E. Select the Display on Timeline check box. 

Answer: A


70-178 test engine

Updated 70-178 free exam:

Q40. All tasks in your project use the Auto Schedule mode. 

Several tasks are in progress. 

You need to reschedule all the remaining work on the project. You also need to achieve this goal without having rigid constraints set to your project’s tasks. 

What should you do? 

A. Click Update Project. 

B. Click Calculate Project. 

C. Change the Status Date field. 

D. Click Move Project. 

Answer: A


Q41. The milestones in your project schedule represent the end of phases. 

You need to change the background color of the cells of the milestones to blue. 

What should you do on the Format tab? 

A. Select Text Styles, and then select Milestone Tasks. 

B. Select Layout, and then select Show drawings. 

C. Select Drawing, and then select Text Box. 

D. Select Column Settings, and then select Milestone. 

E. Select Bar Styles, and then select Milestone. 

Answer: A


Q42. You need to set the default constraint type for all new tasks to As Late As Possible. What should you do? 

A. Select all tasks, and then click Layout. 

B. In the Options dialog box, enable the New Tasks are effort driven check box. 

C. Select all tasks, and then set the constraint type to As Late As Possible. 

D. In the Project Information window, from the Schedule From drop-down list box, select Project Finish Date. 

Answer: D


Q43. Standard working hours are eight hours a day from Monday through Friday. You create a task of fixed units and set the duration to 2 days. 

You assign the task to John at 100 percent. John wants to work only 50 percent on the task. You change John's assignment units to 50 percent for the task. 

Which set of values describes the specified task? 

A. Duration shows 2 days; Work shows 0 hours 

B. Duration shows 4 days; Work shows 16 hours 

C. Duration shows 4 days; Work shows 8 hours 

D. Duration shows 2 days; Work shows 8 hours 

E. Duration shows 2 days; Work shows 16 hours 

Answer: B


Q44. You need to import a task list from a Microsoft Office SharePoint 2010 site to create a project schedule in Project 2010. 

You need to achieve this goal while maintaining SharePoint synchronization. 

What should you do? 

A. Use the Save to SharePoint feature and type the URL that contains the task list. 

B. Open the SharePoint task list in Datasheet view and copy the tasks to a blank project file. 

C. Use the New from SharePoint feature and type the URL that contains the task list. 

D. Save the SharePoint task list to a Microsoft Excel file and use the Project Import Wizard. 

Answer: C


70-178 latest exam

Accurate 70-178 test:

Q45. A section of your project contains only a summary task along with four subtasks and a milestone. 

You discover that the section is located in the incorrect phase and has the incorrect Work Breakdown Structure (WBS) numbering. You need to move the section to another phase of the project. You also need to ensure that the 

section reflects the correct WBS numbering. What should you do? 

A. Select the summary task and change the scheduling mode to Manually Scheduled. 

B. Select the entire section and click Move Task. 

C. Drag the summary task. 

D. Modify the start and finish dates of the summary task. 

Answer: C


Q46. You manage several projects saved on a shared drive. 

You want to create a critical path relationship between several schedules managed by other project managers. 

You need to link the project schedules at the task level. You also need to ensure that each project manager can continue to manage their own project. 

What should you do? 

A. Open each individual project. 

Create date constraints for task deadlines. 

Save the project. 

B. Open a blank project. 

Insert each project and select the Link to project option. 

Link tasks as needed. 

Save the subprojects. 

C. Open a blank project. 

Copy and paste each project into the new file. 

Link tasks as needed. 

Save the project by using a new name. 

D. Open a blank project. 

Insert each project and select the Link to project option. 

Save the blank project as a new named project. 

Discard the subprojects. 

E. Open a blank project. 

Insert each project and clear the Link to project option. 

Save the blank project as a new named project. 

Discard the subprojects. 

Answer: B


Q47. All tasks are assigned to multiple team members. A business analyst sends you an e-mail message that contains the dates of her vacation. You need to modify the schedule to reflect delays that are caused only by the business analysts vacation dates. What should you do? 

A. Modify the start and end dates of all the tasks of the business analyst. 

B. Create a new enterprise calendar, and then enter the vacation days. 

C. Use the Mark on Track command. 

D. Change the working time for the resource calendar of the business analyst. 

Answer: D


Q48. You have team members who work on one of the following shifts: Monday through Friday: 8 hours a day. Tuesday through Saturday: 10 hours a day. Sunday through Wednesday: 12 hours a day. You need to ensure that your project plan accommodates the different shifts. 

What should you do? 

A. Create shift resource departments. 

B. Change the maximum units for each resource. 

C. Create three tasks, one for each shift. 

D. Create a base calendar for each shift. 

Answer: D


Q49. You track all costs on your project. You need to track task-level airfare costs that do not depend on the amount of work or duration of a task. What should you do? 

A. Use a work type resource. 

B. Create a custom field and capture travel costs at the project level. 

C. Use a budget resource. 

D. Use a cost type resource. 

Answer: A


Q50. You need to view only the task name, start and finish dates, percentage of work completed, and a Gantt chart. 

What should you do? 

A. Create a custom filter and a custom view. 

B. Create a custom table and a custom group. 

C. Create a custom filter and a custom table. 

D. Create a custom table and a custom view. 

Answer: D


Q51. You are reviewing the task details of your project. You receive the following warning message: 

"This task has resources assigned which are over-allocated." 

You need to be able to identify a possible resolution for the over-allocated resources. 

What should you do? 

A. Change the task type to Fixed Work, and then recalculate the project. 

B. Change the task type to Fixed Units, and then recalculate the project. 

C. Increase the task duration values for the task. 

D. Use the Task Inspector tool. 

E. Set the Level Assignments flag to Yes for the task, and then recalculate the schedule. 

Answer: D