70-236 training materials(33 to 48) for consumer: Mar 2016 Edition

Exam Code: 70-236 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Exchange Server 2007, Configuring
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-236 Exam.

2016 Mar 70-236 Study Guide Questions:

Q33. You are employed as the exchange administrator at Contoso. The Contoso network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso. Now you receive an order from the company management. According to the company requirement, Outlook Web Access needs to be configured to allow Microsoft Office documents to be opened but not saved on public computers. So what action should you perform?

A. The Office file formats should be added to the direct file access Block list.

B. Direct file access should be enabled for public computers.

C. Force WebReady Document Viewing should be enabled when a converter is available for public computers.

D. The Office file formats should be added to the supported document types for WebReady Document Viewing.

Answer: C


Q34. You are employed as the exchange administrator at Contoso. The Contoso network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso. You are in charge of a server. This server has Microsoft Exchange Server 2007 with Service Pack 1 (SP1) and Microsoft Windows Server 2008 installed. The mailbox database fails. You have to make sure that users are able to send and receive e-mail during the recovery of the mailbox database. In order to achieve this goal, what action should you perform?

A. In order to achieve this, the New-MailboxDatabase cmdlet should be run.

B. In order to achieve this, a dial tone recovery should be performed.

C. In order to achieve this, a recovery storage group should be created.

D. In order to achieve this, the Exchange Mail Flow Troubleshooter should be used.

Answer: B


Q35. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. The Exchange Server 2007 organization is configured with cluster continuous replication (CCR). The clustered mailbox server is named Server01. You have received instruction from the Manager to implement a failover operation. In your solution you need to ensure that there are offline times are kept to a minimum as well as ensure that no information is lost during the failover operation. What should you do?

A. You should consider running the Set- MailboxDatabase -Identity "Mailbox Database" - RetainDeletedItemsUntilBackup $true cmdlet.

B. You should consider running the Set- MailboxServer Server01 - AutoDatabaseMountDial:BestAvailability cmdlet

C. You should consider running the Set- MailboxServer Server01 - AutoDatabaseMountDial:Lossless cmdlet.

D. You should consider running the Set- MailboxServer Server01 - ForceDatabaseMountAfter:Unlimited cmdlet.

Answer: C


Q36. You are employed as the exchange administrator at Contoso. The Contoso network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso. Your company merges with Luxware, Ltd. Each companys mixed e-mail system includes Exchange Server 2003 servers and Exchange Server 2007 servers, and Outlook 2003 clients and Outlook 2007 clients. At present your company has a single remote SMTP domain for *, which is configured with the Allow none option. You have to configure the delivery of out-of-office (OOF) messages to the luxware.com domain, and you must make sure that no users outside of the two merged companies can receive OOF messages. So what action should you perform?

A. Add a new remote domain for *.luxware.com, and choose the Allow external out-of-office only option.

B. Choose the Allow external out-of-office only option on the remote domain *.

C. Add a new remote domain for *. luxware.com, and choose the Allow internal out-of-office and out-of-office set by Outlook 2003 or earlier clients and set on Exchange 2003 or earlier servers option.

D. Choose the Allow external out-of-office and out-of-office set by Outlook 2003 or earlier clients and set on Exchange 2003 or earlier servers option on the remote domain *.

Answer: C


Q37. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. It is reported by users that their mailboxes on an Exchange Server 2007 computer can not be accessed by them, and the Exchange Server 2007 computer is named EX01. You confirm that connectivity to the server works well and that server hardware also works well. In addition, access to global catalogs work well. The company requests you to report on the status of all required Exchange-specific and Exchange-dependent services. Which action should be performed to achieve the goal?

A. To achieve the goal, the Test-SystemHealth -Server EX01 cmdlet should be run.

B. To achieve the goal, the Get-ExchangeServer -Identity EX01 cmdlet should be run.

C. To achieve the goal, the Database Troubleshooter should be run from the Exchange Troubleshooting Assistant.

D. To achieve the goal, the Test-ServiceHealth -Server EX01 cmdlet should be run.

Answer: D


70-236 free exam

Improved 70-236 actual test:

Q38. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. There is a Mailbox server named S01 in the company. On S01, the mailbox transaction log volume has very little free disk space remaining. At the time that you move several large mailboxes to another Mailbox server, no additional free disk space is made available on the mailbox transaction log volume on S01. You plan to increase the amount of free disk space on the mailbox transaction log volume on S01. So what action should you perform?

A. A full backup of the database should be performed.

B. The deleted item retention period should be decreased.

C. An online defragmentation of the database should be run.

D. An offline defragmentation of the database should be run.

Answer: A


Q39. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. There is an Exchange Server 2007 environment for you. You have a Mailbox server named Corp01. You have a top-level public folder named Folder01. According to the company order, you have to create a public folder named Sales in Folder01 on Corp01. What action should you perform?

A. Active Directory Users and Computers should be used.

B. The New-PublicFolder -Path "Folder01\Sales" -Server Corp01 command should be run.

C. The Set-PublicFolder -Identity "Folder01\Sales" -Server Corp01 command should be run.

D. The New-PublicFolder -Name "Sales" -Path \Folder01 -Server Corp01 command should be run.

Answer: D


Q40. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. There is an Exchange Server 2007 environment, and an Edge Transport server is contained in the perimeter network and a Hub Transport server is contained in the internal network. Exchange EdgeSync service should be set between the two servers. Your company corporate with a company named Green Mood. A third-party messaging server is utilized by Green Mood. The same address space will be shared by both companies. You will set E-mail for the combined companies to route through the Exchange 2007 environment. The public DNS records for Green Mood are updated to point to the Edge Transport server in your Exchange 2007 environment. The Green Mood domain is set as an accepted domain. You are required to make sure that external e-mail for Green Moods users is delivered to Green Moods third-party messaging server. Which action should be performed to achieve the goal?

A. An internal relay domain should be set on the Hub Transport server. And then, a Send connector should be created on the Hub Transport server that points to Green Moods messaging server.

B. An external relay domain should be set on the Edge Transport server. And then, a Send connector should be created on the Edge Transport server that points to the Hub Transport server.

C. An internal relay domain should be set on the Edge Transport server. And then, a Send connector should be created on the Hub Transport server that points to Green Moods messaging server.

D. An external relay domain should be set on the Edge Transport server. And then, a Send connector should be created on the Edge Transport server that points to Green Moods messaging server.

Answer: A


Q41. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2007 computer named Server01. The Hub Transport server role resides on Server01. You notice that message tracking is enabled on Server01. A new Exambible.com directive regarding company privacy policy states that the subject line of e-mail messages should be not stored in the tracking log. You need to track the e-mail messages from Server01 whilst ensuring that you comply with the Exambible.com privacy policy. What should you do?

A. You should make use of the Set- ReceiveConnector - ProtocolLoggingLevel None cmdlet.

B. You should make use of the Set- TransportServer Server01 - MessageTrackingLogEnabled : $false cmdlet.

C. You should make use of the Get- MessageTrackingLog -Subject None cmdlet.

D. You should make use of the Set- Transport Server Server01 C MessageTrackingLogSubjectLoggin

Answer: D


Q42. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. At present Microsoft ActiveSync is configured on the Exchange servers but is presently disabled for user on the Exchange Server 2007 organization. A Exambible.com employee named Tom works in the Research and Development department. She is assigned a new laptop workstation named Client01. She requests that Client01 is synchronized with the Exchange servers over a wireless network so as to accommodate her research tasks. You need to allow ONLY Tom to use the ActiveSync feature. What should you do? (Each correct answer presents a complete solution. Choose TWO.)

A. You should enable Microsoft ActiveSync using the Active Directory Users and Computers console.

B. You should enable Microsoft ActiveSync using the Exchange Management Console.

C. You should enable Microsoft ActiveSync by running the Set-CASMailbox cmdlet.

D. You should enable Microsoft ActiveSync by running the Set-Mailbox cmdlet.

Answer: BC


70-236 dumps

Approved 70-236 book:

Q43. You are employed as the exchange administrator at Contoso.com. The Contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso.com. The company decides to have selected users removed to a new Exchange Server 2007 Mailbox server. You can see the time window for the user move and other current time windows from the table listed below. 

It takes three hours to finish the existing backups, and it is expected that time should be enhanced to four hours after the user moves start. You are required to have a new time window created for the backups and the amount of impact should be minimized on the server. From the following four time windows, which one should be created for the backups?

A. Time window 18:00 - 22:00 should be created for the backups

B. Time window 02:00 - 06:00 should be created for the backups

C. Time window 19:00 - 23:00 should be created for the backups

D. Time window 20:00 - 24:00 should be created for the backups

Answer: B


Q44. You work as the Exchange Administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2007 Organization. Exambible.com has acquired a business partner named Test-Tech Ltd. The Exambible.com written security policy states that employees are not permitted to send out-of-office messages to users outside the companies Exchange 2007 organization. After the acquisition of the new partner Exambible.com were compelled to make an exception to this policy to allow an operational arrangement of the Exchange Server organization. The SMTP domain for Willow Bridge Ltd is Test-Tech.com. You need to configure the Exchange organization of Exambible.com. You thus have to ensure that out-of-office messages can be sent to the e-mail addresses in the Test-Tech.com domain. What should you do?

A. First create a Send connector for Test-Tech.com. Then set the correct options.

B. First add Test-Tech.com as an accepted domain. Then set the correct options.

C. First add Test-Tech.com as a remote domain. Then set the correct options.

D. First create a transport rule. Then set the correct options.

Answer: C


Q45. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2007 Mailbox server named Server01. During routine maintenance you notice that an inappropriate message with the subject line of Exchange is sent to all clients on Server01. You need to ensure that the message is deleted from the mailboxes on Server01. What should you do?

A. First create a new mailbox named NewMail that contains a folder named Export. Then run the Get-Mailbox -Server Server01 | Export-Mailbox  -TargetMailbox NewMail - TargetFolder Export -SubjectKeywords "Exchange"-DeleteContent cmdlet.

B. First locate the message ID of the original message on Server01. Then run the Export-Message -Identity <IDnumber> c:\temp cmdlet. Then delete the messages in the directory.

C. First create a new transport rule named ExcRule from the Exchange Management Console. Then set the condition to "when the Subject field contains ExcRule". Then set the action to "silently drop the message".

D. First locate the message ID of the original message on Server01. Then run the Remove-Message -Identity <IDnumber> cmdlet.

Answer: A


Q46. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The Contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. Your company sets Exchange Server 2007 organization in two Active Directory sites named S01 and S02. S01 is set for the 10.10.5.0/24 subnet, and S02 is set for the 10.10.20.0/24 subnet. You can see the Exchange servers in the two sites from the table below.A problem occurs that ExCAS01 fails to work. It is reported by S02 users that Microsoft Office Outlook Web Access (OWA) cannot be accessed. You are required to recover OWA service to S02 users. Which action should be performed to achieve the goal?

A. To achieve the goal, the Client Access server role should be added to ExHub02.

B. To achieve the goal, the Client Access server role should be added to ExHub01.

C. To achieve the goal, a new OWA virtual directory should be created on ExMbCAS1.

D. To achieve the goal, the mailbox configuration of the users should be removed on ExCMS1 to ExMbCAS1.

Answer: A


Q47. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. In your Exchange Server 2007 environment, there is a Mailbox server named S01 and a Client Access server named S02. According to the company requirement, you have to view a list of all mailboxes. Besides, the list should include the protocols that are enabled for each mailbox. So what action should you perform to accomplish your task?

A. The Get-User cmdlet should be run.

B. The Get-Mailbox cmdlet should be run.

C. The Get-CASMailbox cmdlet should be run.

D. The Get-MailboxStatistics cmdlet should be run.

E. The Get-ClientAccessServer cmdlet should be run with the -Identity Server2 parameter.

Answer: C


Q48. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. There is an Exchange Server 2007 environment. The place for a transaction log volume on a Mailbox server is too limited now. And it is reported by some users that their mailboxes are not available. You should recover service to these users in the shortest time. Which action should be performed to achieve the goal?

A. To achieve the goal, 100 of the oldest transaction logs should be moved, and the Mount-Database cmdlet should be run. At last, a full backup of the database should be implemented.

B. To achieve the goal, the database volume should be compressed, and the Mount-Database cmdlet should be run. At last, a full backup of the database should be performed.

C. To achieve the goal, circular logging should be enabled, and the Mount-Database cmdlet should be run.

D. To achieve the goal, the Clean-MailboxDatabase cmdlet should be run, and the Mount-Database cmdlet should be run.

Answer: A