18 tips on How to 70-323 Test Like a Badass [19 to 36]

Exam Code: 70-323 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Administering Office 365
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-323 Exam.

2016 Mar 70-323 Study Guide Questions:

Q19. You implement an intranet site by using Microsoft SharePoint Online. The site uses the default Team Site template. 

Users create 100 document libraries. Many of the document libraries did not inherit the permissions of the site. 

You need to provide a user named User with the ability to administer all of the document libraries in the intranet site. The solution must use the minimum amount of administrative effort. 

What should you do? 

A. From the site settings of the root site, add User to the Hierarchy Managers group. 

B. From the SharePoint Online administration center, add User to the Site Collection Administrators group. 

C. From the SharePoint Online administration center, add a User Profile Property named Administrator and set the property value to True for User. 

D. Assign User the Full Control permission to each site. 

Answer: A


Q20. Your company has an Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1) organization and a hybrid deployment of Office 365. 

Microsoft Exchange Server on-premises users report that they cannot view the free/busy information of Microsoft Exchange Online users. 

You suspect a certificate problem. 

You need to identify whether a certificate problem is causing the issue. 

Which PowerShell cmdlet should you use? 

A. Test-FederationTrust 

B. Test-MRSHealth 

C. Test-SystemHealth 

D. Test-CasConnectionUser 

Answer: A


Q21. Your company has an Office 365 subscription. 

The network contains an Active Directory domain. 

You configure single sign-on for all users. 

Corporate security policy states that all account passwords used by Windows services must be changed every 90 days. 

An administrator changes all of the account passwords used by Windows services. 

You need to ensure that single sign-on continues to function. 

What should you do? 

A. From Windows PowerShell, run the Update-MSOLFederatedDomain cmdlet. 

B. From Internet Information Services (IIS) Manager, modify the properties of the ADFS virtual directory. 

C. From the Services console, modify the properties of the AD FS 2.0 Windows Service. 

D. From Windows PowerShell, run the Set-MSOLADFSContext cmdlet. 

Answer: C


Q22. Your company uses Microsoft SharePoint Online. 

The company has a site collection for the marketing department. 

You are a site collection administrator for the site collection. 

You need to receive an email notification when the marketing site consumes more than 5 GB of storage space. 

What should you do? 

A. From the SharePoint Online administration center, modify the resource usage quota for the marketing site collection. 

B. From the site settings of the marketing site collection, create a new site content type. 

C. From the SharePoint Online administration center, modify the storage quota for the marketing site collection. 

D. From the site settings of the marketing site collection, create a new site policy. 

Answer: C


Q23. You are the administrator for a company named Contoso, Ltd. The company has an Office 365 subscription. 

Your need to prevent users from changing their user display name by using Outlook Web App. What should you do? 

A. Run the Set-MsolCompanyContactInformation cmdlet. 

B. Modify the default email address policy. 

C. Run the Set-MsolUserPrincipalName cmdlet. 

D. Modify the default role assignment policy. 

Answer: D


Q24. ic 1, Volume A 

1. DRAG DROP 

You are the administrator for a company named Contoso, Ltd. 

Contoso has a subscription to Office 365 for midsize business and enterprises and has 200 Microsoft Lync Online users. 

Contoso works with a partner company named Fabrikam, Inc. All users at Fabrikam use Windows live. 

You need to implement desktop sharing between all of the Contoso users and all of the Fabrikam users, except for the users in the Contoso finance department. The Contoso users must be prevented from using Lync Online to communicate with any other external users. 

What should you do? 

To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



70-323 exam question

Improved 70-323 actual test:

Q25. DRAG DROP 

You deploy a Microsoft SharePoint Online environment and a Microsoft SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You assign each user a security clearance level that ranges from one to 10. 

You need to recommend a solution to meet the following requirements: 

-Configure a numeric attribute named SecurityLevel for all user profiles. -Ensure that when users with a security level of three or more click My Site in the SharePoint Online site, they are redirected automatically to their My Site in the internal SharePoint farm. 

What should you recommend? 

To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



Q26. You recently migrated all of the mailboxes in a Microsoft Exchange Server 2010 organization to Office 365. Each mailbox contains a department attribute. 

You need to ensure that a user named User1 can search multiple mailboxes from the legal department only. What should you do? 

A. Add User1 to the Discovery Management role group. 

B. Run the Set-ManagementRoleAssignment cmdlet and specify the -customconfigwritescope parameter. 

C. Run the New-ManagementScope cmdlet and specify the -recipientrestrictionfilter parameter. 

D. Add User1 to the Service administrator role group. 

Answer: C


Q27. Your company has a hybrid deployment of Office 365 that uses single sign-on. 

The network contains a server named Server1 that has the Active Directory Federation Services (AD FS) 2.0 server role installed and a server named TMG1 that has Microsoft Forefront Threat Management Gateway (TMG) installed. 

All access from the Internet to the internal network passes through TMG1. 

You deploy a second AD FS server named Server2 and configure Network Load Balancing (NLB). 

You shut down Server1 for routine maintenance. 

Users on the Internet report that they cannot log on to Office 365 by using their Active Directory credentials. Users on the internal network report that they can log on to Office 365 by using their Active Directory credentials. 

You need to ensure that all of the users can log on to Office 365 if Serverl is unavailable. 

What should you do? 

A. Add a service location (SRV) record to the internal DNS zone. 

B. Add a service location (SRV) record to the external DNS zone. 

C. Modify the publishing rule on TMG1. 

D. Modify the cluster configuration on Server2. 

Answer: C


Q28. This question is part of a series of questions that use the same set of answer choices. Each answer choice may be used once, more than once, or not at all. 

Your company has an intranet site that is hosted on Microsoft SharePoint Online. 

Users frequently create shortcuts to documents stored in the intranet site. 

The users report that when they rename a document, the shortcut to the document becomes invalid. 

You need to ensure that when a user renames a document, the link to the document remains valid. 

Which feature should you use? 

A. SharePoint Server Enterprise Site Collection Features 

B. Microsoft Office Web Apps 

C. Metadata Navigation and Filtering 

D. document ID 

E. in-place record management 

F. Reporting 

G. Content Organizer 

H. Workflows 

I. SharePoint Server Publishing Infrastructure 

J. Document Sets 

K. Library and Folder Based Retention 

L. Content Type Syndication Hub 

Answer: D


Q29. Your company has a hybrid deployment of Office 365. 

You discover that some Active Directory user accounts are unavailable in Office 365. 

You need to identify why the user accounts are unavailable in Office 365. 

What should you do? 

A. Run microsoft.online.msonlineconnector.exe. 

B. Run configwizard.exe. 

C. Run miisdient.exe. 

D. Verify the Dirsyncsetup.txt file. 

Answer: A


Q30. This question is part of a series of questions that use the same set of answer choices. Each answer choice may be used once, more than once, or not at all. 

Your organization owns and operates two separate companies named Tailspin Toys and Wingtip Toys. 

The company has one Office 365 subscription. 

All users at Wingtip Toys have an email address that uses the wingtiptoys.com suffix. All users at Tailspin Toys have an email address that uses the tailspintoys.com suffix. 

The business units have the following configurations: 

-The email infrastructure of Wingtip Toys is hosted entirely on Office 365. -The email Infrastructure of Tailspin Toys is a hybrid deployment of Office 365 that uses single sign-on. 

The Tailspin Toys network contains three servers. The servers are configured as shown in the following table. 


You need to ensure that the password for a Wingtip Toys user named Test5 never expires. 

Which cmdlet should you use? 

A. Start-OnlineCoexistenceSynch 

B. Convert-MSOLDomainToStandard 

C. New-MSOLUcenseOptions 

D. Set-MSOLUserPrincipalName 

E. Confirm-MSOLDomam 

F. Add-MSOLGroupMember 

G. Set-MSOLUserPassword 

H. Update-MSOLFederatedDomain 

I. Set-MSOLGroup 

J. Set-MSOLDomainAuthentication 

K. Add-Member 

L. Set-MSOLUser 

M. Set-MSOLDomainFederationSettings 

N. Start Job 

O. Set-MSOLDirSyncEnabled 

Answer: L


70-323 exam prep

Precise 70-323 free exam:

Q31. You are the administrator for a company named Tailspin Toys. 

The company uses the tailspintoys.com SMTP domain. All mailboxes are hosted on Office 365. 

From the Internet, customers send warranty questions to Tailspin Toys by sending an email message to a shared mailbox named Warranty. The Warranty mailbox has the warranty@tailspintoys.com SMTP address. 

The service manager reports that many email orders sent to warranty@tailspintoys.com are identified as spam. 

You need to ensure that all of the messages sent by the customers arrive in the Warranty mailbox. 

What should you do? 

A. From the Forefront Online Protection Administration Center, enable Directory-Based Edge Blocking. 

B. From the Forefront Online Protection Administration Center, create a new policy rule. 

C. From Windows PowerShell, run the New TransportRule cmdlet and specify the -exceptifheadercontainswords parameter. 

D. From Windows PowerShell, run the Set-ContentFilterConfig cmdlet and specify the -bypassedrecipients parameter. 

Answer: D


Q32. DRAG DROP 

You deploy Microsoft SharePoint Online. The deployment contains one site collection. You are assigned to the help desk. 

You see the following open cases: 

-A user named User1 deleted a site from the site collection. 

-A user named User2 deleted a custom Web Part page from a site. 

-A user named User3 deleted an announcement list from the Recycle Bin. 

You need to recommend a method to recover the content deleted by each user. The solution must recover the content in the minimum amount of time. 

Which methods should you recommend? 

To answer, drag the appropriate method to the correct user in the answer area. 


Answer: 



Q33. This question is part of a series of questions that use the same set of answer choices. Each answer choice may be used once, more than once, or not at all. 

Your company has an intranet site that is hosted on Microsoft SharePoint Online. 

You plan to create a document library that will have 10 content types. 

You need to configure the document library so that when users upload a document that uses a specific content type, the document moves to another document library automatically. 

Which feature should you use? 

A. Content Type Syndication Hub 

B. Reporting 

C. SharePoint Server Enterprise Site Collection Features 

D. document ID 

E. in-place record management 

F. Metadata Navigation and Filtering 

G. Library and Folder Based Retention 

H. Workflows 

I. Document Sets 

J. Microsoft Office Web Apps 

K. Content Organizer 

L. SharePoint Server Publishing Infrastructure 

Answer: K


Q34. DRAG DROP 

Your company has an Office 365 subscription. 

The company updates the email security policy to include the following requirements: 

-All email messages older than two years must be deleted automatically unless a user chooses to retain the message for a longer period. 

-All email messages sent to and from a distribution group named Legal must be stored in a single mailbox for five years. 

-All email messages sent to the Internet from the company must contain a disclaimer. 

You need to configure Office 365 to meet the security policy requirements. 

Which features should you configure? 

To answer, drag the appropriate feature to the correct requirement m the answer area. 


Answer:



Q35. DRAG DROP 

Your company has a site that is hosted on Microsoft SharePoint Online. 

You need to grant an external user access to the site. The external user must be able to log on to the site by using a Windows Live ID. 

What should you do? 

To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



Q36. This question is part of a series of questions that use the same set of answer choices. Each answer choice may be used once, more than once, or not at all. 

Your company has an Office 365 subscription. 

All user mailboxes are hosted on Microsoft Exchange Online. 

Corporate security policy states that all administrative users must be assigned the minimum number of permissions. 

You need to ensure that an administrator named Admin1 can create custom administrator roles for several regional help desk users. The custom roles will be used to manage Exchange Online. 

To which role or role group should you add Admin1? 

A. User management administrator 

B. Recipient Management 

C. Service administrator 

D. View-Only Organization Management 

E. Records Management 

F. Billing administrator 

G. UM Management 

H. Discovery Management 

I. Global administrator 

J. Help Desk 

K. Password administrator 

L. Organization Management 

Answer: I