17 tips on How to 70-400 Test Like a Badass [86 to 102]

Tested of 70-400 download materials and questions pool for Microsoft certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-400 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:MS System Center Operations Manager, Configuring exam Today!

2016 Apr 70-400 Study Guide Questions:

Q86. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. Server administrators currently run two scripts. Script A is run locally on the target server. Script B is run remotely against the target server. You need to allow server administrators to run the scripts on demand by using the Operations Manager 2007 Operations Console. What should you do?

A.

B.

C.

D.

Answer: B


Q87. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. You install agents on four servers that are members of a server cluster. Virtual servers and other cluster resources do not appear among the managed objects in the state views of the Operations Console.  You need to be able to view all cluster resources in the Operations Console. What should you do?

A. Enable agent proxy for agents on all physical servers in the cluster.

B. Disable agent proxy for agents on all physical servers in the cluster.

C. Configure the agent action account to run as a domain account on all physical servers in the cluster.

D. Enable automatic approval of manually installed agents in the Global Management Server Settings.

Answer: A


Q88. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. You install all the management packs from the installation media.  You need to create a recorded browser session for a Web site. What should you do?

A. Use the ASP.NET Web Service template to create a synthetic transaction.

B. Use the ASP.NET Application template to create a synthetic transaction.

C. Use the Web Application template to create a monitor.

D. Use the Administration pane to configure the Web site address.

Answer: C


Q89. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. You install Operations Manager agents as part of the computer image for every member server in the corporate Active Directory domain. The agents have no agent settings information when they join the Active Directory domain. You need to automatically distribute agent settings to agents that are deployed as part of a computer image on all member servers that are joined to the corporate Active Directory domain.  What should you do?

A. Configure an Active Directory Group Policy object (GPO) to apply settings.

B. Perform a client push installation of agents to all member servers in the corporate Active Directory domain.

C. Use the MOMADAdmin utility to publish Management Group information to all member servers in the corporate Active Directory domain.

D. Use the get-agent PowerShell commandlet to distribute agent configuration settings to all member servers in the corporate Active Directory domain.

Answer: C


Q90. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. You deploy four Management Servers to your Management Group. Your Operations Console and Web Console are not operational. You need to identify which server is hosting the Root Management Server role. What should you do?

A. Open Services and identify which server is running the OpsMgr Health Service and OpsMgr Config Service.

B. Open Services and identify which server is running the OpsMgr Health Service and OpsMgr SDK Service.

C. Open Services and identify which server is running the OpsMgr Config Service and OpsMgr SDK Service.

D. Open Services and identify which server is running the SQL Server Service and OpsMgr Health Service.

Answer: C


70-400 free download

Far out 70-400 exams:

Q91. Your companys System Center Operations Manager 2007 environment 

contains the following servers:

a Root Management Server (RMS)     

an Operations Database server     

a secondary Management Server

You need to move the Operations Manager database to a new Microsoft SQL Server computer named 

SQLServer1. You also need to configure the RMS to communicate with SQLServer1.

What should you do?

A. Detach the Operations Manager database, copy it to SQLServer1, and attach it to SQLServer1. Update the registry on SQLServer1 with the RMS name, and restart the Operations Manager services.

B. Detach the Operations Manager database, copy it to SQLServer1, and attach it to SQLServer1. Update the registry on the RMS with the SQLServer1 name, and restart the Operations Manager services.

C. Run the Operations Manager 2007 SETUPOM.exe command on SQLServer1. Update the registry on SQLServer1 with the RMS name, and restart the Operations Manager services.

D. Run the Operations Manager 2007 SETUPOM.exe command on the RMS. Update the registry on the RMS with the SQLServer1 name, and restart the Operations Manager services.

Answer: B


Q92. Your company has two Active Directory domains. One domain is located in the trusted network. The other domain is located in the perimeter network. No trust relationship exists between the two domains. You deploy System Center Operations Manager 2007 in the Active Directory domain on the trusted network.  You manually install the agent on an application server that resides in the Active Directory domain in the perimeter network. The agent does not appear in the Operations Console. An error event indicates that the agent is unable to obtain configuration information from the Management Server. You need to configure Operations Manager 2007 to monitor the agent. What should you do?

A. Disable mutual authentication in the Operations Console.

B. Perform a push installation of the agent to the target server.

C. Configure the agent on the application server to use certificate-based authentication.

D. On the Management Server, configure Auto Agent Assignment settings. Use the MOMAD Admin utility to publish Management Group information to the Active Directory domain in the perimeter network.

Answer: C


Q93. Your companys System Center Operations Manager 2007 environment consists of a Root Management Server (RMS), an Operations Database server, and a Gateway server.

You need to re-create your Operations Manager 2007 environment in a test environment. What should you do?

A. Restore the encryption keys to the RMS, and restore the database backups to the Operations Database server.

B. Restore the encryption keys to the Gateway server, and restore the database backups to the Operations Database server.

C. Restore the encryption keys to the Gateway server and the Operations Database server. Restore the database backups to the Operations Database server.

D. Restore the encryption keys to the Operations Database server, and restore the database backups to the Operations Database server.

Answer: A


Q94. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. The Root Management Server fails. You need to transfer the Root Management Server role to a different Management Server.  What should you do?

A. Run the SecureStorageBackup.exe Backup command. Run the ManagementServerConfigTool.exe UpdateDemotedRMS command.

B. Run the SecureStorageBackup.exe Restore command. Run the ManagementServerConfigTool.exe UpdateDemotedRMS command.

C. Run the SecureStorageBackup.exe Backup command. Run the ManagementServerConfigTool.exe PromoteRMS command.

D. Run the SecureStorageBackup.exe Restore command. Run the ManagementServerConfigTool.exe PromoteRMS command.

Answer: D


Q95. You deploy System Center Operations Manager 2007 in an Active Directory domain. You configure the firewall rules to allow the Operations Manager agent to communicate with the Management Server. A computer named Computer1 in the perimeter network is not joined to the Active Directory domain. After you manually install the Operations Manager agent on 

Computer1, you discover that Computer1 is unable to communicate with the assigned Management Server. You need to ensure that Computer1 is able to communicate with the assigned Management Server. What should you do?

A. Configure Computer1 to use Kerberos authentication.

B. Configure Computer1 to use certificate-based authentication.

C. Disable the mutual authentication requirement for the Management Group.

D. Reinstall the agent by using a push installation on Computer1.

Answer: B


70-400 practice question

Vivid 70-400 dump:

Q96. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. Your company has 10 Microsoft SQL Server 2005 computers and 5 SQL Server 2000 computers. Currently, you do not receive alerts for long-running SQL S2005 agent jobs. You need to monitor the job duration of only the SQL 2005 agent jobs. What should you do?

A. Create an override to enable the Discover SQL 2005 Agent jobs discovery For all objects of type: SQL 2005 Agent.

B. Create an override to enable the Discover SQL 2005 Agent jobs discovery For specific object of type: SQL 2005 Agent.

C. Create an override to enable the Discover SQL 2005 Agent jobs discovery For all objects of type: SQL 2000 Computers.

D. Create an override to enable the Discover SQL 2005 Agent jobs discovery For specific object of type: SQL 2000 Agent.

Answer: A


Q97. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. Your company has 10 Microsoft SQL Server 2005 computers and 5 SQL Server 2000 computers. Currently, you do not receive alerts for long-running SQL S2005 agent jobs. You need to monitor the job duration of only the SQL 2005 agent jobs. What should you do?

A. Create an override to enable the Discover SQL 2005 Agent jobs discovery For all objects of type: SQL 2005 Agent.

B. Create an override to enable the Discover SQL 2005 Agent jobs discovery For specific object of type: SQL 2005 Agent.

C. Create an override to enable the Discover SQL 2005 Agent jobs discovery For all objects of type: SQL 2000 Computers.

D. Create an override to enable the Discover SQL 2005 Agent jobs discovery For specific object of type: SQL 2000 Agent.

Answer: A


Q98. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. You need to ensure that the support team is able to view alert and state data for the Microsoft SQL Server 2005 computers that host line-of-business applications. You also need to ensure that the team is able to create overrides only for existing rules and monitors, and that the team cannot view other servers in the Operations Console. What should you do?

A. Create a group that contains all SQL Server computers that host the line-of-business application databases.

Create a custom Operator role that has group scope targeted to the new group. Add members of the support team to the custom Operator role.

B. Create a group that contains all SQL Server computers that host the line-of-business application databases.

Create a custom Author role that has group scope targeted to the new group. Add members of the support team to the custom Author role.

C. Create a group that contains all SQL Server computers that host the line-of-business application databases.

Create a custom Advanced Operator role that has group scope targeted to the new group. Add members of the support team to the custom Advanced Operator role.

D. Add members of the support team to the local Administrators group on all SQL Server computers that host the line-of-business application databases. Add members of the support team to the default Author role.

Answer: C


Q99. You are preparing a disaster recovery plan for your company s System Center Operations Manager 2007 environment. 

You need to be able to recover the Management Group configuration in the event of a failure. 

What should you do? 

A. Back up the OperationsManager database and the Data Warehouse Reporting database. 

B. Back up the OperationsManager database and the Root Management Server encryption key. 

C. Back up the Audit Collection Services (ACS) database and the Data Warehouse Reporting database. 

D. Back up the Audit Collection Services (ACS) database and the Root Management Server encryption key. 

Answer: B


Q100. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. You install a Windows Client Operating System Management Pack. You need to collect information about operating system version and applied service packs from all client computers. You need to achieve this goal by using the minimum configuration possible. What should you do?

A. Implement Crash and Hang Monitoring.

B. Implement Collective Client Monitoring.

C. Implement Business Critical Client Monitoring.

D. Import the Microsoft Information Worker Management Pack.

Answer: B


Q101. You have a System Center Operations Manager 2007 environment. You install Audit Collection Services (ACS) on the Root Management Server (RMS). The Operations Manager 2007 Reporting Server is installed on the RMS. You configure audit forwarding on two domain controllers named DC1 and DC2. The ACS security log reports do not appear in the Reporting pane. You need to be able to view the standard security log reports for DC1 and DC2.  What should you do?

A. Grant DBO access to the ACS database for users who require access to the reports.

B. Import the ACS reports that are located on the Operations Manager 2007 installation media.

C. Run the Enable Audit Collection task on DC1 and DC2.

D. Enable the agent proxy on DC1 and DC2.

Answer: B


Q102. Your company maintains a Web application that customers use to order products on the Internet. This Web application stores order data in a Microsoft SQL Server 2005 database, and uses a credit card processing application. The credit card application stores data in the same database instance.

You currently monitor each application by using separate distributed application models. You discover that when the credit card processing application health state becomes critical, the Web application health state continues to display as healthy.

The Web application cannot function without the credit card processing application.

You need to ensure that both health states display as critical when the credit card processing application fails.

What should you do?

A. Delete both of the existing distributed application models. Create a synthetic transaction for the Web application. Record a browser sequence of a product search in the Web application.

B. Delete both of the existing distributed application models. Create a TCP port synthetic transaction to monitor the listening TCP port Web application.

C. Edit the existing distributed application for the Web application in the Distributed Application Designer.

Add a new component group. Add the existing distributed application for the credit card processing application to the new component group. Create a relationship to reflect the dependency between the two applications.

D. Edit the existing distributed application for the Web application in the Distributed Application Designer.

Add a new component group. Populate the new component group with the SQL Server 2005 database used by the Web application. Create a relationship to reflect the dependency between the two component groups.

Answer: C