Leading 70-403: Examcollection real torrent from 61 to 75

Exam Code: 70-403 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: System Center Virtual Machine Manager, Configuring
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-403 Exam.

2016 Mar 70-403 Study Guide Questions:

Q61. You work as an IT engineer in an international company which is named Wikigo and you are in charge of the network of the company. The network of your company consists of server01, Host01, Host02 and VM01. They are playing different roles on the network. Server01 has System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 installed; both of Host01 and Host02 playing Hyper-V server role are part of a failover cluster; VM01 plays a role as virtual machine and it is hosted on Hostp01. Now you get an order from the company manager, you have to configure a host group. Then you name it HG and add host01 and host02 to it. On the network you deploy Performance and Resource Optimization (PRO) and enable PRO tips for the HG host group. Now you're assigned a task that you have to make sure that PRO tips will not be implemented on VM01, besides this, you must ensure that VM01 is highly available. So what should you do?

A. Disable the setting to automatically implement PRO tips on the Production host group.

B. Configure the option to remove the virtual machine from PRO host-level actions in the VM1 properties.

C. Configure the availability as normal in the VM1 properties.

D. Configure Host01 as unavailable for placement.

Answer: B


Q62. You work as an IT engineer in an international company which is named Wikigo. There are many System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 servers in the company, and you are in charge of a server named server01, which manages six servers that install the Hyper-V server role on them. Three of them are configured in a failover cluster and the Hyper-V servers are members of a host group named HyperCluster.

There is a virtual machine named VM1 in the library share. Now you are assigned a task to make sure that VM1 in the library share can only be assigned to a Hyper-V server in the failover cluster, not to Hyper-V servers out of the failover cluster, so you should find a way to permit other virtual machines to be assigned to all Hyper-V servers. Which solution should you choose?

A. The way to modify the quota point value for VM1.

B. The way to deploy the hosts that are members of the failover cluster as unavailable for placement.

C. The way to modify the hardware configuration for VM1.

D. The way to deploy the hosts that are not members of the failover cluster as unavailable for placement.

Answer: C


Q63. You work as an IT engineer in an international company named Wikigo. You are responsible for the network of the company. You attempt to deploy System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008, beside this, you want (SCVMM)2008 to support up to 25 host servers, need no reporting and have the minimize costs. To support the planned deployment of SCVMM and make it meet the requirements above, you need to select one edition of Microsoft SQL Server 2005 from the following editions, which one would you choose?

A. Choose Enterprise SQL Server edition.

B. Choose Express SQL Server edition.

C. Choose Standard SQL Server edition.

D. Choose Workgroup SQL Server edition.

Answer: B


Q64. You work as an IT engineer in an international company named Wikigo. There are many System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 servers in the company. You are responsible for for one server named server01, and the server01 manages a large virtual machine infrastructure. You have Windows Server Update Services (WSUS) deployed on the server. WSUS is used by virtual machines for software updates. Now you are asked to make sure whether all virtual machines can use the WSUS server for software updates. What should you do to ensure this?

A. Install Virtual Machine Guest Services on each machine.

B. Configure the intranet update service location on each machine.

C. Disable the Windows Update service on each virtual machine.

D. Install the Offline Virtual Machine Servicing Tool on each machine.

Answer: B


Q65. You work as an IT engineer in an international company which is named Wikigo. There are many System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 servers in the company, and you are in charge of a server named server01 which is deployed as a library server. Now you are assigned a task that a new virtual hard disk (.vhd) should be added to the library server. Which option would you choose to accomplish this task?

A. In order to accomplish this task, you should copy the .vhd file to the %programdata%\Virtual Machine Manager Library Files\VHD folder.

B. In order to accomplish this task, you should establish a new hardware profile from the VMM Administrator Console.

C. In order to accomplish this task, you should establish a new guest operating system profile from the VMM Administrator Console.

D. In order to accomplish this task, you should copy the .vhd file to the %programfiles%\Microsoft System Center Virtual Machine Manager 2008\VMMData folder.

Answer: A


70-403 free exam questions

Replace 70-403 vce:

Q66. You work as an IT engineer in an international company. There are many System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 servers in the company and you are in charge of one server that runs the Self-Service Portal. You use the Self-Service user role profile to create a user role named HGRole. The HGRole user is a member of the host group and a user named SSUser is a member of the HGRole global group.

You are assigned to configure permissions to SSUser, not only prevent SSUser from turning off virtual machines by using the Self-Service Portal, but also allow SSUser to connect to virtual machines by using the Self-Service Portal. What should you do to meet the two requirements above?

A. Remove the Local Administrator action for the HGRole user role.

B. Stop the HGRole user role.

C. Remove the HGRole user role.

D. Remove user1 from the HGUsers global group.

E. Stop the Local Administrator action for the HGRole user role.

Answer: B


Q67. You work as an IT engineer in an international company named Wikigo. You are responsible for the network of the company. The network of your company consists of a System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 server named Server01.Your are responsible for Server01 that runs Windows Server 2008. First you have the Web Server (IIS) server role installed on Sever1 by using the default configuration, and then you also have the IIS 6 Management Compatibility role service installed on Server01. Meanwhile, you try to have the Self-Service Portal on Server01 installed. After installing the Self-Service Portal on Server01, you find the installation prerequisite check fail to work, so in order to install the Self-Service Portal on Server01 successfully, what should you do?

A. Disable Windows Firewall. 

B. Disable User Account Control (UAC). 

C. Install the ASP.NET role service. 

D. Configure a new library server share. 

E. Install Windows firewall. 

Answer: C


Q68. You work as an IT engineer in an international company named Wikigo. There are many System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 servers in your company. You are in charge of one server named Server1 with a library share and a Self-Service Portal. A user named SSUser with the Self-Service user role can see existing virtual machines but cannot create new virtual machines. Now you are asked to solve this problem but you have to make sure that SSUser should not be allowed to modify rights assigned to other user accounts. In that case, which of the following solution would you choose to allow SSUser to create new virtual machines?

A. The solution of adding SSUser to the local Administrators group.

B. The solution of creating a new virtual machine template and assign the template to the Self-Service user role.

C. The solution of granting SSUser Full Control permissions on the VMM library file share.

D. The solution of granting SSUser the Delegated Administrator user role.

E. The solution of creating a new virtual machine template and granting SSUser the Delegated Administrator user role.

Answer: B


Q69. You work as an IT engineer in an international company which is named Wikigo. There are many System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 servers in the company, and you are in charge of a server named server01, which manages a server installing the Hyper-V server role. You have a virtual machine and you attempt to deploy a software update to this machine, but you need to make sure that after deploying the software update, you can restore the virtual machine to its pre-deployment state as soon as possible, so you have to find out a solution to create minimal downtime for the virtual machine. Which solution would you choose?

A. The solution of cloning the virtual machine.

B. The solution of creating a checkpoint for the virtual machine.

C. The solution of exporting the virtual machine.

D. The solution of storing the virtual machine in the VMM library.

Answer: B


Q70. You work as an IT engineer in an international company and you are in charge of the servers. The network of your company consists of Server01 and Server02 which run Windows Server 2008. You have System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 installed on Server01 and an internal Web site hosted on Server02. You are asked to install the Self-Service Portal on Server02 to make the users not only be able to access the Self-Service Portal Web site by using the URL http://vms.contoso.com, but also be able to access the internal Web site. When you install the Self-Service Portal on Server02, what should you do to make the users both can assess the internal Web site and the Self-Service Portal Web site? 

A. You should use port 8080 to configure the SCVMM server. 

B. You should use a host header of vms.contoso.com to configure the Self-Service Portal. 

C. You should configure the SCVMM server name as vms.contoso.com. 

D. You should use port 8080 to configure the Self-Service Portal. 

E. You should use port 80 to configure the Self-Service Portal. 

Answer: B


70-403 practice

Practical 70-403 test engine:

Q71. You work as an IT engineer in an international company named Wikigo and you are in charge of the network of your company. The network of your company contains many servers. You are in charge of a server named Server01 that run System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 and a server named Server02 that run Windows Server 2003 Enterprise Edition (x64). Between server01 and server02, there is a firewall. You attempt to convert Server02 to a virtual machine but first you need to make sure whether Server02 could be converted to a virtual machine, so you need to open a TCP/IP port on the firewall. Which TCP/IP port should you open?

A. TCP/IP 88

B. TCP/IP 80

C. TCP/IP 8100

D. TCP/IP 443

Answer: D


Q72. You work as an IT engineer in an international company. There are many System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 servers in the company and you are in charge of one server that runs the Self-Service Portal. You use the Self-Service user role profile to create a user role named HGRole. The HGRole user is a member of the host group and a user named SSUser is a member of the HGRole global group. You are assigned to configure permissions to SSUser, not only prevent SSUser from turning off virtual machines by using the Self-Service Portal, but also allow SSUser to connect to virtual machines by using the Self-Service Portal. What should you do to meet the two requirements above? 

A. Remove the Local Administrator action for the HGRole user role. 

B. Stop the HGRole user role. 

C. Remove the HGRole user role. 

D. Remove user1 from the HGUsers global group. 

E. Stop the Local Administrator action for the HGRole user role. 

Answer: B


Q73. You work as an IT engineer in an international company named Wikigo. You are responsible for for the network of the company. Your network contains two Active Directory forests.They are respectively called certways.com and nytest.com and the certways.com forest consists of two domains named certways.com and eu.certways.com. You can not find trust relationships between certways.com and nytest.com. Following are different servers in the network of the company. From the table it is clear to see that Server1 has System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 installed, Server2, erver3 and Host1 has Windows Server 2008 Enterprise installed while Server4 has Windows Server 2003 Standard Edition Server Pack 2 (SP2). You are asked to add a library server to a different server, which server would choose to add a library server? 


A. Add a library server to Server 3 

B. Add a library server to Server 1 

C. Add a library server to Server 2 

D. Add a library server to Host1. 

E. Add a library server to Server 4 

Answer: E


Q74. You work as an IT engineer in an international company named Wikigo and you are in charge of the network of your company. The network of your company contains many servers. You are in charge of a server named Server01 that run System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 and a server named Server02 that run Windows Server 2003 Enterprise Edition (x64). Between server01 and server02, there is a firewall. You attempt to convert Server02 to a virtual machine but first you need to make sure whether Server02 could be converted to a virtual machine, so you need to open a TCP/IP port on the firewall. Which TCP/IP port should you open? 

A. TCP/IP 88 

B. TCP/IP 80 

C. TCP/IP 8100 

D. TCP/IP 443 

Answer: D


Q75. You work in an international company which is named Wikigo and you are an enterprise engineer for the Company and are responsible for the server. The network in this high-tech Company consists of a System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 server and a server named Server1 that runs Windows 2000 Server Service Pack 4 (SP4). Currently, Server1 has a single mass storage controller on basis of third-party drivers. You are required to upgrade server1 to a virtual machine, so how will you do to finish the convert? 

A. In order to convert, you should run the Convert Virtual Machine Wizard and press F6 on the SCVMM server. 

B. In order to convert, you should upgrade Server1 to Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2) and run convert.exe at the command prompt. 

C. In order to convert, you should copy the drivers to %systemroot%\$OEM$\drivers\ on Server1 and run convert.exe at the command prompt. 

D. In order to convert, you should run the Convert Physical Server Wizard and specify a driver location on the SCVMM server. 

E. In order to convert, you should run the Convert Physical Server Wizard and press F6 on the SCVMM server. 

Answer: D