Top 15 item pool 70-448 for IT specialist (76 to 90)

Simulation of 70-448 free exam materials and pdf for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 70-448 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan exam Today!

2016 Apr 70-448 Study Guide Questions:

Q76. You are creating a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database which contains some measure groups for Company.com. 

One of measure groups Product Data allows refresh Than others' frequently. 

You should make sure that Product Data measure group would operate on a schedule managed through SSAS. 

Which is the correct answer? 

A. You should change the attribute of the ProactiveCaching property. 

B. You should change the attribute of the DataAggregation property. 

C. You should change the attribute of the ProcessingMode property. 

D. You should change the attribute of the ProcessingPriority property. 

Answer: A


Q77. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. 

You have a cube that contains an unprocessed dimension. 

When a user attempts to process the cube, the dimension data is not refreshed. 

You need to allow the user to refresh the dimension data only. 

Which permissions should you grant the user? 

A. Read-only on the dimension 

B. Read/write permissions on the cube 

C. Process on the dimension 

D. Read and process on the cube 

Answer: C 


Q78. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. Your solution has a date dimension named Date along with a hierarchy named Calendar. The Calendar hierarchy has levels for the Year, Quarter, Month, and Date attributes. You need to create a named set that refers to the first seven months of the year 2007. Which expression should you write for the named set? 

A. PeriodsToDate([DimTime].[Yr-Qtr-Mth].[Year], [DimTime].[Yr-Qtr-Mth].[Month].[July 2007]) 

B. PeriodsToDate([DimTime].[Yr-Qtr-Mth].[Month], [DimTime].[Yr-Qtr-Mth].[Month].[July 2007]) 

C. ParallelPeriod([DimTime].[Yr-Qtr-Mth].[Year], 7, [DimTime].[Yr-Qtr-Mth].[Month].[July 2007]) 

D. ParallelPeriod ([DimTime].[Yr-Qtr-Mth].[Month], 7, [DimTime].[Yr-Qtr-Mth].[Month].[July 2007]) 

Answer: A


Q79. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as a developer of a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) for the company. 

You use SSRS to design a report. 

A Windows Forms application is distributed to remote users and it contains the report, but the report server can not be accessed by these remote users. 

Now you are asked to make sure that the report can be rendered by the application correctly. 

Of the following methods, which one would be used to accomplish this task? 

A. The ReportViewer control should be used along with the RenderStream property 

B. The ReportViewer control should be used along with the LocalReport property 

C. The ReportViewer control should be used along with the RemoteReport property 

D. The Render method of the Reporting Services Simple Object Access Protocol (SOAP) API should be used. 

E. The RenderStream method of the Reporting Services Simple Object Access Protocol (SOAP) API should be Used 

Answer: B


Q80. You manage a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) data warehouse for a school district. All tests are administered via a third-party application. Results are collected in your SSAS data warehouse and moved to a Scores fact table for analysis. This warehouse also includes a Student Dimension which contains attributes related to each student. 

The school year is starting, and the district administration wants the Student Dimension updated hourly so that new students can be identified and tracked. However, test scores located in the Scores fact table should not be updated as part of this incremental processing strategy. 

You need to implement this functionality. 

Which option should you use? 

A. Process Update 

B. Process Add 

C. Process Index 

D. Process Full 

Answer: B 


70-448 test question

Improve 70-448 test preparation:

Q81. You are responsible for the SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance at your organization. This instance uses SQL Server Authentication. 

Other developers develop, configure, and deploy packages to the MSDB database. 

You need to determine whether a package named "DailyLoad" exists in the MSDB database on the local instance of SQL Server. 

What is the correct dtutil command syntax? 

A. dtutil /FILE W:/DailyLoad.dtsx /EXISTS 

B. dtutil /SQL DailyLoad /EXISTS 

C. dtutil SQL DailyLoad /USERNAME xyz /OSERPASSWORD xxxxxx /EXISTS 

D. dtutil /DTS DailyLoad.dtsx /MOVE SQL; destPackage 

Answer: C 


Q82. You are a database developer and you have about two years experience in creating business 

Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. 

Now you get an order from your company CIO, you're asked to develop a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) data flow. 

The data flow loads data to a SQL Server 2008 database. 

Using data from the rows in your data flow, you must make sure that the existing records in the SQL Server database is updated by the data flow. 

Of the following data flow components, which one should be used? 

A. SQL Server Destination should be used 

B. OLE DB Destination should be used 

C. OLE DB Command Transformation should be used 

D. Data Conversion Transformation should be used. 

Answer: C


Q83. You maintain the SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance for a healthcare supply chain data management company. Your company uses a third-party event based scheduler. 

You develop a package named Memberinformation.dtsx and save it in the SSISpackages folder on the company network. 

You need to deploy this package to the ProdSSISpackages file system on the production server. You need to rename the package to Memberinformation_Prod.dtsx, and the event based scheduler will execute the renamed package. 

Which command syntax should you use? 

A. dtutil /FILE c:\ SSISpackagesXMemberInformation.dtsx /DestServer DBPROD /COPY SQL; MemberInformation_Prod.dtsx 

B. dtutil /SQL Member-Information /COPY DTS;c: \SSISpacckages\MemberInformation_Prod 

C. dtutil /FILE c:\SSISpackages\MemberInformation.dtsx /COPY SQL; MemberInformation_Prod.dtsx 

D. dtutil /FILE c:\SSISpackages\Memberinformation.dtsx /COPY FILE; W:\ProdSSISpackagea \MemberInformation Prod.dtax 

Answer: D 


Q84. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. Your solution contains a time dimension named DimTime that contains a hierarchy named Yr-Qtr-Mth. 

You have a measure named Amount from a measure group named Measures. 

You need to create a calculated member to display the Amount measure in the previous time period for the current level of the Yr-Qtr-Mth hierarchy. 

Which expression should you use? 

A. ([Measures]. [Amount],OPENINGPERIOD( [DimTime].[Yr-Qtr-Mth] .FirstSibling.Level)) 

B. ([Measures].[Amount],LASTPERIODS( 0,[DimTime].[Yr-Qtr-Mth].PrevHember)) 

C. ([Measures].[Amount],[DimTime].[Yr-Qtr-Mth].PrevMember) 

D. ([Measures].[Amount],[DimTime].[Yr-Qtr-Mth].FirstSibling) 

Answer: C


Q85. You are working as reporting administrator for a product development company. The company uses SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) deployed in native mode. 

You need to deploy multiple reports via InstallShield. 

Which three components are you required to use? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. Report Builder 

B. rs.exe 

C. rsconfig utility 

D. ReportService2010.asmx 

E. .rss file 

Answer: BCE 


70-448 exam cost

Download 70-448 study guides:

Q86. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report for Company.com. 

Assembly should be created in order to run real-time lookup and currency conversion. 

The assembly has a static class named daily which lives in the namespace HomeCalc. there is a method called DMO which need two arguments, Cuurnt and HomeCalc 

When the report is operating, you should reference the ToEUR method in an expression to convert USD to USO. 

Which is the correct answer? 

A. You should use the expression of =Code. HomeCalc. Daily. USO (Fields! Cuurnt.Value," DMO ") 

B. You should use the expression of =Code! HomeCalc. Daily. USO (Fields! Cuurnt.Value," DMO") 

C. You should use the expression of = HomeCalc. Daily.USO (Fields! Cuurnt.Value,"USD") 

D. You should use the expression of = HomeCalc! Daily.USO (Fields! Cuurnt.Value,"USD") 

Answer: C


Q87. You install and configure a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance on a server named ReportServer in the domain ABC.Com. SSRS is using a local database. 

You need to set SSRS to use a new domain user account named ReportUser. The password for ReportUser is Alphabet01. 

Which script should you run? 

A. rsconfig -c -m ReportServer -s ReportServer -d reportserver -a SQL -u abc.com\ReportUser -p Alphabet01 

B. rsconfig -c -s ReportServer -d reportserver -a Windows -u abc.com\Report03er -p Alphabet01 

C. rsconfig -c -s ReportServer -d reportServer -a Windows "abc.com\ReportUser Alphabet01" 

D. rsconfig -c -ra <ReportServer -s ReportServer -d reportserver -a Windows -u SA\ReportUser -p Alphabet01 

Answer: B 


Q88. You are developing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. The package performs the following tasks: 

-Processes multiple files by using a ForEach Loopcontainer. 

-Imports the contents of the files to a table by using a Data Flowtask. 

-Logs the results of the status into a table by using an Execute SQL task. 

You need to ensure that all the tasks of the package except the Execute SQL task execute within a single transaction. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. 

Choose two.) 

A. In the Foreach Loop container, configure the TransactionOption property to NotSupported 

B. In the Data Flow task, configure the TransactionOption property to Required 

C. In the package, configure the TransactionOption property to Required 

D. In the package, configure the TransactionOption property to NotSupported 

E. In the Execute SQL task, configure the TransactionOption property to NotSupported 

F. In the Execute SQL task, configure the TransactionOption property to Supported. 

Answer: CE


Q89. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) solution for Company.com. 

The codes in the report listed below: 

Private Shared Function GetResultFromPar(ByVal TestValue As Double ) As Double 

If IsNothing(TestValue) Then 

Return NothingElseReturn InchValue * 3.15 

End If 

End Function 

The above function will display error when you compile the codes. 

You should make sure that conditions listed below are required: 

*The code segment compiles normally. 

*The GetResultFromPar function could be implemented from other reports. 

Which is the correct answer? 

A. You should delete the ByVal keyword from the function definition. 

B. You should delete the Shared keyword from the function definition. 

C. You should create the function as protected Shared instead of Public Shared. 

D. Before declaring the function as Public Shared, you should develop a custom assembly through utilizing Microsoft Visual Basic .NET. 

Answer: D


Q90. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. The instance contains a database that is used by the members of the Engineering group. 

You configure a new role named Engineering and Design by using the following allowed permission set: 

{[Employees].[Department].[Engineering and Design]} 

You assign the Engineering group to the Engineering and Design role. 

You need to ensure that users in the Engineering and Design role can only view data for their department. 

What should you do? 

A. Add your account temporarily to the Engineering and Design role. 

B. Select the Enable Visual Totals check box for the Engineering and Design role. 

C. Add the Roles= [Engineering and Design]; parameter to the connection string. 

D. Add the User ID= [Engineering and Design]; parameter to the connection string. 

Answer: C