70-497 guidance(46 to 60) for candidates: Apr 2016 Edition

Exam Code: 70-497 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Software Testing with Visual Studio 2012
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-497 Exam.

2016 Apr 70-497 Study Guide Questions:

Q46. You are using Microsoft Visual Studio 2012 to manage test environments for your company. 

You need to set up a two-computer environment for running tests. The environment needs to include: 

The server computer has already been created using Microsoft System Center Virtual Machine Manager (SCVMM). 

You need to create a lab environment for testing this configuration. 

What should you do? 

A. Install a physical machine with the client configuration. Connect both the client and the existing SCVMM server computers with Visual Studio 2012 through the Server Explorer window. 

B. Install and configure a virtual machine with the client configuration by using Hyper-V. Connect both the client and the existing SCVMM server computers with Visual Studio 2012 through the Team Explorer window. 

C. Install a physical machine with the client configuration. Create a new SCVMM lab environment by combining both the client and the existing SCVMM server computers by using Lab Center in Microsoft Test Manager (MTM) 2012. 

D. Install a physical machine with the client configuration. Create a new standard environment, combining the client and the server machines by using Lab Center in Microsoft Test Manager (MTM) 2012. 

Answer: D 


Q47. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to manage test cases. 

You want to review all test cases with shared steps. 

You need to build a direct links query that will generate a list of all test cases in the team project that use a shared step. 

Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. Set the linked work items filter to Work item type = Shared Steps. 

B. Set the main query to Team Project = @Project AND Work Item Type = Test Case. 

C. Return all top-level work items. 

D. Return only items that have the specified links. 

E. Return only items that do not have the specified links. 

Answer: ABD 


Q48. Your team is using Microsoft Test Manager (MTM). 

You have a manual test case for a web page on which the user is required to enter information into several text fields. The test takes a long time to run. According to previous test results data, there are problems with testers entering data in the wrong fields. 

You need to use MTM to eliminate the repeatability issues with the least amount of effort. 

What should you do? 

A. Break the test up into several shorter test cases to isolate the steps that have repeatability problems. 

B. Create an action recording and fast forward to repeat the test steps that have repeatability problems. 

C. Convert the test case to an automated test. 

D. Change the order of the test steps so the least repeatable steps are run first. 

Answer: B 


Q49. You are a test developer using Microsoft Test Manager (MTM). 

An application that you are testing has gone through a design change. The test case now has five test steps that contain obsolete parameters. 

You need to completely remove these parameters, their data values, and their names, but keep the test steps intact. 

What should you do? 

A. Delete all of the data value iterations for the obsolete parameters by clicking Delete iteration in the Parameter Values pane. 

B. Delete the obsolete parameters from the test case by clicking Rename parameter in the Parameter Values pane and replace the name with a blank replacement value. 

C. Delete the test steps with the old parameters and insert a new test step in their place. 

D. Delete the obsolete parameters from the test case by clicking Delete parameter in the Parameter Values pane and remove the parameter name from the test steps. 

Answer: D 


Q50. You are using Microsoft Test Manager (MTM). 

You plan to redesign a group of test cases that have similar steps but test for different conditions. 

You need to make the test cases easy to maintain. 

What should you do? 

A. Create a shared steps work item from the Shared Steps Manager view for every test case in the group and replace the test steps in the appropriate test case. 

B. Convert the manual test cases to automated tests. 

C. Open a test case, create a shared steps work item from the recurring test steps, and reuse this shared steps work item for the other test cases in the group. 

D. Find recurring test steps in the test cases and use them to create new test cases. 

Replace the recurring test steps with a reference to the new test cases. 

Answer: C 


70-497 exam question

Leading 70-497 test engine:

Q51. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to perform exploratory testing. 

You need to ensure that any bugs or test cases created during an exploratory test session are associated with a specific requirement for the purposes of traceability. 

What should you do? 

A. From the Test activity, select View Exploratory Test Sessions. Open a session and click the Copy Link button. 

B. From the Run Tests activity, select a test case that is a part of a requirement suite and select Run. 

C. Create a requirement suite in the test plan, right-click on the suite, and select Explore Requirement. 

D. From the Do Exploratory Testing activity, select Explore. 

Answer: C 


Q52. While reviewing a bug in Microsoft Test Manager (MTM), you realize there is no test case covering the bug. 

You need to create a test case from the bug, including test steps, and associate it with the test case for future reference. 

What should you do? 

A. In MTM, in the Verify Bugs activity, select the bug. Click Open test case. 

B. Open a Visual Studio 2012 window. Select the bug and click Open test case. 

C. In MTM, in the Verify Bugs activity, select the bug. Click Create test case from bug. 

D. Open a Visual Studio 2012 window. Create a test case and associate it with the bug. 

Answer: C 


Q53. You use Microsoft Test Manager (MTM) to manage your test environments. 

You plan to test an ASP.NET website on various topologies (such as one-tier, two-tier, three-tier, and n-tier) to ensure that the website supports scalability. 

You need to be able to deploy copies of predefined environments based on templates. 

What should you do? 

A. Create a System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) environment for each topology and store them in the library. Use the library to deploy new environments. 

B. Create new standard environments with physical machines. 

C. Create new physical environments using physical machines. 

D. Create new standard environments with machines that run under System Center Virtual Machine Manager (SCVMM). 

Answer: A 


Q54. You are a test developer using Microsoft Test Manager (MTM). 

The test you are developing has a two validation steps that use a parameter named TotalPrice. The feature associated with TotalPrice has changed, making the parameter and the first validation step unnecessary. The second validation step requires a new parameter named Price. 

You need to delete the TotalPrice parameter, along with its data values, and add the Price parameter to the second validation step. 

What should you do? 

A. Delete the two validation steps and the TotalPrice parameter, and then delete the parameter values for TotalPrice. 

B. Delete the first validation step and insert the Price parameter into the second validation step. 

C. Delete the first validation step and rename TotalPrice to Price in the second validation step. 

D. Delete the first validation step and insert the Price parameter into the Action column of the second validation step. 

Answer: C 


Q55. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to manually test for an ASP.NET website. 

You have previously created a test plan named QA Release 1.0 that contains 115 test cases, and you are now planning the testing for Release 2.0. 

The QA Release 2.0 test plan must meet the following requirements: 

You need to facilitate simultaneous testing of the website by creating the QA Release 2.0 test plan according to the stated requirements. 

What should you do? 

A. Copy the root test suite from the QA Release 1.0 test plan into the QA Release 2.0 test plan. 

B. Clone the root test suite from the QA Release 1.0 test plan into the QA Release 2.0 test plan. 

C. Copy all the test cases from the QA Release 1.0 test plan into the QA Release 2.0 test plan by using the Create copy option in Test Case Manager. 

D. Export all the test cases from the QA Release 1.0 test plan into Excel, then import them into the QA Release 2.0 test plan. 

Answer: B 


70-497 test preparation

Tested 70-497 lab:

Q56. You are using Microsoft Test Manager (MTM). Your development team is using Team Foundation Server (TFS) 2012 to associate requirements with source code and to automate builds. 

Your team has been testing against an old build. You want to assign a more recent automated build to the test plan. 

You need to review the requirements that have been affected between the current build and the new build before assigning it to your test plan. 

What should you do? 

A. In the Properties View of the Plan activity, click Modify the Build In Use. Select the appropriate build in the Available builds. Review the Associated work items between selected builds list. 

B. Set up a check-in policy that will force an association of a work item to the changeset. 

C. In the Assign Build view of the Track tab, click Modify. In Filter for builds, select the appropriate build to preview the list of work items. 

D. In the Queries view of the Track activity, create a custom query that lists all requirements that have the Fixed in Build field set to the new build. Run the build and review the results. 

Answer: A 


Q57. You are using Microsoft Test Manager (MTM). 

Your company plans to support SQL Server and third-party databases for the application under test. 

You need to test both the SQL Server and third-party databases using one test case to capture test results. 

What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Add new database run options. 

B. Add new database test settings. 

C. Add a new database test configuration. 

D. Add new database test configuration variables. 

Answer: CD 


Q58. You plan to conduct a manual test for an ASP.NET website by using Microsoft Test Manager (MTM). You create a test plan named Release 1.0 by using Testing Center in MTM. 

You need to configure the Release 1.0 test plan so that all the test cases in the test plan will run against the following platforms: 

What should you do? 

A. Create new test environments with the specified configuration settings and associate the newly created environment to the test plan by changing the automated test environment settings. 

B. Create new test configurations with the specified configuration settings and associate the newly created configuration to the test plan by changing the configuration settings. 

C. Create new test environments with the specified configuration settings and associate the newly created environment to the test plan by changing the manual test environment settings. 

D. Create new test environments with the specified configuration settings and associate the newly created environment to the test plan by changing both the manual and automated test environment settings. 

Answer: B 


Q59. You are using Microsoft Test Manager (MTM). You are using the Microsoft Solution Framework (MSF) for Agile Software Development process template. SharePoint integration and reporting are enabled. 

You want to assess your team’s testing effort. 

To do this, you need to: 

What should you do? 

A. From the team portal, open the Test Activity Excel Report. 

B. From the team portal, open the Test Plan Progress Report. 

C. From the team portal, open the Test Case Readiness Excel Report. 

D. Open the Test Results view in MTM. 

Answer: B 


Q60. You are using Microsoft Test Manager (MTM). 

A test case is already in production. 

You need to modify the test case to indicate it is being reworked. 

What should you do? 

A. Change the test case state to Design. 

B. Change the test case to Blocked. 

C. Change the test case state to Closed. 

D. Change the test plan state to Inactive. 

Answer: A