Top 15 testing material 70-513 for candidates (91 to 105)

Simulation of 70-513 exam answers materials and training materials for Microsoft certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 70-513 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4 exam Today!

2016 Apr 70-513 Study Guide Questions:

Q91. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that reads messages from a public non-transactional MSMQ queue. 

You need to configure the service to read messages from the failed-delivery queue. 

Which URI should you specify in the endpoint configuration settings of the service? 

A. net.msmq://localhost/msmq$;FailedMessages 

B. net.msmq://localhost/msmq$;DeadLetter 

C. net.msmq://localhost/system$;DeadXact 

D. net.msmq://localhost/system$;DeadLetter 

Answer: D 


Q92. You create a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

It is deployed on Microsoft Internet Information Services (IIS) with an application pool running as Network Service. 

You enable WMI tracing before launching the service. 

Your IT support staff adds WMI data collection through ASP.NET WMI tracing. You need to restrict the collection of WMI data to a privileged account. 

What should you do in WMI Control in the Computer Management console? 

A. Select the Root\ServiceModel namespace. 

Remove Enable account permission for the Network Service account. 

Add a custom user and grant that user Enable account permission. 

B. Select the Root\aspnet namespace. 

Remove Enable account permission for the Network Service account. 

Add a custom user and grant that user Enable account permission. 

C. Select the Root\aspnet namespace. 

Remove Enable account permission for the Local System account. 

Add a custom user and grant that user Enable account permission. 

D. Select the Root\Security namespace. 

Remove Enable account permission for the Local System account. 

Answer: A 


Q93. You are creating an application using Visual Studio 2010. The application consumes a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

You are adding a service reference to the WCF service. 

You need to ensure that the generated proxy does not block the calling thread when executing a service method. 

What should you do when adding the service reference? 

A. Set the Collection type to ObservableCollection. 

B. Select the Reuse types in all referenced assemblies option. 

C. Select the Generate asynchronous operations option. 

D. Select the Always generate message contracts option. 

Answer: C 


Q94. Your company has a Windows Communication Foundation (WCF) service at the URL http://services.contoso.com/OrderLookupService.svc. 

The <system.serviceModel> section of the configuration file is as follows. (Line numbers are included for reference only.) 

01 <system.serviceModel> 02 <behaviors> 03 <serviceBehaviors> 04 <behavior> 05 <serviceDebug includeExceptionDetailInFaults="false"/> 

07 </behavior> 

08 </serviceBehaviors> 

09 </behaviors> 

10 <serviceHostingEnvironmentmultipleSiteBindingsEnabled="true" /> 

11 </system.serviceModel> 

You need to ensure that the service publishes the WSDL description at http://services.contoso.com/OrderLookupService.svc?wsdl. 

What should you do? 

A. Change the serviceDebug element at line 05 as follows. 

<serviceDebug includeExceptionDetailInFaults="true"/> 

B. Insert the following element at line 06. 

<serviceDiscovery> 

<announcementEndpoints> 

<endpoint name="wsdlAnnouncement" kind="udpAnnouncementEndpoint" /> 

</announcementEndpoints> 

</serviceDiscovery> 

C. Insert the following element at line 06. 

<serviceMetadata httpGetEnabled="true" /> 

D. Insert the following element at line 06. 

<serviceMetadata httpGetEnabled="false" /> 

Answer: C 


Q95. You are developing a data contract for a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

The data in the data contract must participate in round trips. Strict schema validity is not required. 

You need to ensure that the contract is forward-compatible and allows new data members to be added to it. 

Which interface should you implement in the data contract class? 

A. ICommunicationObject 

B. IExtension<T> 

C. IExtensibleObject<T> 

D. IExtensibleDataObject 

Answer: D 


70-513 exam guide

Up to the immediate present 70-513 practice exam:

Q96. A Windows Communication Foundation (WCF) application exposes a service as a SOAP endpoint for consumption by cross-platform clients. During integration testing, you find that one of the clients is not generating the correct messages to the WCF application. 

In order to debug the issue and fix the communication, you need to configure the service to log messages received from the client. 

What should you do? 

A. Set an etwTracking behavior on the service and configure a listener for the System.ServiceModel trace source. 

B. Set an etwTracking behavior on the service and configure a listener for the System.ServiceModel.MessageLuqqing trace source. 

C. Enable messageLogging in the System.ServiceModel diagnostics element configuration and configure a listener for the System.ServiceModel.MessageLogging trace source. 

D. Enable messageLogging in the System.ServiceModel diagnostics element configuration and configure a listener for the System.ServiceModel trace source. 

Answer: C 


Q97. You develop a Windows Communication Foundation (WCF) service that contains the following code segment. (Line numbers are included for reference only.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q98. A Windows Communication Foundation (WCF) service has the following contract. 

[ServiceContract] public class ContoaServicea { [OperationContract] [TransactionFlow(TransactionFlowOperation. Mandatory)] 

[OperationBehavior(TraisactionScopeRequired true, 

TransactionAutoCorrolete = false) 

void TxOp 1 (string value) { ) [OperationCortract(lsTerminating—true)J 

[TransactionFlow(TransactionFlowOption Mandatory)] [OperationBehavior(TraisactionScopeRequired true, 

TransationAutoCormplete = false)] 

void TxOp2(string value) {.. OperationContext. Current. SetTransactionCompleteO; 

The rvice and the clients that call the service use NetTcpBinding with transaction flow enabled 

You need to configure the service so that when TxOpl and TxOp2 are invoked under the same client session, they run under the same transaction context. 

What should you do? 

A. Update the service contract to read as follows. 

(ServiceContract(SessionMode SessionMode Required)J Add the following behavior to the 

service implementation 

[ServiceBehavior(lnstanceCoritextMode = Instance ContextMode. PerSession)] 

B. Update the service contract to read as follows. 

[ServiceContract(SessionMode = SessionModeAllowed)] Add the following behavior to the 

service implementation. 

[ServiceBehavior(LnstanceContextMode = Instance ContextMode Single, 

ReleaseServicelnstanceQnTransactionComplete false)] 

C. Update the service contract to read as follows 

[ServiceContract(SessionMode = SessionMode.Allowed)] Add the following behavior to the 

service implementation. 

[ServiceBehavior(lnstanceContextMode Instance ContextMode. Single)] 

D. Update the service contract to read as follows. 

[ServiceContract(SessionMode = SessionMode.Required)]Md the following behavior to the 

service implementation. 

[ServiceBehavior(lnstanceContextMode = lnstanceContextMode. PerCall)] 

Answer: A 


Q99. An ASP NET application hosts a RESTful Windows Communication Foundation (WCF) service at /ServiceslContoso.svc. 

The service provides a JavaScript resource to clients. You have an explicit reference to the 

JavaScript in your page markup as follows. 

<script type = text/javaScript’ srcsIServices/Contoso. svc/js” /> 

You need to retrieve the debug version of the service JavaScript. What should you do? 

A. In the <%@ ServiceHost %> header for /ServiceslContoso.svc, set the Debug attribute to true. 

B. In the <%@ Page %s header, set the Debug attribute to true. 

C. In the script tag, add a debug attribute and set its value to true. 

D. In the script tag, append debug to the src attribute 

Answer: D 


Q100. A Windows Communication Foundation (WCF) service implements the following cortract. 

<ServiceContract0>? Public Interface lHeloServic e <operationContractQ> <WebGet(UriTempbte: =“helloname={name}”)s Function SayHello(Byval name As String) As nng End Interface The implementation is as follows Public Class HelloService Implements IHelloService 

Public Function SayHello(ByVal name As String) As String - Implements lHelloServiceSayHello 

Retumn “Hello “& name 

End Function 

End Cesst 

The service is self-hosted, and the hosting code is as follows. 

Dim stHost As WebServiceHo = CreateHost() 

svcHo Open() 

Consde ReadLine() 

svcHoaClose() 

You need to implement CreateHost so that the service has a single endpoint hosted 

http:/Ilocalhost8000/HeloService. 

Which code segment should you use? 

A. Dim svc Host As WebSennceHost = New WebServiceHost(GetType(HdloService)) 

svc HotsAddServiceEndpoint(GdType(lHelloService), 

New WebHttpBinding(WebHttpSecurityModeNone), 

“http:/Ibc alhost 8000!HelloService”) 

Return svc Host 

B. Dim baseAddress As Ur New Uri(”http:/i1ocahost:8000r) Dim svcHo As WebServiceHost 

New WebServiceHost(GetType(HelloService), baseAddress) 

svc Host.AddServiceEndpoint(GdType(lHelloService),? 

New Web Http Binding (WebHttpSec urityMode None), 

HelloService) 

Return svc Host 

C. Dim svc Host As WebServiceHost = New WebServiceHost(New HelloSennceO) 

svcHost.AddServiceEndpoint(GetType(IHelloService), 

New WebHttpBinding(WebHttpSecurityModeNone), 

Thttp://bc aihost: 8000/HelloSennce") 

Return svc Host 

D. Dim baseAddress As Ur = New Uri("http/I1ocahost 8OOOP Dim svcHo As 

WebServiceHost = New 

WebServiceHost(New HelloService0, baseAddress) 

svc HostAddServiceEndpoint(GdType(IHelIoService), 

New WebHttpBinding(WebHttpSecuntyMode None), 

"HelloService") 

Return svc Host 

Answer: B 


70-513 exams

Validated 70-513 test questions:

Q101. You have a self-hosted Windows Communication Foundation (WCF) service. 

You need to configure the service to provide an X.509 certificate during authentication 

What should you use to configure the service? 

A. the Certificate property of the X509CertificatelnitiatorServiceCredential class 

B. the SetCertificate method of the X509CertificatelnitiatorServiceCredential class 

C. the SetCertificate method of the X5O9CertificateRecipientServiceCredential class 

D. the TrustedStoreLocation property of the X5O9CertificateRecipientServiceCredential class 

Answer: C 


Q102. An existing Windows Communication Foundation (WCF) service uses basicHttpBinding. You are releasing updates to the service and the client application. 

You need to enable the client application to flow transactions to the service. 

What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Change to a custom binding that has the httpTransport, textMessageEndcoding, and transactionFlow binding elements in this order. 

B. Change to a custom binding that has the transactionFlow, textMessageEncoding, and httpTransport binding elements in this order. 

C. Change the binding to use wsHttpBinding. 

D. Change the binding to use basicHttpContextBinding. 

Answer: BC 


Q103. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service that accepts claims-based tokens. 

You need to ensure that the service can use claims from trading partners even though there are variations on naming for the same elements. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution Choose two.) 

A. Register a custom Service Authorization Manager that implements Check Access In this method, use System. Convert. Change Type to transform the incoming claim set to a Windows Claim Set type. 

B. Apply a Principal Permission attribute on the operation with the required claims listed in the Roles property. 

C. Within the operation, verify the presence of the required claims in the current Authorization Context 

D. Register an Authorization Policy that maps external claims to an internal Claim Set. 

Answer: CD 


Q104. DRAG DROP 

You develop a Windows Communication Foundation (WCF) service that uses the SOAP protocol. 

You must secure the service by using Kerberos authentication for the transport layer. The SOAP messages must be authenticated by using a Security Assertion Markup Language (SAML) token. 

You need to configure the service configuration file. 

How should you complete the relevant markup? (To answer, drag the appropriate markup segment to the correct locations in the answer area. Each markup segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 


Q105. You have a secured Windows Communication Foundation (WCF) service. 

You need to track unsuccessful attempts to access the service. 

What should you do? 

A. Set the serviceAuthorizationManagerType attribute of the serviceAuthorization behavior to Message. 

B. Set the includeExceptionDetaillnFaults attribute of the serviceDebug behavior to true. 

C. Set the Mode attribute of the security configuration element to Message. 

D. Set the messageAuthenticationAuditLevel attribute of the serviceSecurityAudit behavior to Failure. 

Answer: D