15 tips on mcts 70-515 dumps free download

The Microsoft technicians will always be looking for a method to decipher the newest 70-515 on the web questions. You can obtain the newest 70-515 dumps upon our Pass4sure internet site. We all not only offer 70-515 pdf tests but the computer software version. Pass4sure 70-515 test engine results in a simulators of the atmosphere if the 70-515 appears, provides a excellent possibility to practice your Microsoft test communicative atmosphere. Based on your own exam preparation, you are able to pick virtually any 70-515 version to examine overall flexibility. Moving 70-515 exam can become simpler more quickly simply by researching Microsoft 70-515 practice tests.

2016 Jun 70-515 exam cost

Q1. You have a master page custom.master. 

You create a nested.master page using it. 

You then have a content page that uses the nested.master as its master page. 

Which code would you use to get a string property from custom.master? 

A. master.master 

B. parent.master 

C. this.master 

D. unknown 

Answer: B 


Q2. You create a Web page named TestPage.aspx and a user control named contained in a 

file named TestUserControl.ascx. 

You need to dynamically add TestUserControl.ascx to TestPage.aspx. 

Which code segment should you use? 


A. protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) 

Control userControl = Page.LoadControl("TestUserControl.ascx"); 

Page.Form.Controls.Add(userControl); 


B. protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) 

Control userControl = Page.FindControl("TestUserControl.ascx"); 

Page.Form.Controls.Load(userControl); 


C. protected void Page_PreInit(object sender, EventArgs e) 

Control userControl = Page.LoadControl("TestUserControl.ascx"); 

Page.Form.Controls.Add(userControl); 


D. protected void Page_PreInit(object sender, EventArgs e) 

Control userControl = Page.FindControl("TestUserControl.ascx"); 

Page.Form.Controls.Load(userControl); 


Answer: C 


Q3. You are implementing an ASP.NET page that includes a text box. 

You need to validate values that are typed by users to ensure that only numeric values are submitted. 

Which control markup should you use? 

A. <asp:TextBox ID="txt1" runat="server" 

CausesValidation="true" 

ValidationGroup="Numeric" /> 


B. <asp:TextBox ID="txt1" runat="server" 

EnableClientScript="true" 

ValidationGroup="Numeric" /> 


C. <asp:TextBox ID="txt1" runat="server" /> 

<asp:RegularExpressionValidator ID="val1" 

runat="server" 

ControlToValidate="txt1" 

ValidationExpression="[0-9]*" 

ErrorMessage="Invalid input value" /> 


D. <asp:TextBox ID="txt1" runat="server" /> 

<asp:RegularExpressionValidator ID="val1" 

EnableClientScript="true" ControlToValidate="txt1" 

ValidationExpression="[0-9]*" 

ErrorMessage="Invalid input value" /> 


Answer: C 


Q4. You are developing an ASP.NET Web page. The page includes a List(Of Product) instance. You add a FormView control to display a single Product from this list. You need to bind the list to the FormView control. Which FormView property should you set in the code-behind file? 

A. DataSource 

B. DataSourceID 

C. DataKeyNames 

D. DataMember 

Answer: A 


Q5. You are implementing an ASP.NET Web site. The Web site contains a Web service named ProductService . The code-behind file for the ProductService class contains the following code segment. 

public class ProductService : System.Web.Services.WebService { public List<Product> GetProducts( int categoryID ) { return GetProductsFromDatabase(categoryID); } } You need to ensure that the GetProducts method can be called by using AJAX. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Apply the WebService attribute to the ProductService class. 

B. Apply the ScriptService attribute to the ProductService class. 

C. Apply the WebMethod attribute to the GetProducts method. 

D. Apply the ScriptMethod attribute to the GetProducts method. 

Answer: BC 


Q6. You are developing an ASP.NET MVC2 view and controller. 

The application includes a class names Employee that has a LastName property. The controller requires an action method that will insert an Employee instance into a database. 

You need to ensure that the data that is submitted is an Employee instance and that a LastName value is given. 

What should you do? 

A. Add a ValidationMessage helper method immediately after the view's last name 

TextBox. Define the action method as follows. 

public ActionResult Create(FormCollection employeeToCreate) 

{...} 


B. 

Add the Required attribute to the LastName property. Define the action method as follows. 

public ActionResult Create(FormCollection employeeToCreate) 

{...} 


C. 

Add the Required attribute to the LastName property. Define the action method as follows. 

public ActionResult Create(Employee employeeToCreate) 

{...} 


D. 

Add the ValidationMessage helper method immediately after the views last name TextBox. 

Define the action method as follows. 

public ActionResult Create(Employee employeeToCreate) 

{...} 


Answer: C 


Q7. You are implementing an ASP.NET application. You add the following code segment. 

Public Function GetNonSecretUsers() As List(Of Person) 

Dim secretUsers() As String = 

{"@secretUser", "@admin", "@root"} 

Dim allpeople As List(Of Person) = GetAllPeople() 

... 

End Function 


You need to add code to return a list of all Person objects except those with a UserId that is contained in the secretUsers list. The resulting list must not contain duplicates. 

Which code segment should you use? 

A. Dim secretPeople = (From p In allpeople From u In secretUsers Where p.UserId = u 

Select p).Distinct() 

Return allpeople.Except(secretPeople) 


B. Return From p In allpeople From u In secretUsers Where p.UserId <> u Select p 

C. Return (From p In allpeople From u In secretUsers Where p.UserId <> u Select p).Distinct() 

D. Dim people As List(Of Person) = New List(Of Person)( From p In allpeople From u In secretUsers Where p.UserId <> u Select p) Return people.Distinct() 

Answer: A 


70-515  exam question

Renew testking mcts 70-515:

Q8. Which method of the ChildActionExtensions class calls a child action method and renders the result inline in the parent view? 

A. RenderPartial 

B. Action 

C. Render 

D. RenderAction 

Answer: D 


Q9. You are testing an existing ASP.NET page. The page includes a text You are able to execute malicious JavaScript code by typing it in the text box and submitting. You need to configure the page to prevent JavaScript code from being submitted by the text box. In the @ Page directive, which attribute should you set to true? 

A. the EnableEventValidation attribute 

B. the ResponseEncoding attribute 

C. the ValidateRequest attribute 

D. the Strict attribute 

Answer: C 


Q10. You are implementing an ASP.NET MVC 2 Web application that contains several folders. 

The Views/Shared/DisplayTemplates folder contains a templated helper named Score.ascx that performs custom formatting of integer values. 

The Models folder contains a class named Player with the following definition. 

Public Class Player 

Public Property Name As String 

Public Property LastScore As Integer 

Public Property HighScore As Integer 

End Class 

You need to ensure that the custom formatting is applied to LastScore values when the HtmlHelper.DisplayForModel method is called for any view in the application that has a model of type Player. 

What should you do? 

A. Rename Score.ascx to LastScore.ascx. 

B. Move Score.ascx from the Views/Shared/DisplayTemplates folder to the Views/Player/DisplayTemplates folder. 

C. Add the following attribute to the LastScore property. <UIHint("Score")> 

D. Add the following attribute to the LastScore property. <Display(Name:="LastScore", ShortName:="Score")> 

Answer: C 


Q11. You are developing a Asp.net MVC 2 application 

The following Customer class is rendered by the Html.DisplayForModel helper method. 


public class Customer 


public string FirstName { get; set;} 

public string LastName { get; set;} 

public string EmailAddress { get; set;} 

You create a partial view named Email.ascx in the Views/Shared/DisplayTemplates folder. Email.ascx performs custom formatting of e-mail addresses. 

You need to ensure that the custom formatting is applied to only the EmailAddress property. 

What should you do? 

A. Rename Email.ascx to String.ascx. 

B. Add the following attribute to the EmailAddress property. [DataType(DataType.EmailAddress)] 

C. Add the following attribute tot the EmailAddress property [UIHint("Email")] 

D. Rename Email.ascx to EmailAddress.ascx 

Answer: C 


Q12. You are developing an ASP.NET Web application. You create a master page. The master page requires a region where you can add page-specific content by using the ASP.NET page designer. You need to add a control to the master page to define the region. 

Which control should you add? 

A. Content 

B. ContentPlaceHolder 

C. PlaceHolder 

D. Substitution 

Answer: B 


Q13. RAG DROP 

You have an ASP.NET web application that uses master pages and content pages. 

You must initialize and close multiple resources from different events. 

In what order do events in the master pages and content pages occur? 


Answer: 


Q14. You are implementing an ASP.NET page. The page includes a method named GetCustomerOrderDataSet that returns a DataSet. The DataSet includes a DataTable named CustomerDetailsTable and a DataTable named OrderDetailsTable. You need to display the data in OrderDetailsTable in a DetailsView control named dtlView. 

Which code segment should you use? 

A. dtlView.DataSource = GetCustomerOrderDataSet() dtlView.DataMember = "OrderDetailsTable" dtlView.DataBind() 

B. dtlView.DataSource = GetCustomerOrderDataSet() dtlView.DataSourceID = "OrderDetailsTable" dtlView.DataBind() 

C. dtlView.DataSource = GetCustomerOrderDataSet() dtlView.DataKeyNames = New String() {"OrderDetailsTable"} dtlView.DataBind() 

D. Dim dataSet As DataSet = GetCustomerOrderDataSet() dtlView.DataSource = New DataTable("dataSet", "OrderDetailsTable") dtlView.DataBind() 

Answer: A 


Q15. You are implementing an ASP.NET Web application. Users will authenticate to the application with an ID. The application will allow new users to register for an account. The application will generate an ID for the user based on the users full name. You need to implement this registration functionality. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Configure the SqlMembershipProvider in the web.config file. 

B. Configure the SqlProfileProvider in the web.config file. 

C. Create an ASP.NET page that contains a default CreateUserWizard control to create a new user account. 

D. Create an ASP.NET page that contains a custom form that collects the user information and then uses the Membership.CreateUser method to create a new user account. 

Answer: AD 



see more 70-515 dumps