[Vivid] 70-518 Microsoft free practice questions 166-180 (Mar 2016)

Exam Code: 70-518 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-518 Exam.

2016 Mar 70-518 Study Guide Questions:

Q166. You are designing a .NET Framework 4 solution that includes a Windows Presentation Foundation (WPF) application, a Windows service, and a private assembly shared by the WPF application and by the Windows service. The solution stores data in a local Microsoft SQLServer Compact 3.5 database. The WPF application and Windows service will each access the database directly. The solution will be installed by using Windows Installer. 

You have the following requirements: 

. The installer must allow users to specify the installation folders for the WPF application and for the database. 

. The solution must support the deployment of updates to the WPF application without restarting the Windows service. 

You need to recommend an approach for installing the solution. 

Which two actions should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Install the Windows service to a different folder from the WPF application. 

B. Install the Windows service to the same folder as the WPF application. 

C. In the installer, create a registry key that stores the WPF application installation path. 

D. In the installer, set an environment variable that defines the database installation path. 

Answer: BD 


Q167. You are designing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

The application retrieves data from multiple heterogeneous data sources. The retrieved data is aggregated into a single record set 

You need to ensure that the application takes advantage of new multi-core server processors. 

Which technology should you use? 

A. LINQ 

B. PLINQ 

C. ADO.NET DataSet 

D. ADO.NET Typed DataSet 

Answer: B 


Q168. You are designing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

You plan to add a feature to the application. The application will be used in several different locales. The application will send data to a centralized server and log the date and time information. 

You need to ensure that the date and time information includes the local Universal Time Coordinate (UTC) offset value. 

Which class should you use? 

A. CultureInfo 

B. DateTimeOffset 

C. CulturelnfoConverter 

D. DateTimeOffsetConverter 

Answer: B 


Q169. You are designing an update to an existing Windows Presentation Foundation (WPF) application. You plan to use Microsoft Visual Studio 2010. The updated WPF application will require a specific version of a third-party component. 

You have the following requirements: 

. Deploy the update by using Windows Installer. 

. Update the WPF application only if the required version of the third-party component is present on the client computer. 

You need to recommend configuration settings for the application installer. 

Which property should you recommend be set? 

A. The Version property of the .NET Launch Condition 

B. The Condition property of a new Launch Condition 

C. The RemovePreviousVersions property of the Setup Project 

D. The Version property of the Setup Project 

Answer: B 


Q170. You are designing a mission-critical Windows Presentation Foundation (WPF) application that uses .NET Framework 4. 

You need to recommend an approach for identifying repair and recovery time. 

What should you recommend? 

A. Test for buffer overflows. 

B. Use component stress testing. 

C. Test the failover technologies. 

D. Use integration stress testing. 

Answer: C 


70-518 latest exam

Up to the minute 70-518 question:

Q171. You are designing an application by using Windows Presentation Foundation (WPF) and Microsoft .NET Framework 4. 

The application consists of multiple data entry screens. 

You need to ensure that users can return to previous screens. You also need to ensure that users can view a history of screens. 

What should you do? 

A. Create buttons to allow a user to open a new window for the data entry screens. 

B. Create buttons to allow a user to open a new Window as an MDI child window for the data entry screens. 

C. Create hyperlinks to allow a user to move between data entry screens. Use the NavigationService class to manage navigation history. 

D. Create hyperlinks to allow a user to move between data entry screens. Use the NavigationProgressEventArgs class to manage navigation history. 

Answer: C 


Q172. You are designing an n-tier Windows solution that includes a data entry application. The solution uses Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft SQL Server 2008. 

The data entry application sends customer orders to a middle-tier server. The middle-tier server sends orders to a set of services that perform operations on the orders. Business rules determine which services to call and whether to run them in sequence or in parallel. The business rules are complex and data dependent. 

The Windows solution must meet the following requirements: 

. Optimize application performance by using dynamic load balancing. 

. Allow for business rules to be changed at runtime. 

You need to recommend an approach that meets the requirements. 

What should you recommend? 

A. Private message queues with a controller class on the middle-tier server 

B. A Windows Communication Foundation (WCF) service for each operation, with a controller class on the middle-tier server 

C. SQL Server stored procedures 

D. A routed service that uses Windows Communication Foundation (WCF) messaging 

Answer: D 


Q173. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application for your company by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

The business layer of the application is implemented by using Windows Communication Foundation (WCF). 

You plan to support non-repudiation and data integrity for WCF messages. 

You need to design the security strategy for the application. 

What should you do? 

A. Attach a digital signature to the WCF messages. 

B. Encrypt the WCF messages by using the Secure Sockets Layer (SSL) protocol. 

C. Encrypt the WCF messages by using the Internet Protocol Security (IPSec) protocol. 

D. Implement message-level security by using digital certificates as client computer credentials. 

Answer: A 


Q174. You are developing a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

The application will run in a partially trusted sandbox. 

You plan to deploy the application on client computers by using the ClickOnce deployment technology. 

You plan to sign the deployment and application manifest by using a trusted publisher certificate. 

You need to ensure that the following requirements are met: 

. Users are not prompted for elevated permissions during application deployment. 

. The application can request elevated permissions at runtime. 

Where should you install the trusted publisher certificate? 

A. in the trusted root store on the deployment server 

B. in the trusted publisher store on the deployment server 

C. in the trusted root store on each client computer 

D. in the trusted publisher store on each client computer 

Answer: D 


Q175. You are designing an application by using Windows Presentation Foundation (WPF) and Microsoft NET Framework 4. 

The user interface (UI) tier of the application will be implemented by using WPF. 

The middle tier of the application will be implemented by using Windows Communication Foundation (WCF). 

The middle tier will contain several methods that update data in a remote database. 

The middle tier will also contain a long-running method named Process Data. 

The Process Data method performs database operations and can take several minutes to complete. 

You need to ensure that the UI of the application can continue to call other methods while the Process Data method is running What should you do? 

A. Implement the Process Data method by using Windows Workflow Foundation (WF). 

B. Implement the Process Data method by using the Invoke method on the Dispatcher class. 

C. Call the Run method of the Dispatcher class before invoking the Process Data method 

D. Call the Do Events method of the Application class before invoking the Process Data method 

Answer: A 


70-518 study guide

Best Quality 70-518 practice question:

Q176. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application. The WPF application displays indicators to compare your company's past performance to the current day,s operations data. The WPF application accesses historic data from your company’s data warehouse through a Web service, and accesses current data directly from a Microsoft SQL Server 2008 database. 

The WPF application must meet the following requirements: 

. Retrieve historic data from the data warehouse at application startup and then once per day. 

. Retrieve current data from the database every five minutes, and then update the indicators. 

. Cache all retrieved data. 

. Target the .NET Framework 4 Client Profile. 

You need to recommend an approach to data caching. 

What should you recommend? 

A. Use System.Runtime.Caching with an absolute expiration. 

B. Use System.Web.Caching with a sliding expiration. 

C. Use System.Runtime.Caching with a sliding expiration. 

D. Use System.Web.Caching with an absolute expiration. 

Answer: A 


Q177. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application that displays thumbnail images of photographs. The thumbnails are arranged in rows and columns. 

The number of columns must automatically update based on the size of the application window. 

You need to recommend a container for displaying all the thumbnail images at the same size. 

Which container should you recommend? 

A. a WrapPanel control 

B. a StackPanel control 

C. a Canvas control 

D. a DockPanel control 

Answer: A 


Q178. You are designing an application by using Windows Presentation Foundation (WPF) and Microsoft .NET Framework 4. 

The application will run on Windows 7-based kiosks that are located indoors and outdoors. The kiosk displays have a photo sensor that will update the application with the current ambient luminosity. 

You need to ensure that the user interface (UI) of the application dynamically changes the application theme based on the ambient luminosity. 

What should you use? 

A. a RenderTransform control applied to the root canvas 

B. a visual state manager to add VisualStateGroup objects 

C. an attached behavior to change a merged resource dictionary 

D. a VisualBrush control to paint the UI 

Answer: C 


Q179. You are upgrading a stand-alone Windows Presentation Foundation (WPF) application and an XAML browser application (XBAP) to Microsoft .NET Framework 4. 

You plan to add .NET 4 types and members to both applications. 

Both applications consume a common utility assembly that modifies files on a local file system. The utility assembly requires full trust. 

You need to ensure that both applications can use the common utility assembly without any security-related exceptions. 

What should you do? 

A. Change the <supportedRuntime> element for the WPF application to the .NET Framework 3.5. 

B. Change the <supportedRuntime> element for the XBAP application to the .NET Framework 3.5. 

C. Apply the AllowPartiallyTrustedCallersAttribute attribute to the utility assembly. 

D. Apply the AllowPartiallyTrustedCallersAttribute attribute to the XBAP application. 

Answer: C 


Q180. You are designing updates to an existing Windows Presentation Foundation (WPF) application that connects to a Microsoft SQL Server 2008 database. The application updates will require updates to the database. 

You have the following requirements: 

. Prevent data loss. 

. Recover the database if the database update fails. 

You need to recommend a database deployment strategy. 

Which two actions should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Place the database in single-user mode before deploying the changes. 

B. Specify the simple recovery model for the database. 

C. Specify the full recovery model for the database. 

D. Place the database in restricted user mode before deploying the changes. 

Answer: AC