70-528 answers(81 to 96) for IT candidates: Apr 2016 Edition

Printable of 70-528 test engine materials and discount pack for Microsoft certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 70-528 pdf dumps vce Materials. 100% PASS MS.NET Framework 2.0-Web-based Client Development exam Today!

2016 Apr 70-528 Study Guide Questions:

Q81. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You want to create a PowerTools.aspx page that displays all power tools in the EB_Products database. You use a SqlCommand instance to execute the sp_GetProductsByCategory stored procedure to return XML data from the Products table in the EB_Products database and load the data into an XmlDocument instance.

The code for the stored procedure is shown in the following exhibit:

Dim conString As String = _

"database=EB_Products;server=EXAMBIBLE-DB01;Integrated Security=SSPI" Dim con As SqlConnection = New SqlConnection(conString) con.Open()

Dim com As SqlCommand = New SqlCommand("sp_GetProductsByCategoryXml", con)

Dim read As XmlReader = com.ExecuteXmlReader()

Dim doc As XmlDocument = New XmlDocument()

doc.Load(read)

You want to cache the XML data until the data in the in the EB_Products database changes.

What code segment should you use?

A. Dim dep As CacheDependency = new SqlCacheDependency("EB_Products", "Products") If(Not Cache("Data') Is Nothing)

Cache.Add("Data" ,doc, dep, System.Web.Cache.NoAbsoluteExpiration, System.Web.Cache.NoSlidingExpiration, CacheItemPriority.Default, Nothing); End If

B. Dim dep As CacheDependency = new SqlCacheDependency("EB_Products", "Products")

If(Cache("Data') Is Nothing)

Cache.Add("Data" ,doc, dep, System.Web.Cache.NoAbsoluteExpiration, System.Web.Cache.NoSlidingExpiration, CacheItemPriority.Default, Nothing); End If

C. Dim dep As CacheDependency = new SqlCacheDependency("EB_Products", "Products")

If(Cache("Data') Is Nothing)

Cache.Add("Data" ,read, dep, System.Web.Cache.NoAbsoluteExpiration, System.Web.Cache.NoSlidingExpiration, CacheItemPriority.Default, Nothing); End If

D. Dim dep As CacheDependency = new SqlCacheDependency("EB_Products", "Products")

If(Not Cache("Data') Is Nothing)

Cache.Add("Data" ,read, dep, System.Web.Cache.NoAbsoluteExpiration, System.Web.Cache.NoSlidingExpiration, CacheItemPriority.Default, Nothing); End If

Answer: B


Q82. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio. ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You have developed and deployed a Web application for Exambible.com's intranet Web site. The Web application has been deployed on a Web server named EXAMBIBLE-SR34. Internet Information Services (IIS) 6.0 is installed on EXAMBIBLE-SR34. The Web application accesses files that are secured by TFS permissions and are located in a folder named Projects.

Several Exambible.com users that have permissions to the files and are able to access the files through the corporate network, report that they cannot access the files through the Web application. You open the Web.config file for the Web application and notice the elements shown in the following exhibit.

<identity impersonate="true"/>

<authentication mode="Windows"/>

You need to configure IIS to allow user access to the files through the Web application.

What should you do?

A. Disable anonymous access.

B. Change Authentication Mode to None.

C. Change Authentication Mode to Forms.

D. Change Authentication Mode to Passport.

Answer: A


Q83. You work as a Web application developer at Exambible.com. Exambible.com uses Microsoft Visual Studio . ET 2005 as its Web application development platform. You are in the process of developing the Exambible.com Web site. Users of the Web site will be able to register and log on to a personalized experience.

You are currently creating a custom user control with two TextBox controls and two Button controls that will be used on several Web Forms of the Exambible.com Web site. You want the controls in the custom user control to be visible only when users are not logged on to the Web site. You also want to reduce the amount of effort in development and maintenance for the Web site.

What should you do? (Choose all that apply)

A. You need to add a code segment to the Page_Load method of the Web Form that sets the visibility of the TextBox and Button controls where the control is added.

B. You need to add the OnClick event handler for the Login button to the code that is used in the custom user control.

C. You need to add a code segment to the Page_Load method of the custom user control that sets the visibility of the TextBox and Button controls.

D. You need to add the OnClick event handler for the Login button to the code in the Web Form where the control is added.

Answer: BC


Q84. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You are developing a Web application that enables the administration and management of the existing Exambible.com Web site. The Web application has a page named subcategories.aspx that contains a WebPart control named _productsWebPart. The _productsWebPart WebPart control has a property named _category of type String. You apply the WebBrowsable attribute to the _category property. You also add an EditorZone control to the subcategories.aspx page. The code for the EditorZone control is shown in the following exhibit.

<asp:EditorZone ID="_editorZone" Runat="Server"> <ZoneTemplate>

</ZoneTemplate>

</asp:EditorZone>

You must add a control to the ZoneTemplate element of the EditorZone control to allow users to edit the _category property.

What control should you add?

A. A PropertyGridEditorPart control.

B. A WebPartManager control.

C. A TextBox control.

D. A ConnectionsZone control.

Answer: A


Q85. You work as a Web application developer at Exambible.com. Exambible.com uses Microsoft Visual Studio. ET 2005 as its Web application development platform. You are in the process of developing the Exambible.com Web site. Users of the Web site will be able to register and log on to a personalized experience.

You have created a Web control with two labels and two associated text boxes that will be used on several Web Forms of the Exambible.com Web site. You want to ensure that the Web control has both toolbox and visual designer support.

What should you do?

A. You need to add a Mobile Web User Control to your solution and then identify a class that inherits from MobileUserControl.

B. You need to add a Web User Control to your solution and then define a class that inherits from UserControl.

C. You need to add a Web Control Library project to your solution and then define a class that inherits from CompositeControl.

D. You need to add a Windows Control Library project to your solution and then define a class that inherits from UserControl.

Answer: C


70-528 exam

Regenerate 70-528 simulations:

Q86. You work as an application developer at Exambible.com. The Exambible.com Web site makes use of custom Themes based on the Web site user's location. The user's location is set as soon as a user logs on to the web site. The location Theme name is stored in a variable named EB_Themes.

Exambible.com plans to make its' Web site available in Spanish, Portuguese and French. You need to ensure that the Exambible.com web site is able to support extra Themes to support users in new locations. You need to use the EB_Themes variable to dynamically set the Web site's Theme.

What should you do?

A. You should add the code segment Page.Theme = EB_Theme to the Load event of every page on the Web site.

B. You should add the code segment <%@ Page Theme="EB_Theme" ... %> to the markup source of every page on the Web site.

C. You should add the code segment <pages theme="EB_Theme" /> to the Web site's configuration file.

D. You should add the code segment Page.Theme = EB_Theme to the PreInit event of every page on the Web site.

Answer: D


Q87. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio. ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You are developing a Web application that makes use of a master page. The master page does not contain nested master pages. You want the header section of the master page to be replaced declaratively and programmatically by page-specific content. You need to create the markup for the header section.

What code segment should you use?

A. <div ID="_header">

<asp:ContentPalceHolder ID="_headerContent" Runat="Server"> Exambible.com

</asp:ContentPalceHolder>

</div>

B. <div ID="_header" Runat="Server">

Exambible.com

</div>

C. <div ID="_header">

<asp:Content ID="_headerContent" Runat="Server"> Exambible.com

</asp:Content>

</div>

D. <div ID="_header">

<asp:Content ID="_headerContent">

Exambible.com

</asp:Content>

</div>

Answer: A


Q88. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio. ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You are developing a Web application that that implements themes. You create a theme named BasicTheme that contains two skin files named default.sik and alt.skin. The default.skin file represents the default skin file for all controls in the Web application. You want to associate Button controls on the Web application's default.aspx page with a non-default skin.

What should you do?

A. Associate the alt.skin file with a new theme named altTheme.

On the default.aspx page, add a SkinID property with the value "alt.skin" to the definition of each Button control.

B. Associate the alt.skin file with a new theme named altTheme.

On the default.aspx page, add a SkinID property with the value "alt" to the definition of each Button control.

C. Add a SkinID property with the value "alt" to the Button control's definition in alt.skin.

On the default.aspx page, add a SkinID property with the value "alt" to the definition of each Button control.

D. Add a SkinID property with the value "alt" to the Button control's definition in default.skin.

On the default.aspx page, add a SkinID property with the value "alt" to the definition of each Button control.

Answer: C


Q89. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio. ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer.

You are developing a Web From named default.aspx that is part of a mobile Web application intended to render the Exambible.com Web site to a variety of mobile device. You want the default.aspx page of the Web application to adaptively render content designed for the type of the device that is requesting the page.

What should you do?

A. Add custom controls that emit WML to the default.aspx page.

B. Add Mobile controls to the default.aspx page.

C. Add a Mobile Form to the default.aspx page.

D. Add Web server controls to the default.aspx page.

Answer: A


Q90. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You have developed a Web application for Exambible.com's existing Web site. The Web application implements role-based security to allow for the administration and maintenance of the Exambible.com Web site. It allows certain users to administer the Web site, including the databases used by the Web site, while others are allowed to a maintain the Web site by adding and editing product information. Only Web administrators should be able to manually add users to the Web application.

You discover that a user named Rory Allen has added a user account to the Web site. You also suspect that he has added his user account to various roles. You want to retrieve a list of the role of which the roryallen user account is a member.

What code segment should you use?

A. string[] roles = Roles.GetRolesForUser("roryallen");

B. string[] roles = Roles.FindUsersInRole("roryallen");

C. string[] roles = Roles.FindUsersInRole("","roryallen");

D. string[] roles = Roles.GetAllRoles();

Answer: A


70-528 practice

Certified 70-528 pdf:

Q91. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You are developing a page named Products.aspx in a Web application. You need to allow external vendors to insert product information into the Products.aspx page. You decide to implement this functionality by using a DropDownList control. You add the following code to the Products.aspx page.


You need to ensure that the DropDownList control defaults to [ one] and that [ one] is the first item in the DropDownList.

What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Set the DataSourceID property of the DropDownList control to "".

B. Add the string "[None]" to the Items property of the DropDownList control.

C. Change the SelectCommand property SqlDataSource control to "SELECT [None], [CategoryID], [CategoryName] FROM [Categories]".

D. Set the AppendDataBopundItems property of the DropDownList control toTrue.

Answer: BD


Q92. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You are developing a Web application that enables the administration and management of the existing Exambible.com Web site. The Web application has a page named subcategories.aspx that contains several WebPart controls.

You must add a zone control to each WebPart control so that users can rearrange the WebParts on the o edit the subcategories.aspx page.

What control should you add?

A. A CatalogZone control.

B. A WebPartZone control.

C. An EditorZone control.

D. A ConnectionsZone control.

Answer: B


Q93. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com is a major supplier of Widgets for various affiliate online retail companies. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio. ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You are developing a Web application that allows Exambible.com's affiliates to manage their accounts at Exambible.com. Because of the complexity and size of the data, Exambible.com implements a staging environment and a production environment for their affiliates. The URLs staging and a production environments are stored in the <appSettings> section of the Web.config file. The <appSetting> section of the Web.config file is shown in the following exhibit:


You need to place the code in the appropriate event handler.

What should you do?

A. Place the codes in the Application_Start event handler.

B. Place the codes in the Session_Start event handler.

C. Place the codes in the Application_BeginRequest event handler.

D. Place the codes in the Session_End event handler.

Answer: C


Q94. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. The Exambible.com network contains an Oracle database server named EXAMBIBLE-DB01. EXAMBIBLE-DB01 hosts a database named EB_Products that stores product information for Exambible.com's e-Commerce Web site. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You are developing a product page named Catalog.aspx for Web application that will be integrated into Exambible.com's existing e-Commerce Web site. The Catalog.aspx page must access data from the EB_Products database. You must use a stored procedure named sp_GetAllProducts to display data in a GridView control named _gridView. The stored procedure takes no parameters.

What should you do?

A. Add an ObjectDataSource control to the Catalog.aspx page.

Set the DataSourceID property of the GridView control to the ID of the ObjectDataSource.

Set the SelectCommand property to the stored procedure name "sp_GetAllProducts".

B. Add a SqlDataSource control to the Catalog.aspx page.

Set the DataSourceID property of the GridView control to the ID of the SqlDataSource.

Set the SelectCommand property to the stored procedure name "sp_GetAllProducts".

C. Add an ObjectDataSource control to the Catalog.aspx page.

Set the DataSourceID property of the GridView control to the ID of the ObjectDataSource.

Set the SelectMethod property to the stored procedure name "sp_GetAllProducts".

D. Add a SqlDataSource control to the Catalog.aspx page.

Set the DataSourceID property of the GridView control to the ID of the SqlDataSource.

Set the SelectMehod property to the stored procedure name "sp_GetAllProducts".

Answer: B


Q95. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio. ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer.

You have developed a custom control named EB_Grid and that will be used in the redevelopment of Exambible.com's e-Commerce Web site. You want to add the EB_Grid control to the Visual Studio. ET toolbox so that it can be dragged onto a Web Forms page.

What should you do?

A. Create the EB_Grid control as a Web Control Library.

Within the Visual Studio .NET toolbox, click Choose Items.

Then browse to EB_Grid.dll and select it.

B. Create the EB_Grid control as a User Control.

Within the Visual Studio .NET toolbox, click Choose Items.

Then browse to EB_Grid.ascx and select it.

C. Create the EB_Grid control as a Web Control Library.

Right-click Web Project, click Add Reference.

Then browse to EB_Grid.dll and select it.

D. Create the EB_Grid control as a User Control.

Right-click Web Project, click Add Reference.

Then browse to EB_Grid.ascx and select it.

Answer: A


Q96. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You are developing a page named Products.aspx in a Web application that contains three DropDownList controls that are dynamically loaded from a SQL Server 2005 database file. The DropDownList controls represent a vendor list, a certification list, and an exam list. Exambible.com customers use the Products.aspx page to select exams related to particular certifications on offer from a particular vendor. A Go button initiates the selection. Each DropDownList control has an associated RequiredFieldValidator control.

Whenever the customer selects a vendor, and the vendor offers certifications, then the customer must also select a certification if the. If the vendor only offers exams and not certifications, the certification list should remain hidden. Whenever the customer selects a certification, the customer must also select an exam. Validation error messages should only be displayed when the Go button is clicked.

You need to set properties on the vendor DropDownList control.

What should you do?

A. Set the AutoPostBack property to True and the CausesValidation property to False.

B. Set the AutoPostBack property to False and the CausesValidation property to True.

C. Set the AutoPostBack property to True and the CausesValidation property to True.

D. Set the AutoPostBack property to False and the CausesValidation property to False.

Answer: A