70-569 software(1 to 15) for consumer: Mar 2016 Edition

Real of 70-569 vce materials and practice exam for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 70-569 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Upgrade: Transition your MCPD Enterprise Application Developer Skills to MCPD Enterprise Applications Developer 3.5, Par exam Today!

2016 Mar 70-569 Study Guide Questions:

Q1. You create an application by using Microsoft Visual Studio .NET 2008 and the .NET Framework 3.5. The application contains several classes. A code review reveals redundant business logic within the classes in the application. You need to eliminate the redundant business logic in the classes. What should you do?

A. Implement a newly created interface in the related classes.Move the shared declarations to the interface.

B. Create an abstract base class and inherit the classes from the base class.Move the duplicated properties and behaviors into the base class.

C. Create a nested public class within each of the related classes.Encapsulate the shared properties and behaviors in the public class.Use the nested public class in the parent classes.

D. Create a nested private class within each of the related classes.Encapsulate the shared properties and behaviors in the private class.Use the nested private class in the parent classes.

Answer: B


Q2. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. The client applications are unable to use SSL. You need to ensure that clients authenticate by using a token provided by a Security Token Service (STS). What should you do?

A. Use a BasicHttpBinding binding with the security mode set to Message.

B. Use a BasicHttpBinding binding with the security mode set t TransportWithMessageCredential.

C. Use a WSFederationHttpBinding binding with the security mode set to Message.

D. Use a WSFederationHttpBinding binding with the security mode set to TransportWithMessageCredential.

Answer: C


Q3. You are designing business layer classes by using the .NET Framework 3.5 and Microsoft SQL Server 2008. The business classes will be used by a banking application. The class diagram for the business classes is as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)

You need to ensure that the application meets the following requirements:

Users are allowed to select only one of the three operationswithdraw, deposit, and get balance. Access to other members of the business objects is disallowed.

Future types of accounts can be handled.

Use of the operations directly from the class is disallowed.

Child classes inherited from the business layer classes are prevented from overriding these operations. What should you do?


A. Create a new abstract class.Add the Deposit, Withdraw, and GetBalance methods to the new class.Change the BankAccount and CreditCard classes to inherit from the new class.Use the abstract class to handle operations to any object in the bank hierarchy.

B. Create a new concrete class.Add the Deposit, Withdraw, and GetBalance methods to the new class.Change the BankAccount and CreditCard classes to inherit from the new class.Use an instance of the concrete class to handle operations to any object in the bank hierarchy.

C. Create a new interface.Add the Deposit, Withdraw, and GetBalance methods to the new interface.Change the BankAccount and CreditCard classes to explicitly implement the members of the new interface.Use the interface to handle operations to any object in the bank hierarchy.

D. Create a new interface.Add the Deposit, Withdraw, and GetBalance methods to the new interface.Change the BankAccount and CreditCard classes to implicitly implement the members of the new interface.Use the interface to handle operations to any object in the bank hierarchy.

Answer: C


Q4. You are creating an application by using Microsoft .NET Framework 3.5. You use Windows Communication Foundation (WCF) to create the application. The YourUserNamePasswordValidator class is implemented in the host application of the WCF service. The host application is named YourServiceHost.exe. You write the following code segment.

namespace YourSecureService

{

class YourUserNamePasswordValidator : UserNamePasswordValidator {

public override void Validate(string userName, string password)

{

...

}}

}

You need to perform custom validation of the user name and password by using the YourUserNamePasswordValidator class. What should you do?

A. Set the wsHttpBinding binding in the following manner. <security mode="Message"> <message clientCredentialType="UserName" /></security> Set the service behavior by using thefollowing credentials. <userNameAuthentication

customUserNamePasswordValidatorType="YourSecureService.YourUserNamePasswordValid ator" userNamePasswordValidationMode="Custom"/>

B. Set the wsHttpBinding binding in the following manner. <security mode="Message"> <message clientCredentialType="UserName" /></security> Set the service behavior by using the following credentials. <userNameAuthentication customUserNamePasswordValidatorType="YourSecureService.YourUserNamePasswordValid a or,YourServiceHost" userNamePasswordValidationMode="Custom"/>

C. Set the wsHttpBinding binding in the following manner. <security mode="Message"> <transport clientCredentialType="UserName" /></security> Set the service behavior by using the following credentials. <userNameAuthentication customUserNamePasswordValidatorType="YourUserNamePasswordValidator,YourServiceHo st" userNamePasswordValidationMode="Custom"/>

D. Set the netTcpBinding binding in the following manner. <security mode="Transport"> <transport clientCredentialType="UserName" /></security> Set the service behavior by using the following credentials. <userNameAuthentication customUserNamePasswordValidatorType="YourSecureService.YourUserNamePasswordValid ator " userNamePasswordValidationMode="Custom"/>

Answer: B


Q5. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. The service contains the following binding configuration in the configuration file.

(Line numbers are included for reference only.)

01 <wsHttpBinding>

02 <binding name="ssl">

04 </binding>

05 </wsHttpBinding>

You need to ensure that the following requirements are met:

The service must use transport-level security (SSL via HTTPS). The service must use message-level security to authenticate client applications by using user name and password. Which configuration setting should you insert at line 03?

A. <security mode="Message"> <message clientCredentialType="UserName"/></security>

B. <security mode="TransportWithMessageCredential"> <messag clientCredentialType="UserName"/></security>

C. <security mode="Transport"> <transport clientCredentialType="Windows"/> <message clientCredentialType="UserName"/></security>

D. <security mode="Message" > <transport clientCredentialType="Windows" /> <message clientCredentialType="UserName" /></security>

Answer: B


70-569 download

Regenerate 70-569 exam question:

Q6. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. You need to programmatically add the following endpoint definition to the service. http://localhost:8000/ExamService/service Which code segment should you use?

A. String baseAddress="http: //localhost:8000/ExamService";BasicHttpBinding binding1=new BasicHttpBinding();using(ServiceHost host=new ServiceHost(typeof(ExamService))){ host.AddServiceEndpoint(typeof(IExam),binding1,baseAddress);}

B. String baseAddress="http: //localhost:8000/ExamService/service";BasicHttpBinding binding1=new BasicHttpBinding();using(ServiceHost host=new ServiceHost(typeof(ExamService))){

host.AddServiceEndpoint(typeof(IExam),binding1,baseAddress);}

C. String baseAddress="http: //localhost:8000/ExamService";WsHttpBinding binding1=new WsHttpBinding();using(ServiceHost host=new ServiceHost(typeof(ExamService))){ host.AddServiceEndpoint(typeof(IExam),binding1,baseAddress);}

D. String baseAddress="net.tcp: //localhost:8000/ExamService/service";NetTcpBinding binding1=new NetTcpBinding();using(ServiceHost host=new ServiceHost(typeof(ExamService))){

host.AddServiceEndpoint(typeof(IExam),binding1,baseAddress);}

Answer: B


Q7. You create a Windows Forms application by using Microsoft Visual Studio .NET 2008 and the .NET Framework 3.5. The application is installed on several computers on the network. All unhandled and unexpected exceptions must be logged to a central location to allow reporting for administrator users. You need to record the exception details. What should you do?

A. Write the details to the local XML file.

B. Write the events to the Windows event log.

C. Write the details to the Microsoft SQL Server database.

D. Log the events by using Event Tracing for Windows.

Answer: C


Q8. You create an application by using Microsoft Visual Studio .NET 2008 and the .NET Framework 3.5. The application includes a data tier component that communicates with multiple databases. Some databases are hosted on Microsoft SQL Server 2008. Other databases are hosted on third- party database servers. The data tier component receives custom business objects from client application components. You need to ensure that the data tier component saves property values from the business objects to the databases. What should you do?

A. Use LINQ to SQL.

B. Use LINQ to Objects.

C. Use the SqlBulkCopy class.

D. Use the OleDbCommand class.

Answer: D


Q9. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. The service will be hosted in a managed Console application. The service endpoint has an address that is relative to the base address of the service. You need to programmatically add the base address to the service. What should you do?

A. Call a constructor of the ServiceHost class.

B. Call an AddServiceEndpoint method of the ServiceHost class.

C. Create and add a custom endpoint behavior to the service.

D. Create and add a custom operation behavior to the service.

Answer: A


Q10. You create an application by using Microsoft Visual Studio .NET 2008 and the .NET Framework 3.5. The application will be used by multiple types of users. The application will also interact with external applications. You need to design the interaction among the application, the users of the application, and the external applications. What should you do?

A. Create a class diagram.

B. Create a timing diagram.

C. Create a Use case diagram.

D. Create a state machine diagram.

Answer: C


70-569 test engine

Refined 70-569 test questions:

Q11. You create an application by using Microsoft Visual Studio .NET 2008 and the .NET Framework 3.5. You plan to use an existing unmanaged component in the application. The unmanaged component includes two methods to calculate taxes. The first method calculates taxes for individuals and the second method calculates taxes for organizations. You need to provide a single method to calculate taxes. You also need to consume the unmanaged component within

the application. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Override the current tax calculation method.

B. Use the Tlbimp.exe tool and add a new class to the output.

C. Create a new tax calculation method that accepts parameters.

D. Use the Tlbimp.exe tool and create a wrapper class that references the output.

E. Create multiple configuration files for the different tax calculation method calls.

Answer: CD


Q12. You are creating a distributed application by using Microsoft .NET Framework 3.5. You use Windows Communication Foundation to create the application. You plan to perform the following tasks:

Authenticate the client applications by using Microsoft ASP.NET membership provider. Authorize the client applications by using Microsoft ASP.NET role provider. You write the following code segment.

 [ServiceContract]

public interface IService

{

[OperationContract]

void Remove(int id);

}

public class Service : IService

{

public void Remove(int id)

{}

}

You need to ensure that only those client applications that provide credentials belonging to the AdminGroup role can access the Remove method. What should you do?

A. Add the following attribute to the Remove method of the Service class.

[PrincipalPermission(SecurityAction.Demand, Role="AdminGroup")]

B. Add the following attribute to the Remove method of the IService interface.

[PrincipalPermission(SecurityAction.Demand, Role="AdminGroup")]

C. Add the following attribute to the Service class. [PrincipalPermission(SecurityAction.Demand, Name="Remove", Role="AdminGroup")]

D. Add the following attribute to the Service class. [PrincipalPermission(SecurityAction.Demand, Name="IService.Remove", Role="AdminGroup")]

Answer: A


Q13. You are creating a Windows Communication Foundation service by using Microsoft .NET Framework 3.5. The service will be hosted in a managed Console application. You want to add endpoints to the service. You need to ensure that all endpoints use the same base address.

Which code fragment should you use?

A. [ServiceContract]public interface IMortgageService {}public class MortgageService :

IMortgageService {}Uri baseAddress=new Uri("http:

//localhost:8888/MortgageService");ServiceHost serviceHost= new ServiceHost(typeof(MortgageService), new Uri[] {baseAddress });serviceHost.AddServiceEndpoint(typeof(IMortgageService), new BasicHttpBinding(), "");serviceHost.Open();

B. [ServiceContract]public interface IMortgageService {}public class MortgageService :

IMortgageService {}Uri baseAddress=new Uri("http:

//localhost:8888/MortgageService");ServiceHost serviceHost= new ServiceHost(typeof(MortgageService), new Uri[]

{});serviceHost.AddServiceEndpoint(typeof(IMortgageService), new BasicHttpBinding(), baseAddress);serviceHost.Open();

C. [ServiceContract]public interface IMortgageService {}public class MortgageService :

IMortgageService {}string baseAddress="http: //localhost:8888/MortgageService";ServiceHost serviceHost= new ServiceHost(typeof(MortgageService), new Uri[] { });serviceHost.AddServiceEndpoint(typeof(IMortgageService), new BasicHttpBinding(), baseAddress);serviceHost.Open();

D. [ServiceContract(Namespace="http: //localhost:8888/MortgageService")]public interface IMortgageService {}public class MortgageService : IMortgageService {}ServiceHost serviceHost= new ServiceHost(typeof(MortgageService), new Uri[] { });serviceHost.AddServiceEndpoint(typeof(IMortgageService), new BasicHttpBinding(), "");serviceHost.Open();

Answer: A


Q14. You create an application by using Microsoft Visual Studio .NET 2008 and the .NET Framework 3.5. The application contains the following components:

A business tier component

A data access tier component

A Microsoft SQL Server database

The database stores sales order data. You plan to design a validation strategy that meets the following requirements:

For each order, the ship date must be greater than the order date. Validation errors must be detected as early as possible. Validation must be enforced regardless of which applications or application components modify the order data.

You need to ensure that the validation strategy meets the specified requirements. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Create a trigger.

B. Create a CHECK constraint.

C. Create a DEFAULT constraint.

D. Implement the validation logic in a business tier code.

E. Implement the validation logic in a data access tier code.

Answer: BD


Q15. You create an application by using Microsoft Visual Studio .NET 2008 and the .NET Framework 3.5. The application must use a local data store to support those applications that connect occasionally. You need to ensure that the local data store meets the following requirements:

It does not create additional services on client computers.

It provides synchronization capabilities to other data stores.

Which local data store should you use?

A. Serialized XML

B. Microsoft SQL Server 2008 Express Edition

C. Microsoft SQL Server 2008 Compact Edition

D. Microsoft SQL Server 2008 Workgroup Edition

Answer: C