Top 15 keys 70-573(CSHARP) for IT engineers (91 to 105)

Exam Code: 70-573(CSHARP) (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Microsoft SharePoint 2010, Application Development Practice Test
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-573(CSHARP) Exam.

2016 Mar 70-573(CSHARP) Study Guide Questions:

Q91. You need to create a Web Part that displays all of the permission levels of the current subsite.

Which collection should you use?

A. SPContext.Current.Web.Permissions

B. SPContext.Current.Web.Properties

C. SPContext.Current.Web.RoleAssignments

D. SPContext.Current.Web.RoleDefinitions

Answer: D


Q92. You create a Web Part.

You need to display the number of visits to a SharePoint site collection in a label named LblVisits. 

You write the following code segment. (Line numbers are included for reference only.) 

01 RunWithElevatedPrivileges(ElevateSub);

02 private void ElevatedSub()

{

03 try {

04 ???

05 LblVisits.Text = site.Usage.Visits.ToString();

}

06 finally {

07 ...

08 }

09 }

Which code segment should you add at line 04?

A. SPSite site = new SPSite(SPContext.Current.Site.ID);

B. SPSite site = SPContext.Current.Site;

C. SPSite site = SPContext.GetContext(HttpContext.Current).Site;

D. SPSite site = SPControl.GetContextSite(HttpContext.Current);

Answer: A


Q93. You have a SharePoint solution that contains a custom site column and a custom content type. You need to add the custom site column as a lookup field for the custom content type.

What should you create?

A. a Feature activation dependency

B. a new Feature event receiver

C. a new module

D. a new SharePoint mapped folder

Answer: B


Q94. You have a Feature named Feature1.

You plan to create a new version of Feature1 that will upgrade the existing version of Feature1. You need to ensure that when Feature1 is upgraded, additional configuration data is added to the property bag of the site.

What should you do?

A. Add a <CustomUpgradeAction> element and increase the Version number of the Feature.

B. Add a <CustomUpgradeAction> element and increase the UIVersion number of the Feature.

C. Add an <ActivationDependencies> element and increase the Version number of the Feature.

D. Add an <ActivationDependencies> element and increase the UIVersion number of the Feature.

Answer: A


Q95. You create a custom field type and a CustomFieldControl.ascx user control. You need to write the code-behind of the CustomFieldControl.acsx user control.

Which object should you override?

A. BaseFieldControl

B. SPFieldCalculated

C. SPFieldText

D. WebPart

Answer: A


70-573(CSHARP) training

Most up-to-date 70-573(CSHARP) test engine:

Q96. You plan to create a custom Web Part that displays items from a custom SharePoint list named Project. You need to ensure that you can access the list by using strongly-typed objects in Microsoft Visual Studio 2010. What should you do first?

A. Run spmetal.exe.

B. Run ecmangen.exe.

C. Edit the web.config file.

D. Edit the Manifest.xml file.

Answer: A


Q97. You create a user control named MySearchBox.ascx.

You plan to change the native search control in SharePoint to MySearchBox.ascx. You implement a Feature that contains the following code segment.

<Control Id="SmallSearchInputBox"

Sequence="100"

ControlSrc="~/_controltemplates/MySearchBox/ MySearchBox.ascx"> </Control>

You discover that the MySearchBox.ascx control fails to appear. You need to ensure that the MySearchBox.ascx control appears.

What should you do?

A. Add the ControlClass attribute.

B. Add the ControlAssembly attribute.

C. Modify the Sequence attribute value.

D. Remove the ControlSrc attribute value.

Answer: C


Q98. You create a custom list named Products.

You need to perform a Representational State Transfer (REST) query that returns products 30 to 39.

Which URL should you use?

A. /ListData.svc/Products(30) $skip=10

B. /ListData.svc/Products(39) $skip=30

C. /ListData.svc/Products $skip=10&$top=30

D. /ListData.svc/Products $skip=30&$top=10

Answer: D


Q99. You need to create a Web Part that displays all of the content created by a specific user. 

You write the following code segment. (Line numbers are included for reference only.) 

01 KeywordQuery kRequest = new KeywordQuery(ServerContext.Current);

02 ???

03 kRequest.QueryText = strQuery;

04 ResultTableCollection resultTbls = kRequest.Execute(); 

Which code segment should you add at line 02?

A. string strQuery = "author:" + searchAuthor;

B. string strQuery = "docID:" + searchAuthor;

C. string strQuery = "SELECT Title, Rank, Write, Url FROM SCOPE() WHERE author = " + searchAuthor;

D. string strQuery = "SELECT Title, Rank, Write, Url FROM SCOPE() WHERE docID = " + searchAuthor;

Answer: A


Q100. You need to create a Web control that displays an ASCX control.

Which event should you use? to render the Web control?

A. CreateChildControls

B. LoadControlState

C. SaveViewState

D. SetDesignModeState

Answer: A


70-573(CSHARP) free draindumps

Top Quality 70-573(CSHARP) simulations:

Q101. You are creating a custom workflow action that will be used in Microsoft SharePoint Designer reusable workflows. The action will programmatically create a SharePoint site named Site1 at a specific URL. You need to ensure that users can specify the URL of Site1 in the action.

What should you use?

A. the DependencyProperty class

B. the OnWorkflowActivated.WorkflowProperties property

C. the SPPersistedObject class

D. the SPWorkflowActivationProperties.InitiationData property

Answer: A


Q102. You create a Web Part that contains the following code segment. (Line numbers are included for reference only.)

01 public class WebPart1 : WebPart

02  {

03

04  public WebPart1() : base()

    {

05    

06

07  }

08

09  protected override void CreateChildControls()

     {

      Button clickButton = new Button();

11 

      base.CreateChildControls();

    }

14

15  protected override void RenderContents(HtmlTextWriter writer)

    {

        base.RenderContents(writer);

    }

}

You discover that the clickButton button does not appear.

You need to ensure that clickButton appears.

What should you do?

A. Delete line 12.

B. Move line 10 to line 16.

C. Add the following line of code at line 11.

Controls.Add(clickButton);

D. Add the following line of code at line 11.

clickButton.Page = me.Page;

Answer: C


Q103. You need to create a Web Part that verifies whether a user who accesses the Web Part page is a member of a group named Group1.

Which code condition should you use?

A. SPContext.Current.Web.Groups("Group1").ContainsCurrentUser;

B. SPContext.Current.Web.SiteUsers(SPContext.Current.Web.CurrentUser.ID).Groups("Group1") != @null;

C. SPContext.Current.Web.SiteUsers(SPContext.Current.Web.CurrentUser.ID).Groups("Group1") == @null;

D. SPContext.Current.Web.Users("Group1").IsDomainGroup;

Answer: A


Q104. You are creating an event receiver. The event receiver will have a field named Title and a field named Priority.

You write the following code segment for the event receiver. (Line numbers are included for reference only.) 

01 public override void ItemUpdating(SPItemEventProperties prop)

{

02 base.ItemUpdating(prop);

06 }

You need to ensure that when the Title field is changed to include the word IMPORTANT, the Priority field is set to URGENT.

Which code segments should you add at lines 03, 04 and 05?

A. 03 if (prop.AfterProperties("vti_title").ToString().Contains("IMPORTANT")) {

04 prop.AfterProperties("Priority") = "URGENT";

05 }

B. 03 if (prop.AfterProperties("vti_title").ToString().Contains("IMPORTANT")) { 

04 prop.ListItem("Priority") = "URGENT";

05 }

C. 03 if (prop.BeforeProperties("vti_title").ToString().Contains("IMPORTANT")) {

04 prop.AfterProperties("Priority") = "URGENT";

05 }

D. 03 if (prop.ListItem("Title").ToString().Contains("IMPORTANT")) {

04 prop.AfterProperties("Priority") = "URGENT";

05 }

Answer: A


Q105. You create a SharePoint solution that contains two Features named Feature1 and Feature2. You need to ensure that Feature1 is always activated before Feature2. You must achieve this goal by using the minimum amount of development effort.

What should you do?

A. Create a custom Feature receiver for Feature1.

B. Create a custom Feature receiver for Feature2.

C. From Feature1.feature explorer, add Feature2 to the Feature Activation Dependencies list.

D. From Feature2.feature explorer, add Feature1 to the Feature Activation Dependencies list.

Answer: D