Mar 2016 updated: Pass4sure Microsoft 70-622 simulations 31-45

100% Guarantee of 70-622 test question materials and testing bible for Microsoft certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-622 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Pro:Microsoft Desktop Support-Enterprise exam Today!

2016 Mar 70-622 Study Guide Questions:

Q31. You are a desktop support technician for your company. The computers in your company run Windows Vista. You attempt to update the computers with the latest security updates. However, the Windows Update Agent fails to download and install the security patches. You need to apply the latest security patches by using Windows Update Agent. 

What should you do? 

A. Start the Security Center service. 

B. Grant read permission to the Windows Update registry key. 

C. Disable the Background Intelligent Transfer Service in services.msc policy. 

D. Correct the date and time in the Change date and time setting in Control Panel. 

Answer: D 


Q32. You are a desktop support technician for your company. You have deployed Windows Vista to all remote users. Remote users are required to install and maintain applications on their computers. You need to ensure that all remote users can install applications. 

What should you do? 

A. Add the remote users to the local Distributed COM Users group. 

B. Configure the User Account Control: Only elevate executables that are signed and validated policy setting to Enabled. 

C. Disable Windows Defender. 

D. Provide the remote users with credentials for a local administrator account. 

Answer: D 


Q33. You are a desktop support technician for your company. All client computers run Windows Vista. A scheduled task is configured to run the disk defragmenter every night. The accounting department has requested that the disk defragmenter not be run this week due to month-end processing. You need to recommend a solution that prevents the disk defragmenter from running. Your solution should not interfere with any other scheduled tasks. 

What should you do? 

A. Create a logon script that runs schtasks.exe. 

B. Disable the Task Scheduler service on all accounting computers. 

C. Configure Prohibit Task Deletion on all accounting computers. 

D. Create a startup script that runs schtasks.exe. 

Answer: D 


Q34. You are a desktop support technician for your company. 

The computers in your company run Windows Vista in a single domain. An application named Application1 is deployed on a server. Every time a user runs Application1, he receives an error message stating that the connection has timed out. You need to collect statistical data from the users computer to troubleshoot this issue. 

What should you do? 

A. Open the Windows Firewall properties and select the Security Logging for Dropped Packets option. 

B. Use the PING protocol to test connectivity with the default gateway. 

C. Open Status Windows for Network Connection and select the Diagnose option. 

D. Open the Windows Firewall properties and select the Block all Programs option. 

Answer: A 


Q35. You are a desktop support technician for your company. 

All client computers run Windows Vista. Computers for the sales department have Microsoft Office 2003 installed. All other computers have Microsoft Office 2007 installed. 

You need to ensure that all users are able to open files that have been created by using Office Open XML Formats. 

What should you do? 

A. Instruct all sales department users to save their Office documents with .docx, .docm, .xlsx, .xlsm, .pptx and .pptm file extensions. 

B. On all computers that run Office 2007, install the Office Compatibility Pack. 

C. On all computers that run Office 2003, install the Office Compatibility Pack. 

D. On all computers that run Office 2003, modify file associations for the .docx, .docm, .xlsx, .xlsm, .pptx and .pptm file extensions. 

Answer: C 


70-622 rapidshare

Up to the minute 70-622 exam cram:

Q36. You are a desktop support technician for your company. 

All the computers in your company run Windows Vista. 

You need to confirm whether your computer is listening for requests on port 3389. 

What should you do? 

A. Create a counter log that takes snapshots of the Bytes Total/Sec counter in 1-minute increments. 

B. Run theipconfig /allcompartments /all command from a command line. 

C. Run thenetstat aon command from a command line. 

D. Install the Telnet server feature and ensure that the Telnet service is started. 

Answer: C 


Q37. You are a desktop support technician for your company. All client computers run Windows Vista. User Account Control has been disabled for administrators. 

The security team is concern ed that help desk users are installing applications while logged onto computers with administrator credentials. Help desk users frequently start application installations and then leave the computers unattended. 

You need to recommend a solution to ensure computers automatically reboot after help desk users install applications. 

What should you recommend? 

A. Insert installation media into the optical drive and reboot the computer. 

B. Install applications by using Program and Features. 

C. Create a new file named Autounattend.xml in C:\. Addrebootafterinstall=1 to the file. Run the Windows Installer package. 

D. Install applications by using msiexec.exe. 

Answer: D 


Q38. You are a desktop administrator for your company. The company has a number of stand-alone laptop computers that run Windows Vista. The laptop computers are configured with wireless network adapters. 

You configure the laptop computers to connect to a wireless network. 

You need to ensure that the laptop computers: 

Can connect to one another. 

Do not connect to other networks. 

What should you do? 

A. Configure the Prohibit Access of the Windows Connect Now wizards setting in Local Policy. 

B. Disable the internal wireless adapter on the laptops. 

C. On the wireless connection, disable the Connect to a more preferred network if available option. 

D. Configure the wireless adapter with static IP settings 

Answer: A 


Q39. You are a desktop support technician for your company. 

The management of Group Policy for Windows Vista computers is performed from computers that run either the French or English interface of Windows Vista. You plan to create a custom . admx file. 

You need to ensure that the new settings will appear in the native language of the computer that is being used to manage the settings. 

What should you do? 

A. Start the Windows Remote Management service on all computers that are used to manage the settings. 

B. Enable the language on all computers that are used to manage the settings. 

C. For each language, create an .admx file. 

D. For each language, create an .adml file. 

Answer: D 


Q40. You are a desktop support technician for your company. 

The computers on the corporate network run Windows Vista, Windows XP Professional, Windows 2000 Professional, and Windows NT 4.0 Workstation. 

You need to ensure that the computers that run Windows Vista communicate with the highest possible levels of data integrit y and data encryption. 

What should you do? 

A. Configure the local security policy with a new IPSec policy. 

B. Configure the local security policy with a new Server Message Block signing policy. 

C. Select the Allow unsecured communication if a secure connection cannot be established option in the new policy. 

D. Select the Do not allow unsecured communication option in the new policy. 

Answer: A 


70-622 exam question

Verified 70-622 exam question:

Q41. You are a desktop support technician for your company. 

You have 100 64-bit desktops, 100 64-bit laptops, 100 32-bit desktops and 100 32-bit laptops. On all 64-bit computers, the 64-bit edition of Windows Vista will be deployed. On all 32-bit computers, the 32-bit edition of Windows Vista will be deployed. 

You plan to deploy Windows Vista by using third-party imaging software. 

You need to identify the number of images required to deploy Windows Vista to all hardware platforms. 

What is the minimum number of images required? 

A. Four 

B. Two 

C. One 

D. Three 

Answer: B 


Q42. You are a desktop support technician for your company. 

You create a folder named Scripts on the root of drive C. You create a VBS script file and save the VBS script to the Scripts folder. When you run the script, the message shown in the exhibit appe ars. (Click the Exhibit button.) 


You need to ensure that the script can run successfully. 

What should you do? 

A. Store the VBS script file in the System32 folder and create a new hash rule for the script. 

B. Create a new path rule for the script. 

C. Configure the Microsoft Windows Firewall to allow all VBS script files. 

D. Log on to the computer as an administrator and run the script. 

Answer: B 


Q43. You are a desktop support technician for your company. Al l the computers in your company run Windows Vista. 

The company has a legacy clientserver application that does not have an upgrade. When you access the application by using a standard user account, the application fails. 

You need to ensure that the application runs. You also need to ensure that users are granted only the necessary privileges. 

What should you do? 

A. Configure user accounts only for users who need access to the application as members of the local administrators group. Do this on all the computers that use the application. 

B. Enable the User Account Control:Virtualize file and registry write failures to per-user locations option in the local security policy. 

C. Enable the Network Access: Let Everyone permissions apply to anonymous users option in the local security policy. 

D. Disable the User Account Control: Only elevate executables that are signed and validated option in the local security policy. 

Answer: B 


Q44. You are a desktop support technician for your company. 

All computers run Windows Vista. 

You need to recommend a strategy to backup Windows Vista computers that will enable a restore in the event of a hard disk failure. 

What should you do? 

A. Configure automatic restore points for all disks. 

B. Turn on the Indexing Service feature. 

C. Run Backup Status and Configuration and create Complete PC Backup. 

D. Run Backup Status and Configuration and create Complete File Backup. 

Answer: C 


Q45. You are a desktop support technician for your company. 

Your company has a single Active Directory domain. All client computers run Windows Vista. 

You need to ensure that users can only connect to printers on specific servers in the organization. 

What do you recommend? 

A. Use Group Policy to configure the Point and Print Restrictions. 

B. Use Group Policy to configure the Add Printer Wizard - Network Scan page (Managed network). 

C. Disable the Print Spooler service. 

D. Use the Print Management Console to deploy the printers via Group Policy. 

Answer: A