Top 16 bundle 70-638 for IT learners (33 to 48)

100% Guarantee of 70-638 exam question materials and practice exam for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 70-638 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:MS Office Communications Server 2007, Configuring exam Today!

2016 Apr 70-638 Study Guide Questions:

Q33. Your company wants to provide remote users with instant messaging (IM) and presence features in Office Communications Server 2007 Enterprise Edition through a Web browser. You need to configure a Microsoft Office Communicator Web Access 2007 virtual server for encrypted communication. What should you do?

A. Install a Secure Sockets Layer (SSL) certificate on all Communicator Web Access 2007 clients.

B. Install a Secure Sockets Layer (SSL) certificate on an Access Edge Server.

C. Install a Mutual Transport Layer Security (MTLS) certificate on all Communicator Web Access 2007 clients.

D. Install a Mutual Transport Layer Security (MTLS) certificate on the Director.

Answer: B


Q34. Your company currently has Office Communications Server 2007 Enterprise Edition installed in a consolidated configuration. The company wants to change the current configuration to an expanded configuration. You need to add the Communications Server 2007 component that will create an expanded configuration. Which component should you add to the pool?

A. A/V Edge Server

B. front-end server

C. mediation server

D. Web Conferencing Edge Server

Answer: B


Q35. Your company wants to use Microsoft Office Communicator 2007 for internal and external Web conferencing. The company wants to allow external Web conferencing for only users who have user accounts in the corporate domain. You need to configure Web conferencing for remote employees. What should you do?

A. Enable anonymous user access in the Global Policy.

B. Activate an Access Edge Server role on the Edge Server.

C. Activate a Web Conferencing Edge Server role on the Director.

D. Activate a Web Conferencing Edge Server role on the Edge Server.

Answer: D


Q36. Your company wants to add custom presence states to Microsoft Office Communicator 2007 for every user. The configuration file that defines this presence will be stored on a network share named \\lspool.corp.contoso.com\LSFileShare\ClientConfigFolder\. You need to configure Communicator 2007 to use custom defined presence. What should you do?

A. Create an .xml file named Presence.xml with custom presence states defined. Add Registry Setting Software\Policies\Microsoft\Communicator\CustomStateURL with the value file ://\\\\lspool.corp.contoso.com\\LSFileShare\\ClientConfigFolder\\Presence.xml.

B. Create an .xml file named Presence.xml with custom presence states defined. Add Registry Setting Software\Policies\Microsoft\Communicator\CustomStateURL with the value http ://lspool.corp.contoso.com/LSFileShare/ClientConfigFolder/Presence.xml.

C. Create a .config file named Presence.config with custom presence states defined. Add Registry Setting Software\Policies\Microsoft\Communicator\CustomStateURL with the value file ://\\\\lspool.corp.contoso.com\\LSFileShare\\ClientConfigFolder\\Presence.config.

D. Create a .config file named Presence.config with custom presence states defined. AddRegistry Setting Software\Policies\Microsoft\Communicator\CustomStateURL with the value http ://lspool.corp.contoso.com/LSFileShare/ClientConfigFolder/Presence.config.

Answer: A


Q37. Your company uses Office Communications Server 2007 Enterprise Edition. You install an Access Edge Server with a private certificate. Public instant messaging connectivity (PIC) is not functioning. You need to enable PIC on the Access Edge Server. What should you do?

A. Configure service locator (SRV) DNS resource records for PIC.

B. Install a Director on the Access Edge Server.

C. Install a trusted public certificate on the Access Edge Server.

D. Install a Conferencing Edge Server on the Access Edge Server.

Answer: C


70-638 practice exam

Up to the minute 70-638 free practice questions:

Q38. Your company installs Office Communications Server 2007 Enterprise Edition. The company wants to ensure that all communications are being archived. You need to enable archiving by using an existing Microsoft SQL Server computer. What should you do?

A. Deploy the Message Queuing service on an archiving server. Install the Message Queuing service on each Access Edge Server.

B. Deploy the Message Queuing service on an archiving server. Install the Message Queuing service on each front-end server.

C. Configure each front-end server for verbose logging. Back up the logs every night.

D. Configure each Access Edge Server for verbose logging. Back up the logs every night.

Answer: B


Q39. You are an administrator of your company network. Your company server has Office Communications Server 2007 Standard Edition deployed. Nearly 4,500 users' phone numbers in Active Directory Domain Services (AD DS) are out of the E.164 format, which means that there phone numbers do not arrear in Office Communicator 2007. Now you are assigned a task to make sure that you can view each of these users phone numbers in Office Communicator 2007.

How can you accomplish this task?

A. First you can run the abserver validateDB command, and then run the abserver syncNow command.

B. First rename the Sample_Company_Phone_Number_Normalization_Rules.txt file to Company_Phone_Number_Normalization_Rules.txt, and then modify the file with normalization rules to adhere to your company's dial plan.

C. First add +1 in front of the phone numbers that is out of the E.164 format in AD DS, and then run the abserver regenUR command.

D. You can run the TranslationService command to accomplish this task.

Answer: B


Q40. You are an administrator of your company network. Your company server has Office Communications Server 2007 Standard Edition deployed. Users are not allowed to install software on their computers. However, the Office Live Meeting 2007 client should be installed on all computers and also you need to ensure that Microsoft Office documents can be imported by the Live Meeting client. What action should you perform to achieve this goal?

A. Perform a User Mode installation of the Live Meeting client.

B. By running the msiexec /qn /I LMConsole.msi command, use Microsoft System Center Configuration Manager to install the Live Meeting client with the users credentials.

C. Use an account with local administrative privileges to install the Live Meeting client.

D. By running the LMSetup.exe command, use Microsoft System Center Configuration Manager to install the Live Meeting client with the users credentials.

Answer: C


Q41. Your company is deploying Microsoft Office Communicator Web Access 2007. Some of the companys internal users are using computers that do not run Microsoft Windows operating systems. You need to implement authentication to support these users. What should you do?

A. Implement Quick Sign-In.

B. Implement Kerberos authentication.

C. Implement forms-based authentication.

D. Implement NT LAN Manager (NTLM) authentication for computers that are not members of a domain.

Answer: C


Q42. You work as an administrator in an international communication company which is called Wiikigo corp. You are in charge of the network of your company. Your company server has Office Communications Server 2007 deployed. Your company plans to enable public instant messaging (IM) connectivity for employees. You have two servers, one is Front-End server and the other one is Access Edge server. On both servers you install commercial certificates. You activate the service for each provider. Employees are able to communicate with each other, but they cannot view presence status or communicate with any users on the public IM networks. Now according to the business requirement, users must be able to communicate with public IM users. As an technical support, you must achieve this for the employees. So what should you do? (choose more than one)

A. You should enable enhanced presence.

B. A public DNS A record should be created for your Access Edge server.

C. An internal DNS A record should be created for your Front-End server.

D. An internal DNS SRV record should be created. The record points to your Front-End server.

E. A public DNS SRV record should be created. The record points to your Access Edge server.

Answer: BE


70-638 exams

Download 70-638 rapidshare:

Q43. Your company is preparing for the installation of Office Communications Server 2007 Enterprise Edition. You need to create objects in the Active Directory configuration container that contains property sets and display attributes used by Communications Server 2007. What should you do?

A. Run Prep Schema.

B. Run Prep Forest.

C. Run Prep Domain.

D. Deploy an Enterprise pool.

Answer: B


Q44. Your company has an office in Los Angeles and an office in Chicago. The company uses Office Communications Server 2007. Each office has a Standard Edition server. The offices are connected with a T1 data circuit and a T1 voice circuit. At peak times, more than 20 employees in each office are making outbound voice calls. You need to allow employees in both offices to call external numbers from Communications Server 2007. What should you do?

A. Install a mediation server in each office.

B. Install a mediation server in only the Los Angeles office.

C. Install a dedicated T1 data circuit between the offices and install a mediation server in only the Los Angeles office.

D. Upgrade the offices to Communications Server 2007 Enterprise Edition.

Answer: A


Q45. Your company uses Office Communications Server 2007 Enterprise Edition and Microsoft Office Live Communications Server 2005 SP1 Enterprise Edition. Twenty-five users who currently use Communications Server 2007 in their departments are moving to a department that supports only Live Communications Server 2005. Their accounts are exported from Communications Server 2007 and removed from the Communications Server 2007 RTC database. You need to complete the move of the users from Communications Server 2007 to Live Communications Server 2005.

What should you do?

A. First, enable users on Live Communications Server 2005 SP1 by using Live Communications Server 2005 SP1 administrative tools. Next, import user data to Live Communications Server 2005 SP1 by using Communications Server 2007 administrative tools.

B. First, enable users on Live Communications Server 2005 SP1 by using Live Communications Server 2005 SP1 administrative tools. Next, import user data to Live Communications Server 2005 SP1 by using Live Communications Server 2005 SP1 administrative tools.

C. First, enable users on Live Communications Server 2005 SP1 by using Communications Server 2007 Dbimpexp.exe. Next, import user data on Live Communications Server 2005 SP1 by using Live Communications Server 2005 SP1 administrative tools.

D. First, enable users on Live Communications Server 2005 SP1 by using Live Communications Server 2005 SP1 administrative tools. Next, import user data to Live Communications Server 2005 SP1 by using Live Communications Server 2005 SP1 Dbimpexp.exe.

Answer: D


Q46. Your company wants to implement an instant messaging (IM) solution. The solution must meet the following requirements:

Allow potential customers to communicate with company salespeople . Include a W eb presence that indicates if a salesperson is available. Reconnect IM sessions if netw ork connectivity is interrupted .

You need to install the version of Office Communications Server 2007 that requires the least number of components that will meet these requirements. What should you install?

A. Office Communications Server Standard Edition with a front-end server

B. Office Communications Server Standard Edition with an Access Edge Server

C. Office Communications Server Enterprise Edition with a front-end server

D. Office Communications Server Enterprise Edition with an Access Edge Server

Answer: B


Q47. You are an administrator of your company network. Your company server has Office Communications Server 2007 Standard Edition deployed. What action should you perform to make sure that Web conferences can be organized by all users?

A. You should modify the Web Conferencing properties on the Standard Edition server.

B. You should modify the Web Conferencing properties on the pool.

C. You should select the Use per user policy in the Meetings Global Policy settings.

D. You should modify the Web Conferencing properties in the Meetings Global Policy settings.

E. You should configure a Web conferencing enabled policy and choose that policy as a global policy in the Meetings Global Policy settings.

Answer: E


Q48. You configure Office Communications Server 2007 Enterprise Edition for external connectivity in a large enterprise environment. You need to configure the Access Edge Server so that communication is routed in a manner that provides additional security. What should you do?

A. Route external traffic through a dedicated Director.

B. Route external traffic directly to and from internal pools.

C. Install private certificates on the Access Edge Server.

D. Install public certificates on the Access Edge Server.

Answer: A