Top 16 lab 70-643 for IT professionals (177 to 192)

Exam Code: 70-643 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Windows Server 2008 Applications Infrastructure, Configuring
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-643 Exam.

2016 Apr 70-643 Study Guide Questions:

Q177. Your network contains two servers that have the Remote Desktop Web Access (RD Web Access) role service installed. 

Each server hosts three different RemoteApp programs. 

You deploy a new server that has the Remote Desktop Connection Broker (RD Connection Broker) role service installed. 

Users report that when they connect to one of the RD Web Access servers, they see only three applications.

You need to ensure that the users see all six RemoteApp programs when they connect to an RD Web Access server. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer present part of the solution. Choose two.)

A. From RemoteApp Manager, configure the RD Gateway Settings

B. From RemoteApp Manager, configure the Digital Signature Settings.

C. From Remote Desktop Connection Manager, add RemoteApp sources.

D. From Remote Desktop Connection Manager, add RD Web Access servers.

Answer: CD


Q178. Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2. Server1 has the Remote Desktop Gateway (RD Gateway) role service installed. You add the Domain Users group to a connection authorization policy named TS_CAP_01. You need to ensure that only client computers that have Windows Firewall enabled can connect to Remote Desktop resources through the RD Gateway.

What should you do?

A. From Remote Desktop Gateway Manager, modify the properties of the TS_RAP_01 resource authorization policy.

B. From Remote Desktop Gateway Manager, modify the properties of the TS_CAP_01 connection authorization policy.

C. From the Network Policy Server console, modify the properties of the TS_CAP_01 network policy.

D. From the Network Policy Server console, modify the properties of the TS GATEWAY AUTHORIZATION POLICY connection request policy.

Answer: C


Q179. You have a server that runs Windows Server 2008 R2. The server has the Hyper-V server role installed.

You create a new virtual machine and perform an installation of Windows Server 2003 on the virtual machine. You configure the virtual machine to use the physical network card of the host server. You notice that you are unable to access network resources from the virtual machine. You need to ensure that the virtual host can connect to the physical network.

What should you do?

A. On the host server, install the Microsoft Loopback adapter.

B. On the host server, enable the Multipath I/O feature.

C. On the virtual machine, install the Microsoft Loopback adapter.

D. On the virtual machine, install Microsoft Hyper-V Integration Components.

Answer: D


Q180. Your network contains an Active Directory domain. The domain contains a server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2. Server1 has the Streaming Media Services role installed. You need to ensure that all streaming media is encrypted when the media is sent over the network.

What should you do?

A. Configure a connection security rule.

B. Configure the WMS Digest Authentication plug-in.

C. Configure the WMS Publishing Points ACL Authorization plug-in.

D. Install an SSL certificate and bind the certificate to port 443.

Answer: A


Q181. Your network contains an FTP server that runs Windows Server 2008 R2. 

The server has two FTP sites. 

The sites are configured as shown in the following table.


You need to prevent users from storing more than 500 MB of data on FTP2. 

The users must be able to store at least 900 MB of data on FTP1.

What should you do?

A. Modify the properties of the FTP1 site.

B. Modify the properties of the FTP2 site

C. Create a disk quota from Windows Explorer.

D. Install File Server Resource Manager (FSRM) and create a quota.

Answer: D


70-643 study guide

Latest 70-643 exam price:

Q182. Your network contains a server named Server1 that has Microsoft SharePoint Foundation 2010 installed. 

You install the SMTP Server feature on Server1. 

You configure the incoming email settings from Central Administration.

You mailenable a document library.

From an external email account, you attempt to send an email message to the document library and you receive a nondelivery report (NDR).

You need to ensure that you can send email messages to the document library.

What should you do?

A. Create a Mailbox (MB) record in DNS.

B. Create a Mail Exchanger (MX) record in DNS.

C. Configure the outgoing email settings in Central Administration.

D. Configure the connection control settings of the SMTP virtual server.

Answer: B


Q183. Your network contains a server that has Microsoft SharePoint Foundation 2010 installed. You need to ensure that a user named User1 can use Central Administration to back up SharePoint site collections. The solution must minimize the number of permissions assigned to User1.

To which group should you add User1?

A. local Administrators

B. local Backup Operators

C. SharePoint Delegated Administrators

D. SharePoint Farm Administrators

Answer: D


Q184. Your company runs Remote Desktop Services. You plan to install an application update for the lobapp.exe application on the Remote Desktop Session Host Server. You find instances of the lobapp.exe processes left behind by users who have disconnected. You need to terminate all instances of the lobapp.exe processes so that you can perform an application update.

What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution.

Choose two.)

A. Run the Get-Process cmdlet on the Remote Desktop Session Host Server.

B. Run the Tskill lobapp /a command on the Remote Desktop Session Host Server.

C. End all instances of lobapp.exe in the Remote Desktop Services Manager console.

D. Run the Tasklist /fi "IMAGENAME eq lobapp.exe" command on the Remote Desktop Session Host Server.

Answer: BC


Q185. Your network contains a virtual machine (VM) named VM1. VM1 contains two virtual hard disks (VHDs). One VHD is a dynamically expanding disk and the other VHD is a fixed disk. You need to manually copy the VHDs. The solution must minimize the amount of downtime for VM1.

What should you do first?

A. From HyperV Manager, reset VM1.

B. From HyperV Manager, pause VM1.

C. Run the ExportVM PowerShell cmdlet.

D. Run the UnmountVHD PowerShell cmdlet.

Answer: B


Q186. Your network contains a Web server that runs Windows Server 2008 R2. The Web server has the Client Certificate Mapping Authentication role service installed. You create a Web site that requires client certificates for authentication. You need to enable client certificate mapping for the Web site.

Which tool should you use?

A. Appcmd

B. Certutil

C. the Authorization Manager snap-in

D. the Certificates snap-in

Answer: A


70-643 rapidshare

High value 70-643 bible:

Q187. Your network contains an FTP server that runs Windows Server 2008 R2. You create an FTP site on the server and allow Read access for all users. You create an IIS Manager user account for a user named User1. You need to ensure that User1 can connect to the FTP site.

What should you do?

A. Enable FTP user isolation.

B. Enable Basic authentication.

C. Add an FTP authorization rule.

D. Add a custom provider for FTP authentication.

Answer: D


Q188. You manage a server named Server2 that runs Windows Server 2008 R2. You install and test the Remote Desktop Services server role on Server2. You publish an application by using Remote Desktop Services. All users must connect to the Remote Desktop Services application by using the Remote Desktop Protocol.

You install and configure the RD Gateway role service on Server2. You configure a default domain policy to enable the Enable Connection through RD Gateway setting. Users report that they cannot connect to the Remote Desktop Services application. You need to ensure that users can access the Remote Desktop Services application on the intranet and from the Internet.

What should you do?

A. Configure the Enable Connection through RD Gateway Group Policy setting to Disabled.

B. Configure the Set RD Gateway server address Group Policy and configure the IP address of the RD Gateway server. Link the Group Policy object (GPO) to the domain.

C. Configure Server Authentication on the Remote Desktop Connection client to Always connect, even if server authentication fails for all users.

D. Enable the Set RD Gateway server authentication method Group Policy to the Ask for credential, use NTLM protocol setting. Link the Group Policy object (GPO) to the domain.

Answer: B


Q189. You have a server that runs Windows Server 2008 R2. The server has Microsoft SharePoint Foundation 2010 installed. The server is configured to accept incoming e-mail.

You create a new document library.

You need to ensure that any user can send e-mail to the document library.

What should you do?

A. Modify the RSS setting for the document library.

B. Modify the permissions for the document library.

C. Modify the incoming e-mail settings for the document library.

D. Enable anonymous authentication for the Web application.

Answer: C


Q190. Your network contains a domain controller named Server1 and a server named Server2. Server2 has the Windows Deployment Services (WDS) server role installed. You open the Windows Deployment Services console and see several pending devices. You rightclick one of the devices and click Name and Approve. You enter the computer name and receive the following error message: "The parameter is incorrect." You need to ensure that you can create new computer accounts and update existing computer accounts. What should you do?

A. Assign the Server1 computer account permissions to the Computers container.

B. Assign the Server2 computer account permissions to the Computers container.

C. From Windows Deployment Services, change the Computer Account Location settings.

D. From Windows Deployment Services, change the PXE Response Policy to Respond only to known client computers.

Answer: B


Q191. Your network contains a Web server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2. 

Server1 contains a Web site named Web1. 

Users access Web1 by using the URL http://www.contoso.com.

You plan to request a SSL certificate for Web1 from a trusted certification authority (CA). 

You need to create a certificate request for Web1.

The solution must ensure that users do not receive certificate related error messages when they access the Web site. 

What should you specify as the common name value in the certificate request?

A. server1.contoso.com

B. web1

C. www

D. www.contoso.com

Answer: D


Q192. Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2. Server1 has the Remote Desktop Session Host (RD Session Host) role service installed. You need to ensure that Remote Desktop users can use the user interface elements of Windows Aero.

What should you do on Server1?

A. Change the display settings.

B. Add the Desktop Experience feature.

C. Install a DirectX 10 compliant video adapter.

D. Add the Quality Windows Audio Video Experience feature.

Answer: B