Improved 70-647: Pass4sure real ebook from 136 to 150

Download of 70-647 exam question materials and software for Microsoft certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 70-647 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Pro: Windows Server 2008,Enterprise Administrator exam Today!

2016 Mar 70-647 Study Guide Questions:

Q136. Your network consists of an Active Directory forest that contains only domain controllers that run Windows Server 2003. You need to prepare the environment for the implementation of a new Windows Server 2008 domain in the forest. 

What should you do? 

A. Run adprep /forestprep on the schema operations master. 

B. Run adprep /domainprep on the schema operations master. 

C. Run adprep /forestprep on the infrastructure operations master. 

D. Run adprep /domainprep on the infrastructure operations master. 

Answer: A 


Q137. You need to recommend an Active Directory solution for the Washington office that meets the company's technical requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. Disable site link bridging for IP Inter-Site Transport. 

B. Enable the Try Next Closest Site Group Policy setting. 

C. Set the site link cost of the site link between the Washington office and the New York office to 1. 

D. Create a site link between the Washington office and the London office. Set the site link cost to 11. 

Answer: B 


Q138. You are evaluating renaming the cpandll.com forest. 

You need to recommend changes to the current network infrastructure to ensure that you can rename the forest. 

What should you recommend? 

A. Migrate Exchange Server 2003 to Exchange Server 2010 

B. Upgrade all of the domain controllers to Windows Server 2008 R2 

C. Publish the CRLs to a web server and reissue all of the certificates 

D. Move all user accounts, group accounts, and computer accounts to the forest root domain and remove all of the child domains 

Answer: C 


Q139. You create the new wireless network for the Jakarta office. 

The network link between the Los Angeles and Jakarta offices becomes congested after users start connecting to the new wireless network. 

You need to resolve the problem. 

What should you do? 

A. Increase the replication interval between the Jakarta and Los Angeles AD sites. 

B. Add a global catalog server to the Jakarta office. 

C. Add a new IP subnet of 172.16.0.0/16 to the Jakarta AD site. 

D. Place the computer accounts for the Jakarta client computers in the Los Angeles OU. 

Answer: C 


Q140. Your company has a main office and nine branch offices. Each office is configured as a separate TCP/IP subnet. 

You plan to deploy Active Directory domain controllers in all offices. You install the first domain controller for the forest in the main office. 

You need to prepare the environment for the deployment of domain controllers in all offices. The solution must ensure that users always authenticate to a domain controller in their local office, unless it is unavailable. 

What should you do? 

A. Create 10 subnet objects and one site object. Link all subnet objects to the site. Install domain controllers in all offices. 

B. Create a subnet object and a site object for each office. Link each subnet object to its respective site. Install domain controllers in all offices. 

C. Install domain controllers in all offices. Create 10 subnet objects and one site object. Link all subnet objects to the site. 

D. Install domain controllers in all offices. Create a subnet object and a site object for each office. Link each subnet object to its respective site. 

Answer: B 


70-647 pdf exam

Updated 70-647 test engine:

Q141. You need to ensure that you can migrate objects from cohowinery.com by using Active Directory Migration Tool version 3.2 (ADMT v3.2). 

What should you do in cohowinery.com? 

A. Upgrade the primary domain controller (PDC) emulator to Windows Server 2008 R2. 

B. Run the Active Directory Preparation Tool (Adprep.exe). 

C. Raise the functional level of the domain. 

D. Convert all global groups to universal groups. 

Answer: C 


Q142. Your network consists of one Active directory domain. The functional level of the domain is Windows Server 2008 R2. Your company has three departments named Sales, Marketing, and Engineering. All users in the domain are in an organizational unit (OU) named AllUsers. 

You have three custom applications. You deploy all custom applications by using a Group Policy object (GPO) named AppInstall. 

The Sales department purchases a new application that is only licensed for use by the Sales department. 

You need to recommend a solution to simplify the distribution of the new application. 

The solution must meet the following requirements: 

. The application must only be distributed to licensed users. 

. The amount of administrative effort required to manage the users must remain unaffected. 

. The three custom applications must be distributed to all existing and new users on the network. 

What should you recommend? 

A. Create a new child domain for each department and link the AppInstall GPO to each child domain. Create a new GPO. Link the new GPO to the Sales domain. 

B. Create a new child OU for each department. Link the AppInstall GPO to the Marketing OU and the Engineering OU. Create a new GPO. Link the new GPO to the Sales OU. 

C. Create a new group for each department and filter the AppInstall GPO to each group. Create a new GPO. Link the new GPO to the domain. Filter the new GPO to the Sales group. 

D. Create a new group for each department. Filter the AppInstall GPO to the Marketing group and the Engineering group. Create a new GPO. Link the new GPO to the domain. Filter the new GPO to the Sales group. 

Answer: C 


Q143. Your company has a main office and a new branch office. The network consists of one Active directory domain. 

The branch office contains two member servers that run Windows Server 2008 R2. One of the servers is configured as a file server that hosts shared folders. An administrator in the branch office is responsible for maintaining the servers. 

You have a single DNS zone that is hosted on a DNS server located in the main office. 

A wide area network (WAN) link between the branch office and the main office is unreliable. 

You need to recommend a network services solution for the new branch office. The solution must meet the following requirements: 

Users must be able to log on to the domain if a WAN link fails. 

Users must be able to access file shares on the local server if a WAN link fails. 

Branch office administrators must be prevented from initiating changes to Active Directory. 

Branch office administrators must be able to make configuration changes to the servers in the branch office. 

What should you recommend? 

A. Promote the member server to a domain controller and add the branch office administrators to the Domain Admins group. 

B. Promote the member server to a read-only domain controller (RODC) and add the branch office administrators to the Domain Admins group. 

C. Promote the member server to a read-only domain controller (RODC) and configure the DNS role. Delegate administrative rights to the local branch office administrator. 

D. Promote the member server to a domain controller and configure the DNS role. Create an organizational unit (OU) for each branch office and delegate administrative rights to the local branch office administrator. 

Answer: C 


Q144. Your network consists of one Active Directory domain that contains only domain controllers that run Windows Server 2003. 

Your company acquires another company. 

You need to provide user accounts for the employees of the newly acquired company. The solution must support multiple account lockout policies. 

What should you do? 

A. Implement Authorization Manager. 

B. Implement Active Directory Federation Services (AD FS). 

C. Upgrade one domain controller to Windows Server 2008. Raise the functional level of the domain to Windows Server 2003. 

D. Upgrade all domain controllers to Windows Server 2008. Raise the functional level of the domain to Windows Server 2008. 

Answer: D 


Q145. Your company has two main offices in Denver and Chicago and four branch offices in New York, Miami .Seattle, and San Francisco. Each office is configured as an Active Directory site. Site links are configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


The network consists of one Active Directory forest. All domain controllers run Windows Server 2003. 

Each main office has four domain controllers. Each branch office has one domain controller. The Bridge all site links option is disabled. 

You need to prepare the environment to install a read-only domain controller (RODC) in each branch office. The solution must be achieved by upgrading the minimum number of domain controllers. 

What should you do? 

A. Upgrade one domain controller in the Chicago office and one domain controller in the Denver office to Windows Server 2008. 

B. Upgrade one domain controllers in the Chicago office to Windows Server 2008. Create a site link that connects the Seattle and San Francisco office sites to the Chicago office site. 

C. Configure a site link to connect all branch office sites. Upgrade one domain controller in the Denver office to Windows Server 2008. 

D. Configure a site link to connect the Chicago office site and the San Francisco and Seattle office sites. Upgrade one domain controller in the Denver office to Windows Server 2008. 

Answer: B 


70-647 exam cram

Actual 70-647 free exam questions:

Q146. You are evaluating whether to create a trust relationship between tailspintoys.com and wingtiptoys.com. 

You need to recommend a trust relationship configuration that supports the company's planned changes. 

What should you include in the recommendation? 

A. Name suffix routing 

B. Selective authentication 

C. SID Filtering 

D. Universal group memebership caching 

Answer: B 


Q147. You need to recommend changes to the Active Directory infrastructure that support the company's planned RODC deployment. 

What should you recommend? 

A. In each domain, configure a domain controller as a global catalog server. 

B. In each domain, deploy a domain controller that runs Windows Server 2008 R2. 

C. Upgrade all of the domain controllers in the forest root domain to Windows Server 2008 R2. 

D. Configure the delegation settings for the computer account of each domain controller and register a service principal name (SPN) for each domain controller. 

Answer: B 


Q148. You need to recommend an organizational unit (OU) structure that supports the company's planned changes. 

What should you recommend? 

A. Create one OU for each department. Create one OU for all of the offices. 

B. Create one OU for each office. Create one OU for all of the departments. 

C. Create one OU for all of the offices. In the office OU, create one OU for each department. 

D. Create one OU for each department. In each department OU, create one OU for each office. 

Answer: D 


Q149. You need to recommend a solution for deploying the corporate applications. The solution must meet the company's technical requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. Group Policy 

B. Microsoft Application virtualization (App-V) 

C. Microsoft Enterprise Desktop Virtualization (MED-V) 

D. RemoteApp 

Answer: A 


Q150. You are evaluating whether to implement a virtualization solution. 

You need to identify which physical servers can be converted to VMs by using a physical-to-virtual machine (P2V) conversion. 

Which two servers should you identify? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Server1 

B. Server2 

C. Server3 

D. Server5 

Answer: CD