Tips to Pass 70-647 Exam (16 to 30)

Free of 70-647 actual test materials and class for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-647 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Pro: Windows Server 2008,Enterprise Administrator exam Today!

2016 Apr 70-647 Study Guide Questions:

Q16. You need to plan a name resolution strategy for the App-V Streaming Servers. 

What should you recommend? 

A. Disable the DNS round robin feature. 

B. Disable the DNS netmask ordering feature. 

C. For each App-V Streaming Server, create a CNAME record named APPV that points to that server. 

D. For each App-V Streaming Server, create an A record named APPV, and enter the IP address of that server. 

Answer: D 


Q17. You are evaluating the deployment of a domain controller in the planned satellite office. 

You need to recommend changes to the physical topology of Active Directory that meet the company's technical requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. A global catalog server in the satellite office 

B. A read-only domain controller (RODC) in the main office 

C. A site and a subnet object in the satellite office 

D. Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS) in the branch office 

Answer: C 


Q18. You need to recommend the necessary component for the retail location client computers. What should you recommend? 

A. Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) 

B. Windows Thin PC 

C. Windows Virtual Desktop Access (Windows VDA) 

D. Windows Virtual Enterprise Centralized Desktop (Windows VECD) 

E. Windows XP Mode 

Answer: C 


Q19. You plan to deploy Advanced Audit Policy Configuration settings to the Servers OU. 

Which auditing requirement is met by deploying the Advanced Audit Policy Configuration settings? 

A. Audit each successful access to the shared folders on the file servers. 

B. Audit each logon to the domain. 

C. Audit each modification to the password of the default Administrator account. 

D. Store all auditing events in a central location. 

Answer: C 


Q20. Your network consists of one Active Directory domain. The domain contains four servers that run Windows Server 2008. The relevant servers are configured as shown in the following table. (Click the Exhibit) 


Your company has a department named Sales. All client computers in the Sales department run Windows Vista and use an application named Application1. Application1 uses a dynamic-link library (DLL) named Salesapp.dll. 

You plan to deploy a new application named Application2 that uses a different version of Salesapp.dll. During testing, administrators report that Application2 causes Application1 to fail when both applications run on the same computer. 

You need to ensure that users can run both applications successfully on the same computer. The solution must enable users that use portable computers to run both applications when they are disconnected from the network. 

What should you do? 

A. On Server1, create and link a Group Policy object (GPO) that assigns Application2 to all computers in the Sales department. 

B. On Server3, create a SoftGrid application package that contains Application2 and stream it to all computers in the Sales department. 

C. On Server2, install Application2. Configure all computers in the Sales department to access Application2 by using Terminal Services Gateway (TS Gateway). 

D. On Server2, install Application2. Configure all computers in the Sales department to run Application2 by using Terminal Services RemoteApp (TS RemoteApps). 

Answer: B 


70-647 practice

Updated 70-647 download:

Q21. Your network consists of one Active Directory forest that contains 20 domain trees. All DNS servers run Windows Server 2008 R2. The network is configured as an IPv4 network. 

Users connect to network applications in all domains by using a NetBIOS name. 

You plan to migrate to an IPv6-enabled only network. 

You need to recommend a solution to migrate the network to IPv6. The solution must not require any changes to client computers. 

What should you recommend? 

A. On the DNS servers, configure GlobalNames zones. 

B. On the DNS servers, add all domain zones to the ForestDNSZones partition. 

C. On a new server, install and configure a Windows Server 2008 WINS server. 

D. On a new server, install and configure a Windows Server 2003 WINS server. 

Answer: A 


Q22. Your network consists of one Active Directory domain. All domain controllers run Windows Server 2003. The functional level of the domain is Windows 2000 native. You have one Terminal Services licensing server that runs Windows Server 2003 and three terminal servers that run Windows Server 2003. 

You plan to deploy a new terminal server that runs Windows Server 2008. You need to plan a solution that enables reporting for all Terminal Services client access licenses (TS CALs). 

What should you include in your plan? 

A. Upgrade the licensing server to Windows Server 2008. 

B. Upgrade all domain controllers to Windows Server 2008. 

C. Upgrade the three terminal servers to Windows Server 2008. 

D. Raise the functional level of the domain to Windows Server 2003. 

Answer: A 


Q23. Your network consists of one Active Directory domain. All servers run Windows Server 2008. 

You need to plan access restriction policies for the network. The plan must support the following restrictions: 

Only computers that run Windows Vista must be able to access the network. 

Only computers that have Windows Firewall enabled must be able to access the network. 

What should you include in your plan? 

A. Implement Authorization Manager. 

B. Implement Network Access Protection (NAP) on a single server in the domain. 

C. Create a Group Policy object (GPO) linked to the domain. Enable the Windows Firewall settings in the GPO. 

D. Create a Group Policy object (GPO) linked to the Domain Controllers organizational unit (OU). Enable the Windows Firewall settings in the GPO. 

Answer: B 


Q24. Your network contains a server that runs Windows Server 2008. You install Microsoft Office 2007 on the server. 

You need to recommend an update management solution for the server. The solution must ensure that all operating system, security updates, drivers, and Office updates are installed on the server. 

What should you recommend? 

A. Use Windows Update. 

B. Use Microsoft Update. 

C. Run the Security Configuration Wizard (SCW). 

D. Run the Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA). 

Answer: B 


Q25. You need to recommend a NAP enforcement method for wingtiptoys.com that meets the company's security requirements. 

Which NAP enforcement method should you recommend? 

A. DHCP 

B. 802.IX 

C. VPN 

D. IPSec 

Answer: B 


70-647 exam topics

Refined 70-647 :

Q26. You work as an IT professional in an international company which is named Contoso. Your major job is to translate business goals into technology decisions and plan mid-range to long-term strategies. And you are experienced in network infrastructure, security policy and business continuity. In your company, you are responsible for infrastructure design and global configuration changes. 

One Active Directory domain is contained by your network. Windows Server 2008 is run by all servers. You are required to implement a storage management policy for failover clustering that storage area network (SAN)-based storage is utilized. The requirements listed below should be supported by the solution. 

The solution should sustain disk space usage informationQuota tracking by folder or by volumeEmail notifications when their quota limits are exceeded. 

Which action should be performed to achieve the goal? 

A. To achieve the goal, the Storage Manager should be installed and configured for SANs. 

B. To achieve the goal, the Reliability and Performance Monitor should be utilized. 

C. To achieve the goal, the File Server Resource Manager (FSRM) should be utilized. 

D. To achieve the goal, NTFS file system disk quotas should be created and deployed. 

Answer: C 


Q27. Your network consists of one Active Directory domain. Your company has an intranet. 

You deploy Terminal Services terminal servers that run Windows Server 2008. 

You plan to make applications available to users on the intranet. 

You need to recommend a solution to ensure that each user session receives an equal share of the CPU resources on the terminal servers. 

What should you recommend? 

A. Install and configure the Network Load Balancing feature on all terminal servers. 

B. Install and configure the Terminal Services server role with the Terminal Services Session Broker (TS Session Broker) services role on all terminal servers. 

C. Install the Windows System Resource Manager (WSRM) feature on all terminal servers. Set the resource-allocation policy. 

D. Install the Network Policy and Access Services (NPAS) server role on another server. Define and apply a new policy by using Network Policy Server (NPS). 

Answer: C 


Q28. You need to ensure that the CRM application server is a highly available virtual machine (HAVM) that will fail between data centers. 

What should you recommend? 

A. Place the HAVM on local storage and use Hyper-V Replica to replicate the VM to the other site. 

B. Place the HAVM on a logical unit number (LUN) dedicated to a single VM. 

C. Place the HAVM on a direct-attached storage (DAS) disk array. 

D. Place the HAVM on a Cluster Shared Volume (CSV) with other HAVMs. 

Answer: B 


Q29. You need recommend a software solution for App1 that supports the company’s planned changes. 

What should you include in the recommendation? 

A. Microsoft Application Virtualization (App-V) 

B. Microsoft Enterprise Desktop Virtualization (MED-V) 

C. RemoteApp 

D. Windows XP Mode 

Answer: D 


Q30. Your network consists of one Active Directory domain that contains servers that n.ai Windows Server 2008 R2. The relevant servers are configured as shown in the following table. 


Server3 hosts a secure web site. You want remote users to access the secure Web site by using a Secure Socket Layer (SSL) connection through the Internet. A server certificate issued by Server2 is installed on Server3. 

Since you are the technical support, you are asked to recommend a solution that will enable the distribution of certificates to the remote users. 

Your solution must meet the following requirements: 

. The certification authority must be automatically trusted. 

. Remote users connecting to Server3 must use client certificates issued by Server4. 

. A minimum amount of TCP/IP ports must be opened on the firewall that connects the perimeter network and the internal network. 

Which certification authority should you recommend installing on Server4? 

A. Standalone root 

B. Enterprise root 

C. Standalone subordinate 

D. Enterprise subordinate 

Answer: C