15 tips on How to 70-647 Test Like a Badass [196 to 210]

Free of 70-647 answers materials and preparation labs for Microsoft certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 70-647 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Pro: Windows Server 2008,Enterprise Administrator exam Today!

2016 Apr 70-647 Study Guide Questions:

Q196. You need to recommend a solution for deploying App1. The solution must meet the museum's technical requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. Microsoft Application Virtualization (App-V) 

B. Microsoft Enterprise Desktop Virtualization (MED-V) 

C. Microsoft System Center Configuration Manager 

D. RemoteApp 

Answer: A 


Q197. Your network contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2008. The servers have the Windows Server Hyper-V role installed. 

You plan to host six virtual machines on Server1 and Server2. You plan to enable host clustering on Server1 and Server2. Each virtual machine will use Pass-Through Disk Access. 

You need to recommend a storage configuration solution for Server1 and Server2 to support the planned virtual machines. 

What should you recommend? 

A. Configure internal storage on Server1 to contain six RAID disk arrays. Configure internal storage on Server2 to contain six RAID disk arrays. 

B. Configure internal storage on Server1 to contain three RAID disk arrays. Configure internal storage on Server2 to contain three RAID disk arrays. 

C. Configure an iSCSI device to contain a logical unit number (LUN) mapped to one RAID array. Configure Server1 and Server2 to connect to the iSCSI device. 

D. Configure an iSCSI device to contain six logical unit numbers (LUN) mapped to six volumes on one RAID array. Configure Server1 and Server2 to connect to the iSCSI device. 

Answer: D 


Q198. You need to recommend a solution for App1 that meets the company's security requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. Group Policy application control policies 

B. Microsoft Application Virtualization (App-V) 

C. RemoteApp 

D. Windows XP Mode 

Answer: C 


Q199. Which requirement can be implemented based on the current functional level of the domain? 

A. Administrative accounts and non-administartive accounts must have different password policies. 

B. The amount of bandwidth used to replicate SYSVOL between the Domain Controllers must be minimized. 

C. Computer accounts for all client computers joined to a domain must be created in an Organizational Unit (OU) named Workstations. 

D. All Kerberos authentication traffic must be encrypted by using the Advanced Encryption Services (AES) algorithm that has a 256-bit key size. 

Answer: C 


Q200. Your company has a main office and 100 branch offices. 

The network consists of one Active Directory domain that contains 10,000 users. 

You plan to deploy one Windows Server 2008 domain controller in each branch office. 

You need to recommend a solution to minimize network traffic during the installation of Active Directory Domain Services (AD DS) on each branch office domain controller. 

What should you recommend? 

A. Install AD DS by using the Install from Media feature. 

B. Install AD DS and configure the read-only domain controller (RODC) option. 

C. Install a Server Core installation of Windows Server 2008, and then install AD DS. 

D. Disable the Global Catalog option on each branch office domain controller. Enable Universal Group Membership Caching from each branch office site. 

Answer: A 


70-647 simulations

Up to the minute 70-647 answers:

Q201. Your company has a main office and 10 branch offices. 

The network consists of one Active Directory domain. All domain controllers run Windows Server 2008 and are located in the main office. 

You need to plan the deployment of one Windows Server 2008 domain controller in each branch office. The solution must meet the following requirements: 

Branch office domain controllers must be able to log users on to the domain. 

Branch office domain controllers must be able to store the passwords of only some domain users. 

Users must be able to download Group Policy objects (GPOs) from the branch office domain controllers. 

What should your plan include? 

A. Install Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS). 

B. Install Active Directory Domain Services (AD DS) on a Server Core installation of Windows Server 2008. 

C. Install Active Directory Domain Services (AD DS). Select the read-only domain controller (RODC) option during installation. 

D. Install Active Directory Domain Services (AD DS). Create a new Password Settings object (PSO). Link the PSO to user objects in the respective branch office. 

Answer: C 


Q202. Contoso, Ltd. is merging with Litware, Inc. Contoso has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain with several child domains. Litware has a UNIX-based environment that contains the Kerberos V5 protocol. 

Litware users must have access to only resources in the root Contoso domain. Contoso users must not have access to the Litware domain. 

You need to ensure that Litware users can access the necessary Contoso resources. 

What should you recommend? (More than one answer choice may achieve the goal. Select the BEST answer.) 

A. Create a nontransitive one-way realm trust from Contoso to Litware. 

B. Create a transitive one-way realm trust from Contoso to Litware. 

C. Create a transitive two-way realm trust between Contoso and Litware. 

D. Create a nontransitive two-way realm trust between Contoso and Litware. 

Answer: A 


Q203. Your network consists of one Active Directory domain that contains two servers that run Windows Server 2008 named Server1 and Server2. 

Server1 runs Active Directory Certificate Services (AD CS) and is configured as a certification authority (CA). 

Server2 runs Internet Information Services (IIS) and hosts a secure Web service. External users must subscribe in order to access the Web service. The Web service accepts subscriptions only from client computers that run Windows XP Service Pack 2 or Windows Vista. 

The relevant portion of the network is configured as shown in the following diagram. 


You need to ensure that subscribers can successfully connect to the Web service on Server2 through HTTPS. Users must not receive any certificate-related errors. 

What should you do on Server2? 

A. Install a server certificate issued by Server1. 

B. Issue and install a self-signed server certificate. 

C. Install a server certificate issued by a public CA. 

D. Install the trusted root CA certificate issued by Server1. 

Answer: C 


Q204. You are evaluating implementing a solution for the internal auditors. 

You need to recommend a solution to delegate the appropriate rights to the auditors. 

What should you include in the recommendation? 

A. Access-based enumeration (ABE) 

B. Active Directory delegation 

C. Restricted Groups 

D. Selective authentication 

Answer: C 


Q205. A company has a main office and multiple branch offices. The corporate network contains an Active Directory Domain Services (AD DS) domain and servers that run Windows Server 2008 R2. 

You plan to deploy 50 read-only domain controllers (RODCs) to the branch offices. You will configure the RODCs at the company's main office and then ship them to the branch offices for installation by on-site technicians. 

You have the following requirements: 

. Minimize network traffic related to the installation. 

. Ensure the security of the RODCs. 

You need to create a server configuration plan that meets the requirements. 

You use the Ntdsutil command-line utility to prepare an Install From Media (IFM) source, removing any sensitive credentials. 

What should you recommend next? (More than one answer choice may achieve the goal. Select the BEST answer.) 

A. Perform a Server Core installation of Windows Server 2008 R2 and add the RODC server role. Run DCPROMO and specify an answer file that includes the IFM location. 

B. Perform a Server Core installation of Windows Server 2008 R2 and add the RODC server role. Run DCPROMO with the /UseExistingAccount: Attach switch. 

C. Install Windows Server 2008 R2 and add the RODC server role. Run DCPROMO with the /ReplicationSourcePath switch and specify the IFM source. 

D. Install Windows Server 2008 R2 and add the RODC server role. Run DCPROMO and specify an answer file that includes the IFM location. 

Answer: A 


70-647 actual test

Vivid 70-647 :

Q206. You need to recommend an IP addressing solution that meets the company's technical requirements. 

Which IPv6 prefix should you include in the recommendation? 

A. 2001::/10 

B. FE80::/10 

C. FC00::/10 

D. FF00::/10 

Answer: C 


Q207. You need to recommend a public key infrastructure (PKI) solution that meets the company's security requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. Active Directory Federation Services (AD FS) and federated trusts. 

B. Certificate deployment by using Group Policy objects (GPOs). 

C. Cross-certification. 

D. External trusts and realm trusts. 

Answer: B 


Q208. You need to recommend changes to the Active Directory infrastructure to ensure that the user is redirected to the replica in his office. 

What should you include in the recommendation? 

A. A domain-based Distributed File System (DFS) namespace 

B. Additional connection objects 

C. Additional site objects 

D. Changes to the location settings 

Answer: C 


Q209. You need to recommend a remote access solution that meets the company's technical requirements. 

Which VPN protocol should you include in the recommendation? 

A. Internet Key Exchange version 2 (IKEv2) 

B. Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) 

C. Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) 

D. Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP) 

Answer: D 


Q210. Your network consists of 20 Active directory domains in a single forest. The functional level of the forest is Windows Server 2008 R2. 

You company has 20 departments. A separate domain exists for each department. Each domain has an organizational unit (OU) named DepartmentUsers that contains the respective domain users. Each domain has its own IT department. 

You need to plan the consolidation of all the IT departments into a single IT department. The solution must meet the following requirements: 

. IT administrators must be denied from making domain-wide changes. 

. IT administrators must be able to administer users in all departments. 

Your solution must use the minimum amount of administrative effort. 

What should you include in your plan? 

A. In one domain, create a universal group for all the IT administrators. Add the universal group to the Domain Admins group in each domain. 

B. In one domain, create a global group for all the IT administrators. Add the global group to the Domain Admins group in each domain. 

C. In one domain, create a universal group for all the IT administrators. Delegate administration of the DepartmentUsers OU in each domain to the universal group. 

D. In each domain, create a domain local group for the IT administrators. Delegate administration of the DepartmentUsers OU in each domain to the corresponding domain local group. 

Answer: C