[High quality] 70-647 Microsoft exam cram 181-195 (Apr 2016)

Exam Code: 70-647 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Pro: Windows Server 2008,Enterprise Administrator
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-647 Exam.

2016 Apr 70-647 Study Guide Questions:

Q181. You need to recommend a technology that meets the company's security requirements. 

What should you recommend? 

A. Microsoft Forefront Endpoint Protection 2010 

B. Active Directory Federation Services (AD FS) 

C. Active Directory Management Gateway Service 

D. Microsoft Forefront Identity Manager (FIM) 2010 

Answer: D 


Q182. You need to recommend changes to the Active Directory environment that support the company's planned migration of the contoso.com users. 

What should you include in the recommendation? 

A. Kerberos delegation 

B. selective authentication 

C. service principal names (SPNs) 

D. SID history 

Answer: D 


Q183. You want to perform maintenance task on a domain controller but you want the services of DNS and DHCP available. 

Servers must have the less down time possible. What should you do? 

A. Run the ntdsutil. 

B. Disable Netlogon service. 

C. Stop the NTDS service. 

D. Run the DC in the Directory Services Restore mode. 

Answer: C 


Q184. Your company has two main offices located in two countries and multiple branch offices in each country. The wide area network (WAN) link between the offices has restricted and limited connectivity. 

The network consists of two Active Directory forests. The functional level of the forests is Windows 2000 Server. 

Each forest includes a root domain and four child domains. All resources for each forest are located only in a single country. 

You plan to deploy Active Directory Domain Services (AD DS). The AD DS deployment must support the following requirements: 

Replication traffic between the main offices must be minimized. 

Users in all offices must be able to access resources in all other offices. 

The solution must use the minimum amount of domains. 

Which migration strategy should you recommend? 

A. Restructure to a two-domain, two-forest Active Directory structure. 

B. Restructure to a single-domain, single-forest Active Directory structure. 

C. Restructure to a multi-domain, single-forest Active Directory structure. 

D. Upgrade all existing domains and maintain the existing Active Directory structure. 

Answer: A 


Q185. You need to identify which physical servers can be virtualized. 

What should you use to identify the servers? 

A. Microsoft assessment and Planning (MAP) Toolkit 

B. Microsoft Asset Inventory service (AIS) 

C. Microsoft System Center Essentials 

D. Microsoft System Center Operations Manager 

E. Microsoft System Center Virtual Machine Manager (VMM) 

Answer: A 


70-647 rapidshare

Down to date 70-647 actual exam:

Q186. You need to design the deployment for the retail locations. What should you do? (Choose all that apply.) 

A. Place a read-only domain controller (RODC) in the Jakarta office. 

B. Create a new AD DS site and place each read-only domain controller (RODC) in the new site. 

C. Place a DNS and WINS server in each retail location. 

D. Place a read-only domain controller (RODC) in each retail location. 

E. Create a password replication policy for each retail location. 

F. Place a DNS and WINS server in the Jakarta office. 

G. Place a global catalog server in each retail location. 

Answer: DE 


Q187. You need to recommend a solution to ensure that users can open all files that they encrypt from any computer. 

What should you include in the recommendation? 

A. a data recovery agent 

B. credential roaming 

C. folder redirection 

D. Kerberos constrained delegation 

Answer: B 


Q188. You need to recommend a document protection strategy that meets the company's security requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. Active Directory Certificate Services (AD CS) 

B. Active Directory Rights Management Services (AD RMS) 

C. Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions (S/MIME) 

D. Windows BitLocker Drive Encryption (BitLocker) 

Answer: B 


Q189. You network consists of one Active Directory domain. All domain controllers run either Windows Server 2008 R2 or Windows Server 2003 SP2. A custom application stores passwords in Active Directory. 

You plan to deploy read-only domain controllers (RODCs) on the network. 

You need to prevent custom application passwords from being replicated to the RODCs. 

What should you do? 

A. Upgrade the schema master to Windows Server 2008 R2. Configure a fine-grained password policy. 

B. Upgrade the infrastructure master to Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2). Mark the custom application password attribute as confidential. 

C. Upgrade all domain controllers to Windows Server 2008 R2. Add the custom application password attribute to the RODC filtered attribute set and mark the attribute as confidential. 

D. Upgrade all domain controllers to Windows Server 2008 R2. Set the functional level of the forest and the domain to Windows Server 2008 R2. Configure a fine-grained password policy. 

Answer: C 


Q190. You need to recommend a storage solution for the file servers that meets the company's user requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. BranchCache 

B. Distributed File System (DFS) Replication 

C. Network Load Balancing (NLB 

D. Services for Network File System (NFS) 

Answer: A 


70-647 test questions

Actual 70-647 resource:

Q191. You need to minimize WAN bandwidth for the Jakarta office during the acquisition. 

Which role or service should you move to the Jakarta site? 

A. Domain Naming Master 

B. Global Catalog 

C. Schema Master 

D. PDC emulator 

E. Infrastructure Master 

F. RID Master 

Answer: D 


Q192. You are planning to deploy the new network in Munich. 


Which subnet mask should you use? 

A. 2001:DB8:0:C000: /64 

B. 2001:DB8:0: C000: /48 

C. 2001:DB8:0:C000: /24 

D. 200.1.8.0/128 

E. 2001:DB8:0: C000:: /16 

F. 200.1.8.0/56 

G. 2001:DB8:0: C000:: /8 

Answer: A 


Q193. You need to recommend a solution for the planned VDI that meets the company' s technical requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. Microsoft Enterprise Desktop Visualization (MED-V) 

B. Personal virtual desktops 

C. Folder redirection 

D. Virtual desktop pools 

Answer: D 


Q194. You are evaluating the procedures for recovering Active Directory in the event of a forest-wide failure. 

You need to recommend a forest recovery strategy. 

What should you include in the recommendation? 

A. Recover one global catalog server from each domain in the forest, and then modify the tombstone lifetime. 

B. Recover all of the domain controllers in the forest root domain, and then modify the garbage collection interval. 

C. Recover one domain controller in the forest, and then transfer all of the operation master roles from the recovered domain controller. 

D. Recover one domain controller from each domain in the forest, and then seize all of the operation master roles from the recovered domain controllers. 

Answer: D 


Q195. You need to recommend changes to the Active Directory replication topology that support the company's planned deployment of the new Branch office. 

What should you include in the recommendation? 

A. IP site links 

B. IP site link bridges 

C. SMTP site links 

D. SMTP site link bridges 

Answer: C