15 tips on How to 70-653 Test Like a Badass [1 to 15]

Actual of 70-653 download materials and vce for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-653 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:Windows Small Business Server 2008, Configuring exam Today!

2016 Apr 70-653 Study Guide Questions:

Q1. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company. You install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a sever which is named server1 in the network. The server has an external firewall device and you enable Outlook Anywhere on the server. Some of your users use laptops that have Microsoft Office Outlook 2007 installed. You have the Autodiscover service configured. After using Outlook Anywhere, the Users give a report that they cannot connect on their portable computers. Now you are assigned a task to make sure that remote users can connect by using Outlook Anywhere. What should you do to accomplish this task? (choose more than one)

A. In order to accomplish this task, you should manually configure the Exchange Proxy settings on eachlaptop.

B. In order to accomplish this task, you should configure both the server and the firewall device to allow traffic on port 110.

C. In order to accomplish this task, you should use the Install Certificate Package file to install the self-issued certificate on each laptop.

D. In order to accomplish this task, remote users should be added to the Windows SBS Virtual Private Network Users security group.

Answer: AC


Q2. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company. You install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a sever which is named server1 in the network. The server has an external firewall device and you enable Outlook Anywhere on the server. Your companys remote users have Microsoft Office Outlook 2007 installed on their portable computers. You have the Autodiscover service configured. After using Outlook Anywhere, the Users give a report that e-mail can not be sent or received on their portable computers. Now you are assigned a task to make sure that remote users can use Outlook Anywhere to send and receive e-mail on their portable computers.

What should you do to accomplish this task?

A. To accomplish this task, you should add all remote users to the Windows SBS Virtual Private Network Users security group.

B. To accomplish this task, you should open port 110 on the server and on the firewall device.

C. To accomplish this task, you should use the Install Certificate Package file to install the self-issued certificate on each portable computer.

D. To accomplish this task, you should add all remote users to the firewall device.

E. To accomplish this task, you should create a new VPN tunnel on the firewall device.

Answer: C


Q3. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company. You install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a server which is named server1 in the network. There's a temporary worker named Jason in your company. He needs to open the shared folders on the Windows SBS 2008 server. According to the order of your company manager, Jason is not allowed to access his company e-mail account by using a browser. Your company asks you to achieve this. What should you do?

A. You should remove access to Outlook Web Access for Jason user account by using the Windows SBS Console.

B. You should remove access to Remote Web Workplace for Jason user account by using the Windows SBS Console.

C. You should remove access to the Internal Web site for Jason user account by using the Windows SBS Console.

D. You should remove Jason user account from the Windows SBS Link Users security group by using Active Directory Users and Computers.

Answer: A


Q4. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company and you install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a sever which is named server1 in the network. A user named user1 wants his Exchange mailbox to receive mails from an Internet-based mail provider. POP3 connections are required to make by using Secure Sockets Layer (SSL).

Now in order to make the user be able to get the e-mails from the Internet-based mail provider, you have to perform a configuration on the Exchange mailbox, so that it can use POP3 with SSL to collect the e-mail.

What action should you perform?

A. In order to achieve this goal, you should configure a new transport rule by using the Exchange Management Console.

B. In order to achieve this goal, you should configure the POP3 server for SSL communications by using the Exchange Management Console.

C. In order to achieve this goal, you should configure the users e-mail account by using the Windows SBS POP3 Connector.

D. In order to achieve this goal, you should configure the POP3 server for SSL communications by using the Windows SBS POP3 Connector.

E. In order to achieve this goal, you should configure smart host authentication by using the Exchange Management Console.

Answer: C


Q5. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company and you install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a sever which is named server1 in the network. It is necessary for you to have an hourly backup of your users shared folders configured so that you are able to have individual files that were backed up in the last seven days recovered.

So which option should you choose to achieve this goal?

A. In order to achieve this goal, you should run the Configure server backup task.

B. In order to achieve this goal, you should use the Windows Small Business Server 2008 media to start the computer and select Repair your computer.

C. In order to achieve this goal, you should use the Wbadmin start systemstaterecovery command-line utility.

D. In order to achieve this goal, you should restore server data from backup.

E. In order to achieve this goal, after downloading the Windows NTBackup-Restore utility, you should install it on the server.

Answer: A


70-653 brain dumps

Avant-garde 70-653 practice exam:

Q6. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company. You install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a server which is named server1 in the network. Now according to the requirement of your company requirement, you have to perform a backup of the Windows SBS 2008 server. What should you do?

A. You should download and install the Windows NTBackup-Restore utility.

B. You should run the Configure server backup task after you attach a tape drive to the server.

C. You should run the Configure server backup task to back up to a shared folder on a second server.

D. You should run the Configure server backup task after you attach a removable disk drive to the server.

Answer: D


Q7. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company. You are preparing for a migration from a peer-to-peer environment to a Windows Small Business Server (SBS) 2008 environment. You have all user e-mail accounts configured and they are used to store e-mail messages in a Microsoft Office Outlook personal folders (.pst) file. Now you are assigned a task to make sure that all e-mail is able to be used in each users Exchange mailbox.

What should you do to accomplish this task?

A. To accomplish this task, you should run the Move Mailbox Wizard on the Windows SBS 2008 server.

B. To accomplish this task, you should run the Import and Export Wizard in Outlook.

C. To accomplish this task, you should use Data File Management in Outlook.

D. To accomplish this task, you should use the ESEUTIL command-line tool on the Windows SBS 2008 server.

E. To accomplish this task, you should run the Export Wizard in Outlook.

Answer: B


Q8. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company and you install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a sever which is named server1 in the network. You have some e-mails and they are received from the known sender of unsolicited e-mail. Now you are asked to reduce the amount of this kind of e-mail.

What action should you perform to achieve this goal?

A. You should configure Outlook Junk Mail Options to only deliver mail from the Safe Recipients list to reduce the amount of this kind of e-mail.

B. You should use the Exchange Management Console to configure sender filtering to reduce the amount of this kind of e-mail.

C. You should use the Exchange Management Console to configure recipient filtering to reduce the amount of this kind of e-mail.

D. You should configure Outlook Junk Mail Options to only deliver mail from the Safe Senders list to reduce the amount of this kind of e-mail.

Answer: B


Q9. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company and you install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a sever which is named server1 in the network. Now you are asked to implement a mailbox quota of 3 GB for all standard users, but you should make sure you could not affect other types of users.

Which option would you choose to achieve that?

A. Configure the mailbox database limits by using the Exchange Management Console.

B. Configure the message size restrictions for all standard users by using the Exchange Management Console.

C. Use the Users and Groups tab to edit the Standard User role properties in the Windows SBS Console.

D. First, use the Users and Groups tab to create a new user role that has a maximum mailbox size of 3 GB in the Windows SBS Console, and then apply this new role to all user accounts.

Answer: C


Q10. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You're in charge of one server named ServerA which use Windows Small Business Server (SBS) 2008 Premium Edition environment. You also install a Windows SharePoint Services 3.0 document library on ServerA. All users have Windows Mobile devices. Now you are required to guarantee that all users are able to access the document library on ServerA while not able to access resources on any other server on basis of Windows Mobile devices.

So how can you achieve this goal? (Each correct answer presents part of the solution. Select two.)

A. You should add ServerA to the Allow list for Remote File Servers in the Exchange Management Console.

B. You should add the users domain user accounts to the Windows SBS SharePoint_VisitorsGroup security group in the Windows SBS Console.

C. You should configure the Remote File Servers default behavior for unknown servers to be Block in the Exchange Management Console.

D. You should remove the Internal Web site link from the Remote Web Workplace home page in the Windows SBS Console.

E. You should remove the users domain user accounts from the Windows SBS SharePoint_MembersGroup security group in the Windows SBS Console.

F. You should deploy the Remote File Servers default behavior for unknown servers to be Allow in the Exchange Management Console.

Answer: AC


70-653 free practice exam

Certified 70-653 keys:

Q11. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company and you install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a sever which is named server1 in the network. You have a security group named Support created on the server. Now you are assigned a task to make sure that you deliver e-mail messages to all members of Support.

In order to achieve this goal, what action should you perform?

A. In order to achieve this goal, you should assign an e-mail address to the Support security group in the Windows SBS Console by using the Users and Groups tab.

B. In order to achieve this goal, first you should use the Public Folder Management Console to create a public folder named Support and configure the folder as mail enabled, and then add Sales to the Member Of tab.

C. In order to achieve this goal, you should use the Public Folder Management Console to create a public folder named Support, configure the folder as mail enabled, and then add all members of the Support group to the Accept messages from list on the Message Delivery Restrictions dialog box.

D. In order to achieve this goal, you should configure an e-mail distribution group named Support in the Windows SBS Console by using the Users and Groups tab.

Answer: A


Q12. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company. There's a new server which is named serverX in your company. According to the requirement of the company manager, you have to install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on serverX. There's an external router. The IP address that the router uses is 192.168.0.1. When you run the Connect to the Internet task, you fail with an error message. What should you do to connect serverX to the Internet?

A. In order to connect serverX to the Internet, you have to run the Fix my network task.

B. In order to connect serverX to the Internet, you have to run the Set up your Internet address task.

C. In order to connect serverX to the Internet, you have to run the Configure a Smart Host for Internet e-mail task.

D. In order to connect serverX to the Internet, you have to configure your network connection with an IP address of 192.168.0.1, and use that same address for the gateway and DNS server settings.

Answer: A


Q13. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company and you install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a sever which is named server1 in the network. All users are enabled with My Documents folder redirection. Currently, you set up a new user role named Support and you assign Support role to a number of users. However, those user accounts under the Support role found that the My Documents folders fail to be redirected, so you need to make sure that you can enable My Documents folder redirection for those user accounts with the Support role assigned.

Which option should you choose?

A. In order to ensure that, the properties of the Support role should be modified in the Windows SBS Console.

B. In order to ensure that, all user accounts should be added to the Windows SBS Folder Redirection Accounts security group in Active Directory Users and Computers.

C. In order to ensure that, the Support role should be added to the security filter for the Small Business Server Folder Redirection Policy GPO in the Group Policy Management Console.

D. In order to ensure that, the Support user object should be enabled in Active Directory Users and Computers.

E. In order to ensure that, all users should be added to the share permissions for the FolderRedirections share in the Windows SBS Console.

Answer: A


Q14. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company. You install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a server which is named server1 in the network. Windows SharePoint Services 3.0 is used for document sharing. Now according to the company requirement, SharePoint data should be moved to a separate hard disk. The company management assigns this task to you, so what should you do?

A. In order to perform this task, you should use the XCOPY command-line tool.

B. In order to perform this task, you should use the ROBOCOPY command-line tool.

C. In order to perform this task, you should run the Move users shared data task.

D. In order to perform this task, you should run the Move Windows SharePoint Services data task.

Answer: D


Q15. You work as an IT engineer in an international company which is named WINTEL. You are in charge of the network of the company. You install Windows Small Business Server (SBS) 2008 on a server which is named server1 in the network. There's a user named Jason whose mailbox quota setting is greater than the default setting. Now there's a new user who is named Carl. The company manager assigns a task to you. You have to add Carl's account that will have all the same settings and permissions as Jason's account. What action should you perform?

A. You should create a new user account for Carl by using Active Directory Users and Computers. Then copy Jason's user profile onto Carl's user profile.

B. You should add a new user account for Carl in the Windows SBS Console. Add Carl's user account as a member of all the same security groups as Jason's user account.

C. You should add a new user role based on Jason's user account in the Windows SBS Console. Add a new user account for Carl. Then assign the new user role to Carl's account.

D. You should create a new user account for Carl by using Active Directory Users and Computers. Add Carl's user account as a member of all the same security groups as Jason's user account.

Answer: C