16 tips on How to 70-663 Test Like a Badass [49 to 64]

Exam Code: 70-663 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: PRO: Designing and Deploying Messaging Solutions with Microsoft Exchange Server 2010 (available in 2010)
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-663 Exam.

2016 Mar 70-663 Study Guide Questions:

Q49. You have an Exchange Server 2010 organization. The organization contains a Mailbox server named Server1. Server1 hosts two mailbox databases and one public folder database. You plan to deploy a new Mailbox server named Server2. You need to recommend a high-availability solution for Server1 that meets the following requirements:

.Mailboxes and public folders must be available if a single Mailbox server fails .Deploy the minimum number of servers

What should you recommend?

A. Install failover clustering on both servers, and then configure cluster continuous replication (CCR). Replicate all public folders to Server2.

B. Create and configure a database availability group (DAG). Add Server1 and Server2 to the DAG. Create database copies. Replicate all public folders to Server2.

C. Create and configure a database availability group (DAG). Add Server1 and Server2 to the DAG. Deploy a new server named Server3. Create database copies. Configure Server3 as a dedicated public folder server.

D. Install failover clustering on both servers, and then configure a single copy cluster (SCC).

Deploy a new server named Server3. Configure Server3 as a dedicated public folder server.

Answer: B


Q50. You have an Exchange Server 2010 organization. You deploy an Edge Transport server. You need to implement a message hygiene solution that meets the following requirements:

.Users must be able to receive e-mail from external recipients who have been added to their Safe Senders Lists. The Edge Transport server must block all e-mail sent to invalid addresses inside the organization

What should you do first?

A. Enable sender filtering.

B. Create Send connectors.

C. Configure real-time block lists (RBLs).

D. Configure EdgeSync synchronization.

Answer: D


Q51. You have an Exchange organization. All servers in the organization have Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1) installed. The organization contains the servers configured as shown in the following table.


You plan to deploy a line-of-business application named App1. App1 will have a built-in SMTP service that will send e-mail messages to users in the Exchange organization.   You need to recommend a message routing solution that meets the following requirements: 

Ensures that App1 can send e-mail messages to internal users.

Prevents other servers on the internal network from sending e-mail messages to internal users.

Ensures that each e-mail message received by the Exchange organization is scanned for viruses.

You install Microsoft Forefront Protection 2010 for Exchange Server on both Edge Transport servers.   Which of the following solutions is the best recommendation? (More than one answer choice may achieve the goal. Select the BEST answer.)     

A. On Edge1, create a new internal Receive connector. From the properties of the new Receive connector, configure the Remote Network settings to include the IP address of App1, and then add the Anonymous users permission group to the Receive connector. From the properties of the default internal Receive connector on Edge1, exclude the IP addresses of the internal network. On the server that hosts App1, configure the SMTP service to relay e-mail to Edge1.

B. On Hub1, install Forefront Protection 2010 for Exchange Server. On Hub1, create a new internal Receive connector, and then configure the Remote Network settings to include the IP address of App1. On the server that hosts App1, configure the SMTP service to relay e-mail directly to Hub1.

C. From the properties of the default Receive connector on Edge1, configure the Remote Network settings to include the IP address of App1, and then add the Anonymous users permission group to the Receive connector. On the server that hosts App1, configure the SMTP service to relay e-mail to Edge1.

D. On Hub1, install Forefront Protection 2010 for Exchange Server. On Hub1, add the Anonymous users permission group to the default Receive connector. On an internal DNS server, create a Mail Exchanger (MX) record that points to Hub1. On the server that hosts App1, configure the SMTP service to relay e-mail by using DNS name resolution.

Answer: B


Q52. Your company has a Windows Server 2003 Active Directory forest that contains a single domain. The functional level of the forest is set to Windows 2000 native. You have an Exchange organization that contains Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) and Exchange Server 2007 Service Pack 2 (SP2) servers. You plan to transition the organization to Exchange Server 2010. You need to prepare Active Directory for the installation of the first Exchange Server 2010 server. What should you do?

A. Set the functional level of the forest to Windows Server 2003.

B. Prepare the legacy Exchange permissions from the Exchange Server 2010 installation source files.

C. Add the Exchange Server 2010 schema extensions by using the Exchange Server 2010 installation source files.

D. Upgrade all domain controllers to Windows Server 2008, and then set the functional level of the domain to Windows Server 2008.

Answer: A


Q53. Your network contains a perimeter network and an internal network. You are designing an Exchange organization for a company named Contoso, Ltd. All servers in the organization will have Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1) installed. Contoso plans to use a third-party message hygiene solution on the Internet to relay all inbound SMTP e-mail to the Exchange servers. You need to recommend an inbound SMTP e-mail deployment solution for the Exchange organization. The solution must ensure that all Exchange servers can be managed by using Group Policies. Which of the following solutions is the best recommendation? (More than one answer choice may achieve the goal. Select the BEST answer.)     

A. Deploy Edge Transport servers on the perimeter network. Deploy Hub Transport servers on the internal network. Join the Edge Transport servers to a separate Active Directory forest on the perimeter network. Join the Hub Transport servers to the internal Active Directory forest.

B. Deploy Edge Transport servers and Hub Transport servers on the internal network. Join the Edge Transport servers to a separate Active Directory forest on the perimeter network. Join the Hub Transport servers to the internal Active Directory forest.

C. Deploy a reverse proxy server on the perimeter network. Deploy Edge Transport servers and Hub Transport servers on the internal network. Join the Hub Transport servers and the Edge Transport servers to the internal Active Directory forest.

D. Deploy a reverse proxy server, Edge Transport servers, and Hub Transport servers on the perimeter network. Join the Edge Transport servers to a separate Active Directory forest on the perimeter network. Join the Hub Transport servers to the internal Active Directory forest.

Answer: A


70-663 practice

Abreast of the times 70-663 exam engine:

Q54. You work as the enterprise exchange administrator at Exambible.com. Exambible.com makes use of Microsoft Exchange Server messaging solution. The Exambible.com network consists of a single Active Directory domain named Exambible.com. Exambible.com is configured to run an exchange 2003 environment.

At present the Internet e-mail messages are sent to an Exchange Server 2003 server. A new Exambible. com policy states that all e-mail messages from the Internet be delivered to an Exchange Server 2010 Hub Transport server. To accomplish this you need to design a transition plan for the delivery of e-mail messages from the Internet.

What should you do?

A. The best option is to change the Recover connectors.

B. The best option is to change the e-mail address policies.

C. The best option is to change the address lists.

D. The best option is to change the accepted domains.

Answer: D


Q55. Your network contains a single Active Directory domain. You have an Exchange Server 2010 organization that contains a Hub Transport server named Hub1. Hub1 receives all e-mail messages that are sent to your organization from the Internet. A new company security policy states that domain-joined servers must not be accessible directly from the Internet. You need to create a message hygiene solution to meet the following requirements:

.Comply with the new security policy

.Minimize the amount of spam that is delivered to the internal Exchange servers in the organization

What should you do first?

A. Deploy an Edge Transport server, and then configure EdgeSync synchronization.

B. Deploy a new Hub Transport server, and then install the anti-spam transport agents.

C. Deploy a new Hub Transport server, and then deploy Active Directory Federation Services (AD FS).

D. Deploy an Edge Transport server, and then disable Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS).

Answer: A


Q56. You work as the enterprise exchange administrator at Exambible.com. Exambible.com makes use of Microsoft Exchange Server messaging solution. The Exambible.com network consists of a single Active Directory domain named Exambible.com. Exambible.com has its headquarters in Chicago and a branch office in Dallas. Both offices are an Active Directory site that is connected via high speed WAN link. The employees in these offices connect locally to the servers in these offices. You are planning to install Exchange Server 2010; however, you need to plan the installation of the Mailbox servers with the following criteria:

* It should maintain user access to mailboxes from a server in their site, if a Mailbox server fails.

* Remote mailboxes should bei accessible if a site fails.

* Use the minimum amount of serves. What should you do?

A. The best option is to install six Mailbox servers.

B. The best option is to install four Mailbox servers.

C. The best option is to install three Mailbox servers.

D. The best option is to install two Mailbox servers.

Answer: B


Q57. You have an Exchange Server 2010 organization that contains five Hub Transport servers, five Mailbox servers and one Edge Transport server. You need to provide a solution to ensure that users can prevent legitimate inbound e-mail messages from being classified as spam. What should you do?

A. Enable sender filtering.

B. Enable Sender ID filtering.

C. Configure a custom MailTip.

D. Configure safelist aggregation.

Answer: D


Q58. A corporate environment includes Exchange Server 2010. All employees connect to their mailboxes by using a web browser. You need to recommend a solution that will force only a specific group of employees to use WebReady Document Viewing when connecting to their mailboxes. What should you recommend?

A. Configure an Outlook Web App mailbox policy.

B. Configure the Outlook Web App virtual directory on all Client Access servers.

C. Create and configure a Group Policy Object (GPO) and link it to the Organizational Unit (OU) where the computer accounts for the employees reside.

D. Create and configure a Group Policy Object (GPO) and link it to the Organizational Unit (OU) where the user accounts for the employees reside.

Answer: B


70-663 free practice questions

Approved 70-663 free exam questions:

Q59. You work as the enterprise exchange administrator at Exambible.com. Exambible.com makes use of Microsoft Exchange Server messaging solution. The Exambible.com network consists of a single Active Directory forest with one domain. The internal network of Exambible.com contains a perimeter network. You have received instructions from the CIO to install 15 Edge Transport servers on the perimeter network with the following criteria:

* The Edge Transport servers should have a security policy, applied by the administrators.

* The minimization of the administrative overhead towards the servers.

* The minimization the attack surface of the perimeter network. What should you do?

A. The best option is to set up a new Active Directory domain in the internal forest and then join all Edge Transport servers to the new domain.

B. The best option is to make use of Active Directory Federation Services (AD FS).

C. The best option is to make use of Network Policy and Access Services (NPAS).

D. The best option is to set up a new Active Directory domain in the perimeter network and then join all Edge Transport Servers to the new domain.

Answer: C


Q60. You work as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2010 Organization. The Active Directory Rights Management Services (AD RMS) is installed within the organization. You receive an instruction from the CIO to recommend a messaging security solution that will make sure that a disclaimer is applied to all e-mail messages and that all e-mail messages from the Finance department is unable to be printed.

What should you do?

A. You should recommend that Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions (S/MIME) be included in the system.

B. You should recommend that Transport Protection Rules be included in the system.

C. You should recommend that Retention policies be included in the system.

D. You should recommend that Journal Report Decryption be included in the system.

Answer: B


Q61. You have an Exchange Server 2010 organization. You need to plan a message hygiene solution that meets the following requirements:

.Spoofing must be minimized

.Open SMTP relays must be added to IP block lists automatically What should you include in the plan?

A. Sender ID filtering and recipient filtering

B. Sender ID filtering and sender reputation

C. sender filtering and recipient filtering

D. sender reputation and recipient filtering

Answer: B


Q62. Your network contains an Active Directory forest. All domain controllers run Windows Server 2008. You have an Exchange organization that consists of the servers shown in the following table. You plan to implement moderated transport for distribution groups in the organization. You need to recommend changes to the organization to support the planned implementation.

What should you recommend?


A. Upgrade Server3 to Exchange Server 2010.

B. Install Windows Server 2008 R2 global catalog servers.

C. Replace all distribution groups with dynamic distribution groups.

D. Use Server4 as the expansion server for all moderated distribution groups.

Answer: D


Q63. You have an Exchange Server 2010 organization that contains Windows Mobile 5.0 devices. Your company plans to replace all mobile devices with Windows Mobile 6.5 devices. You need to identify which users accessed their mailboxes by using Windows Mobile 5.0 devices in the past month. What should you do?

A. Create a Data Collector Set.

B. Install and run the Exchange Server User Monitor (ExMon).

C. Export and review the Internet Information Services (IIS) logs.

D. Enable User Agent logging, and then review the agent logs.

Answer: C


Q64. A corporate environment includes a main office and a branch office. The company plans to deploy Exchange Server 2010. The Mailbox servers will be part of a single database availability group (DAG) that spans both locations. There is only intermittent connectivity between the two locations.   You need to recommend a public folder database solution that enables users from either location to consistently access public folders. Which two actions should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)     

A. Create a single public folder database in the branch office and add it as a replica for the public folders.

B. Configure public folder referrals between the main office and the branch office.

C. Create a single public folder database in the main office and add it as a replica for the public folders.

D. Configure cross-site RPC Client Access on the DAG.

Answer: AC