18 tips on How to 70-684 Test Like a Badass [19 to 36]

Virtual of 70-684 exam cost materials and dump for Microsoft certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 70-684 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-684 Study Guide Questions:

Q19. A customer has 100 client computers. 

You need to recommend a Microsoft Office 2010 suite that provides users with the ability to access email, create documents, create spreadsheets, and manage customer relationship data. The solution must minimize costs. 

What should you recommend? 

A. office Standard 2010 

B. Office Professional Academic 2010 

C. Office Home and Business 2010 

D. Office Starter 2010 

E. Office Professional Plus 2010 

F. Office Professional 2010 

G. Office Home and Student 2010 

H. Office 365 

Answer: A 


Q20. A customer enrolls in the Open Value Company-wide licensing program. 

The customer loses the product key for Windows 7. 

You need to tell the customer where to obtain the product key. 

Where should the customer obtain the key? 

A. the Microsoft Licensing webpage 

B. the Volume Licensing Service Center (VLSC) 

C. the Certificate of Authority (COA) label on the client computer 

D. the proof of license label affixed to the installation disc case inside the Windows package 

Answer: B 


Q21. A customer has only 60 client computers. The client computers are licensed for an OEM version of Windows Vista Business. 

The customer plans to upgrade all of the client computers to Windows 7. 

The customer wants to pay for the Windows 7 licenses during the next three years. The customer also wants to minimize licensing costs. 

Which licensing program should you recommend? 

A. Full Packaged Product (FPP) 

B. OEM 

C. Open Value Company-wide 

D. Open Business 

Answer: C 


Q22. A customer is registered as a public library. 

The customer wants to purchase 40 copies of Windows 7 Professional Upgrade and 40 copies of Microsoft Office 2010 Standard. The customer wants to minimize costs. 

Which licensing program should you recommend? 

A. Microsoft Open Licensing for Academic 

B. Open Value Subscription 

C. OEM 

D. Full Packaged Product (FPP) 

Answer: A 


Q23. A customer purchases 10 new client computers that run Windows 7 Home Premium. The client computers have a line-of-business application deployed. 

The customer wants to join the new client computers to the existing Active Directory domain. 

You need to recommend which type of Windows 7 license the customer must purchase. The solution must ensure that the client computers can be joined to the domain without requiring the reinstallation of the operating system. The solution must minimize costs. 

What should you recommend? 

A. Windows 7 Professional Upgrade 

B. Windows Anytime Upgrade: Windows 7 Home Premium to Professional 

C. Windows 7 Ultimate Upgrade 

D. Windows Anytime Upgrade: Windows 7 Home Premium to Ultimate 

Answer: B 


Q24. A customer plans to share files on a client computer that runs Windows 7 Professional. 

What is the maximum number of devices that are allowed to access the shared files simultaneously? 

A. 10 

B. 1 

C. 20 

D. 5 

Answer: C 


70-684 sample question

Renew 70-684 exam price:

Q25. RAG DROP 

A customer plans to purchase several new client computers. The client computers will be configured as shown in the following table. 

The customer plans to deploy a Window 7 operating system to each client computer by using customized images. 

You need to recommend the appropriate edition of Windows 7 for each computer build. 

The solution must minimize costs. 

What should you recommend? 

To answer, drag the appropriate operating system to the correct build in the answer area. 


Answer:


Q26. A customer has a network. The network contains an Active Directory forest named contoso.com. The network has 200 client computers that run Windows 7. Six hundred employees share the client computers. 

The customer has a server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2 Enterprise. Server1 has the Hyper-V server role and Microsoft System Center Virtual Machine Manager (VMM) 2008 R2 installed. 

Server1 also hosts the virtual machines configured as shown in the following table. 


The customer uses device-based Windows Server 2008 R2 Client Access Licenses (CALs). The customer must ensure that enough CALs are purchased for all of the devices to access all of the servers. 

You need to identify how many device-based Windows Server 2008 R2 CALs the customer must purchase. 

How many device-based Windows Server 2008 R2 CALs should you identify? 

A. 200 

B. 800 

C. 1,000 

D. 600 

Answer: A 


Q27. A customer has four physical servers. The servers are configured as shown in the following table. 


The customer needs to know how many virtual machines that run Windows Server 2008 R2 Standard are licensed to run based on their current server configuration. 

What should you tell the customer? 

A. 8 

B. 10 

C. 7 

D. 4 

Answer: C 


Q28. A customer purchases a new server that has an OEM license of Windows Server 2008 R2 Standard preinstalled. The customer plans to exercise the downgrade rights to install Windows Server 2003. 

You need to recommend which task the customer must perform before the downgrade to ensure that the customer is in compliance with Microsoft licensing policies. 

What should you recommend that the customer do first? 

A. Back up the existing Windows Server 2008 R2 installation. 

B. Start the server from the Windows Server 2003 installation media. 

C. Reformat the hard disk drive. 

D. Start the server and accept the Windows Server 2008 End User Software License Terms. 

Answer: D 


Q29. A customer has an Active Directory domain. The domain contains two servers that run Windows Server 2008 R2 Standard and 20 client computers that run Windows 7 Professional. The customer is currently in compliance with Microsoft licensing requirements. 

The customer purchases a new server that runs Windows Server 2008 R2 Standard. The customer plans to deploy RemoteApp programs to the 20 existing client computers. 

You need to recommend which Client Access Licenses (CALs) the customer must purchase for the planned deployment. The solution must minimize costs. 

What should you recommend? 

A. Twenty Windows Virtual Desktop Access (Windows VDA) CALs 

B. Twenty Enterprise CALs 

C. Twenty Windows Server CALs 

D. Twenty Remote Desktop Services Client Access Licenses (RDS CALs) 

Answer: D 


Q30. A customer has 100 users, Each user has a desktop computer that runs Windows Vista Professional. Occasionally, 50 of the users work from a personal portable computer. 

The customer enrolls in the Open Business licensing program. The customer does not intend to purchase Microsoft Software Assurance. 

The customer plans to deploy Microsoft Office 2010 to the desktop computers. The customer also plans to use Remote Desktop Services (RDS) to make Office 2010 available to the 50 users working from their portable computer. 

What is the minimum number of Office 2010 licenses the customer must purchase? 

A. 151 

B. 100 

C. 150 

D. 101 

Answer: C 


70-684 dumps

Refined 70-684 free download:

Q31. A customer purchases a Volume license of Microsoft Office 2010. 

The customer loses the Volume License Key. 

You need to recommend which method or methods the customer can use to retrieve the key. 

Which method or methods should you recommend? (Choose all that apply.) 

A. Call the Microsoft Regional Service Center. 

B. Access the MSDN Subscriber Downloads site. 

C. Access the TechNet Subscriber Downloads site. 

D. Access the Volume Licensing Service Center (VLSC) portal. 

E. Call the Microsoft Activation Center. 

Answer: DE 


Q32. A customer has 60 client computers. The client computers are licensed for an OEM version of Windows Vista Business. 

The customer plans to upgrade 30 of the client computers to Windows 7. The other 30 client computers will not be upgraded. 

The customer wants to pay for the Windows 7 licenses during the next three years. The customer also wants to minimize licensing costs. 

Which licensing program should you recommend? 

A. Open Value 

B. OEM 

C. Open Value Company-wide 

D. Open Business 

Answer: A 


Q33. A customer plans to purchase five Full Packaged Product (FPP) copies of Windows 7 Home Premium. 

You need to tell the customer how to ensure that the copies are genuine. 

What should tell the customer to look for? (Choose all that apply.) 

A. an edge-to-edge hologram 

B. a proof of license label 

C. a trial key for Windows 7 Ultimate 

D. a product support voucher 

E. a Certificate of Authenticity (COA) label 

Answer: ABC 


Q34. Your company is a system builder. 

The company plans to build client computers that run Windows 7. 

You need to identify the minimum legal requirements that must be met by a system builder to sell client computers that run Windows 7. 

What should you identify? (Choose all that apply.) 

A. Give the end user a recovery DVD. 

B. Add the company logo to the Windows 7 startup screen. 

C. Apply a Certificate of Authenticity (COA) label to the client computer. 

D. Add technical support contact information to the Windows 7 installation. 

E. Configure the client computer to run Windows Welcome the first time the computer starts. 

Answer: CDE 


Q35. A customer has a Microsoft Volume Licensing agreement. 

The customer plans to buy 10 new client computers. 

You need to recommend a solution to ensure that the customer has a fully licensed version of Windows 7 installed on the new client computers. The solution must minimize costs. 

What should you tell the customer to purchase? 

A. client computers that have a Full Packaged Product (FPP) version of Windows 7 preinstalled 

B. client computers that have a Linux operating system preinstalled 

C. client computers that have an OEM version of Windows 7 preinstalled 

D. client computers without an operating system preinstalled 

Answer: C 


Q36. A customer wants to implement Windows Server 2008 R2 to run a two-node Hyper-V cluster. The cluster will contain three virtual machines that run Windows Server 2008 R2 Enterprise. 

The three virtual machines will be configured to fail over independently from each other. 

How many Windows Server 2008 R2 Enterprise licenses are required? 

A. 2 

B. 3 

C. 1 

D. 5 

Answer: A