Mar 2016 updated: Exambible Microsoft 70-687 exam cram 46-60

Downloadable of 70-687 book materials and secret for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-687 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-687 Study Guide Questions:

Q46. A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers run Windows 8.1. 

A local printer is shared from a client computer. The client computer user is a member of the Sales AD security group. 

You need to ensure that members of the Sales security group can print to the shared printer and modify only their own print jobs. 

Which permission should you grant to the Sales group? 

A. Manage queue 

B. Print 

C. Manage documents 

D. Manage this printer 

E. Manage spooler 

Answer: B 


Q47. You administer Windows RT tablets in your company network. All users in the company have Microsoft Exchange Server 2010 mailboxes and access them by using Outlook Web Access or Outlook 2010. All tablets are registered on the Microsoft Exchange server as mobile devices. 

A user informs you that he has lost his tablet. The user is able to connect to the company network from his home computer. 

You need to delete Microsoft Exchange information from the lost tablet. 

Which application should you use? 

A. Outlook 2010 

B. Outlook Web Access 

C. Active Directory Users and Computers 

D. Routing and Remote Access Server 

Answer: B 


Q48. You are a domain administrator for your company. 

Since the company's Windows 8.1 desktop computers are not backed up regularly, the company wants to enable folder redirection in order to move data from local desktops to network storage. 

You need to configure folder redirection on the domain so all existing desktops and any new desktops automatically apply the folder redirection settings. 

What should you do? 

A. Create a new Group Policy Object (GPO) and configure the folder redirection options to meet your company's requirements. 

B. In computer management, create a task that is labeled Folder Redirection. Allow Folder Redirection to the specified path at named intervals. 

C. Map a network drive from each local desktop, right-click Properties, and choose Folder Redirection with proper settings. 

D. Sync your offline folder to the network location to ensure that backups are completed on the network. 

Answer: A 


Q49. A company has 10 client computers that run Windows 8.1. You are responsible for technical support. You purchase a support tool from the Windows Store while logged in with your Microsoft account. 

You install the support tool on several client computers. 

Three months later, you attempt to install the support tool on another client computer. The installation fails. 

You need to ensure that you can install the support tool on the client computer. 

What should you do? 

A. Log in with your Microsoft account and remove a computer from the Windows Store device list. 

B. On the computer on which you want to install the tool, synchronize the Windows Store application licenses. 

C. Disassociate your Microsoft account from the computer on which you want to install the tool. Then reassociate your Microsoft account with the computer. 

D. Reset your Microsoft account password. 

Answer: A 


Q50. You are configuring two client computers that run Windows 8.1: A desktop computer named COMPUTER1 and a portable computer named COMPUTER2. 

You have the following requirements: 

. Store all personal data in a folder named Data on COMPUTER1. 

. Ensure that you can access all personal data from COMPUTER2, even when a network connection is unavailable. 

. Synchronize personal data between the computers twice a day. 

You need to configure the computers to meet the requirements. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. In Sync Center. configure a schedule for offline files. 

B. From COMPUTER1, connect to COMPUTER2 and configure the Data folder to always be available offline. 

C. From COMPUTER2, map a network driver to the Data folder on COMPUTER1. 

D. In Sync Center, set up a new sync partnership. 

E. From COMPUTER2, connect to COMPUTER1 and configure the Data folder to always be available offline 

Answer: AD 


70-687 exam cram

Refresh 70-687 free exam:

Q51. You are configuring a computer that will be used in a kiosk in a public area. You install a new internal hard drive. 

You need to protect the computer from starting an unauthorized operating system. 

What should you do? 

A. Ensure that the computer BIOS supports Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) and is enabled. 

Install Windows 8.1 Pro 64-bit using UEFI and install it on the internal hard drive. 

B. Install Windows 8.1 Pro 64-bit on the internal hard drive. 

Enable BitLocker on the internal hard disk. 

C. Partition the internal hard drive as MBR disk. Install Windows 8.1 Enterprise 64-bit. 

D. Partition the internal hard drive as GPT disk. Install Windows 8.1 Pro 64-bit. 

Answer: A 


Q52. A company has Windows 8.1 client computers. 

A user stores files in multiple locations. 

You need to determine which of the locations will be included in File History. 

Which three of the following file locations are included in File History? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. Public Documents and Public Pictures 

B. Contacts, Desktop, and Favorites 

C. All system files 

D. C:\Users and C:\ProgramData 

E. My Documents and My Pictures 

F. Desktop and Recycle Bin 

Answer: ABE 


Q53. A desktop computer that runs Windows 8.1 downloads updates but does not install them. The computer is connected to the corporate network by using a wired network connection. 

You need to ensure that the computer automatically installs updates. 

What should you do? 

A. Set the wired network connection to non-metered. 

B. Configure the Automatic Maintenance setting. 

C. Enable the Reschedule Automatic Updates scheduled installations Group Policy setting. 

D. Set the wired network connection to metered. 

Answer: B 


Q54. You install Windows 8.1 on a desktop computer and install a third-party desktop app. The computer runs optimally until you install another third-party desktop app. 

You need to remove only the most recently installed third-party desktop app. 

You start the computer from a system repair disk. 

Which troubleshooting option should you use? 

A. System Image Recovery 

B. Remove everything and install Windows 

C. System Restore 

D. Refresh your PC without affecting your files 

Answer: C 


Q55. You are the PC Support Specialist for Contoso, Ltd. You are configuring Windows 8.1 so that you can create an image. An additional web browser is installed on the image. 

You need to ensure that Internet Explorer 10 for the Desktop is the default web browser. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Tap the tile of another web browser on the Start Menu and tap the Unpin from start option. 

B. On the Security tab of Internet options, click Reset all zones to default level. 

C. Under Set program access and computer defaults, select Default Programs, then choose Microsoft Windows. 

D. In Default Programs, associate the .htm and .html files with Internet Explorer. 

E. Go to Programs and Features in Control Panel and set Internet Explorer as the default application. 

Answer: CD 


70-687 sample question

Virtual 70-687 torrent:

Q56. A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers run Windows 8.1 and are joined to the domain. 

You have the following requirements: 

. Ensure that files in shared network folders are available offline. 

. Maximize efficiency for users who connect to shared network folders from a mobile device. 

You need to configure Group Policy settings to meet the requirements. 

What should you do first? 

A. Enable and configure the Configure slow-link mode policy setting. 

B. Enable the Enable file synchronization on costed networks policy setting. 

C. Enable the Synchronize all offline files when logging on policy setting. 

D. Enable and configure the Specify administratively assigned Offline Files policy setting. 

Answer: B 


Q57. A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. The corporate environment includes a Windows Software Update Services (WSUS) server. All client computers run Windows 8.1 and a custom web application. The company has a Microsoft Software Assurance for Volume Licensing agreement. 

After deploying Windows Updates to the computers, the web application stops responding. You establish that a specific optional update installed by Windows Update is causing the problem. In the Windows Update Control Panel item, the option to remove the update is unavailable. 

You need to remove only the optional update from one client computer. 

What should you do? 

A. Restart the computer from a Diagnostic and Repair Toolset (DaRT) boot disk and use the Hotfix Uninstaller tool. 

B. From the c:\Windows folder, open the $NTUninstallKBxxxx folder for the update and run the uninstall command. 

C. Start the computer by using the Last Known Good Configuration option. 

D. use System Restore to restore the computer to a point before the update was installed. 

E. Run the Update-Sources Windows PowerShell cmdlet. 

Answer: A 


Q58. You provide tech support for a small home business. One of its Windows 8.1 computers is having occasional problems opening and saving files. You suspect that there is a problem with the hard drive but need to verify that it is not just a problem with one of the three volumes on the disk. 

You start diskpart and set the focus to disk 0, 

You need to obtain the properties of the hard disk as well as the health status of the volumes that reside on it. 

Which command should you run next? 

A. List partition 

B. Detail volume 

C. Detail disk 

D. Attributes volume 

Answer: A 


Q59. You connect a portable Windows 8.1 computer to a corporate network by using a VPN connection. 

You are unable to access websites on the Internet only when you are using the VPN connection. 

You need to ensure that you can access websites when connected to the corporate network. 

What should you do? 

A. Configure the VPN connection to use only L2TP/IPSec. 

B. In the TCP/IPv4 properties of the VPN connection, disable the Use default gateway on remote network setting. 

C. Configure the VPN connection to use only PPTP. 

D. In the TCP/IPv4 properties of the VPN connection, enable the Use default gateway on remote network setting. 

E. In the TCP/IPv4 properties of the local area connection, disable the Automatic metric setting. 

Answer: B 


Q60. You administer Windows 8.1 Pro computers in your company network. All computers are members of an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. 

A server named Server1 runs Windows Server 2012 and has an IP address of 10.10.10.20. Server1 is configured to use port 10987 for Remote Desktop connections. 

From your Windows 8.1 computer, you need to create a Remote Desktop connection to Server1. 

What should you do? 

A. From the General tab of your Remote Desktop connection, enter 10.10.10.20 port: 10987. 

B. Create a new Remote Desktop connection, and then set the Local Computer policy to Disable drives redirection for Remote Desktop Services. 

C. From the Advanced tab of your Remote Desktop connection, configure the port of Server1 in the server authentication field. 

D. Run mstsc.exe /v:10.10.10.20:10987. 

Answer: D