Top 15 forum 70-687 for candidates (16 to 30)

Validated of 70-687 dumps materials and courses for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 70-687 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Configuring Windows 8 exam Today!

2016 Apr 70-687 Study Guide Questions:

Q16. You are a desktop administrator for a small company. 

You are building a Windows 8.1 image to rollout to all new computers. Your company plans to administer all client computers from a single location. 

You need to ensure that you can manage all client computers remotely once they are deployed. 

Which action should you perform from the computer you are building the image from? 

A. Run the winrmenumerate command. 

B. Run the Enable-PSRemotingcmdlet. 

C. Run the Set-PSStrictModecmdlet. 

D. Run the New-PSSessionConfigurationFilecmdlet. 

Answer: B 


Q17. A company has client computers that run Windows 8.1. Each employee has one client computer at the office. Some employees also have personal computers at home. 

The company has applications that run only on Windows 8.1. 

You need to deploy Windows To Go so that employees can run the applications on their home computers. 

Which two command-line tools should you use? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. bcdedit 

B. DISM 

C. bcdboot 

D. ImageX 

Answer: BC 


Q18. A company has Windows 8.1 client computers. The company uses Windows BitLocker Drive Encryption and BitLocker Network Unlock on all client computers. 

Your need to collect information about BitLocker Network Unlock status. 

Which command should you run? 

A. Run the BitLockerWizard command. 

B. Run the bitsadmin command. 

C. Run the manage-bde command. 

D. Run the BdeHdCfg command. 

Answer: C 


Q19. You are employed as an administrator at contoso.com. The contoso.com network is made up of an Active Directory Domain Services (AD DS) domain, named ABC.com. 

All workstations on the contoso.com network, including laptops, have Windows 8.1 installed. 

Your users have just been issued new laptops for use outside the office. 

These users currently log in to their desktop workstations using a Windows domain account. 

They would like their laptops to be set up exactly like their desktop workstations. 

Which of the following would easily allow them to achieve this? 

A. Transfer the user settings with the File and Transfer wizard 

B. Windows Easy Transfer 

C. Migrate the user profiles with USMT 

D. Link the Windows domain accounts to a Windows Live ID. 

Answer: D 


Q20. You administer Windows 8.1 Pro computers in your company network. 

A user named User1 encrypts a sensitive file named file.txt by using Encrypting file systems (EFS) A user named User2 must be able to read file.txt. 

You need to configure unencrypted read access to file.txt for User2 

What should you do? 

A. Configure Advanced Attributes 

B. Configure Effective Access 

C. Configure Advanced Security Settings 

D. Share the folder that contains file.txt. 

Answer: A 


70-687 practice exam

Abreast of the times 70-687 exam engine:

Q21. A company has client computers that run Windows 8.1. Finance department employees store files in the C:\Finance directory. File History is on. 

A Finance department employee attempts to restore a file to a previous version by using File History. The file is not available to restore. 

You need to establish why the file history is not available and ensure that it is available in the future. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Review the File History backup log. 

B. Move the file into a library. 

C. Restore the data files from the Previous Versions tab located in the folder properties. 

D. Set the Protection Settings for drive C to On. 

Answer: AB 


Q22. A company has client computers that run Windows 8.1. 

The client computers are connected to a corporate private network. 

Users are currently unable to connect from their home computers to their work computers by using Remote Desktop. 

You need to ensure that users can remotely connect to their office computers by using Remote Desktop. Users must not be able to access any other corporate network resource from their home computers. 

Which setting should you configure on the home computers? 

A. Virtual Private Network connection 

B. Remote Desktop local resources 

C. DirectAccess connection 

D. Remote Desktop Gateway IP address 

Answer: A 


Q23. You add three hard drives to a Windows 8.1 computer. The computer has a RAID controller. 

You plan to store data only on the three new hard drives. 

You need to ensure that data loss will not occur if only one hard drive fails. 

What should you do? 

A. Create a storage pool that contains all drives and set the resiliency type to Parity. 

B. Create a storage pool that contains one drive, and then add the other two drives drive to the pool. 

C. Create a spanned volume. 

D. Create a storage pool that contains all drives and set the resiliency type to Two-way mirror. 

Answer: A 


Q24. A company has client computers that run Windows 8.1. The client computers are in a workgroup. Windows Remote Management (WinRM) is configured on all computers. 

You need to configure a computer named COMPUTER1 to retrieve Windows event logs from all other computers in the workgroup. 

Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. Start the Windows Event Collector service on COMPUTER1. 

B. Add machine accounts of all other computers to the Event Log Readers local group on COMPUTER1. 

C. Start the Windows Event Log service on all computers other than COMPUTER1. 

D. Create and configure a source computer-initiated subscription. 

E. Add the COMPUTER1 machine account to the Event Log Readers local group on all computers. 

F. Start the Windows Event Collector service on all computers other than COMPUTER1. 

G. Create and configure a collector-initiated subscription. 

Answer: AEG 


Q25. You install a new hard drive as drive D on a Windows 8.1 computer. The computer is shared by two users. 

You need to prevent either user from using more than half the available space on drive D of the computer. 

What should you do? 

A. Reconfigure drive D and create two volumes of equal size. 

B. Create a share for each user on drive D. 

C. Configure quota management on drive D. 

D. Configure Storage Spaces on drive D. 

Answer: C 


70-687 practice exam

High value 70-687 questions:

Q26. A computer that runs Windows 8.1 is configured with a 2 TB storage pool. The storage pool currently shows 1 TB of available space. 

You try to save 100 MB of files to the storage drive. An error message states that the drive is full. 

You need to make an additional 1 TB of space available in the storage pool. 

What should you do? 

A. Connect a 1 TB drive to the computer and add the new drive to the storage pool. 

B. Connect a 1 TB drive to the computer and assign a drive letter to the new drive. 

C. Set the resiliency type of the storage pool to Parity. 

D. Set the logical size of the storage pool to 2 TB. 

Answer: A 


Q27. A computer that runs Windows B has two hard disk drives. The user stores data files in specific storage locations outside of the standard libraries on both drives. 

File search results are delayed. 

You need to return relevant search results more quickly. 

What should you do? 

A. Remove all directories from indexed locations. 

B. Add the specific storage locations to indexed locations. 

C. Allow indexing of file contents in non-indexed locations. 

D. Add encrypted files to the index. 

Answer: B 


Q28. You administer Windows 7 client computers in your company network. The computers are members of an Active Directory Domain Services (AD DS) domain and have 16-bit applications installed. 

You plan to upgrade all of the computers from Windows 7 to Windows 8.1. 

You need to ensure that the 16-bit applications will continue to run on Windows 8.1. 

What are two version of Windows 8.1 that you could use to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete of the solution. Choose two.) 

A. Windows 8.1 Pro (64-bit) 

B. Windows 8.1 Enterprise (64-bit) 

C. Windows 8.1 Pro (32-bit) 

D. Windows RT 

E. Windows 8.1 Enterprise (32-bit) 

Answer: CE 


Q29. An organization has client computers that run Windows 7. You upgrade the client computers to Windows 8.1 without migrating the local user profiles. You install the Windows Assessment and Deployment Kit (ADK) in the environment. 

You need to migrate the user profiles from the Windows 7 installation to the Windows 8.1 installation. 

What should you do first on each client computer? 

A. Run the scanstate command. 

B. Run Windows Easy Transfer and select the user profile to migrate 

C. Run the Ioadstate command. 

D. Copy the Default Profile to a folder on drive C. 

E. Run the ImaqeX command. 

Answer: A 


Q30. You administer Windows 8.1 Pro computers in your company network. 

A user reports that her computer experiences frequent STOP errors. 

You need to repair the Windows 8.1 installation. Your solution must ensure that the user retains her current documents and settings. 

What should you do? 

A. Create a recovery drive. 

B. Reinstall Windows 8.1. Restore the user's personal files from a backup. 

C. Run Reset your PC. 

D. Run Refresh your PC. 

Answer: D