10 tips on How to 700-001 Test Like a Badass [11 to 20]

Cause all that matters here is passing the Cisco 700-001 exam. Cause all that you need is a high score of 700-001 Cisco Video Solution Sales Representative exam. The only one thing you need to do is downloading Actual 700-001 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jun 700-001 free download

Q11. Which product streamlines the deployment of video? 

A. Cisco touch 

B. Cisco Business Edition 6000 

C. Cisco Tele Presence ISDN Link 

D. Cisco Tele Presence Server. 

Answer: B 


Q12. What is the Cisco Collaboration mission? 

A. to put collaboration in every pocket 

B. to put collaboration in every room 

C. to put exceptional, easy-to-use collaboration in every room, on every desk and in every pocket. 

D. to put collaboration on every desk 

E. to put collaboration in the home 

Answer: C 


Q13. Which two features are supported on the Cisco Tele Presence SX80 Codec? (Choose two) 

A. Up to 5 screens 

B. Internet browsing on its screen 

C. H 265 

D. Speaker Track 60 

E. Up to 6 screens 

Answer: C,D 


Q14. How many users will be connected to the Internet by the end of 2020? 

A. 50 billion 

B. 750 million 

C. 30 million 

D. 2.9 billion 

Answer: A 


Q15. What is the result when Cisco video products connect people, conversations and data? 

A. Productivity is decelerrated. 

B. Business outcomes are decelerrated. 

C. Business outcomes are accelerated. 

D. Costs are accelerated. 

Answer: C 


700-001  rapidshare

Improve 700-001 exam engine:

Q16. Which two features contribute to the competitive advantage of the Cisco video portfolio? (Choose two) 

A. All cameras have Speaker Track technology. 

B. All products use only touch interfaces. 

C. Calls can be moved between devices. 

D. Mobile devices can view shared content. 

E. All endpoints have embedded multisite. 

Answer: C,D 


Q17. Which two types of endpoints allow users to connect to Cisco Collaboration Meeting Rooms? (Choose two) 

A. Face time 

B. Lync 2010 or 2013 

C. nonstandard video endpoints 

D. Skype 

E. Standards-based video endpoints. 

Answer: B,E 


Q18. What is shown on the Cisco Tele Presence Active Presence screen layout? 

A. Active participant full screen, other participants picture-in-picture along the bottom. 

B. One person on the screen at a time. 

C. Four other sites, one in each quadrant of the screen. 

D. Self-view. 

Answer: A 


Q19. Which product is JITC certified? 

A. Expressway Core 

B. Expressway Edge 

C. VCS Control 

D. Unified Communications Manager 

Answer: C 


Q20. Which statement describes a difference between the TX9000 and the TX9200? 

A. The TX9000 supports SIP and the TX9200 supports H.323. 

B. The TX9000 has a single row of seating and the TX9200 has two rows of seating 

C. The TX9000 has a single screen and the TX9200 has three screens. 

D. The TX9000 supports H 264 and the TX9200 supports H 265. 

Answer: B 



see more 700-001 dumps