16 tips on How to 98-349 Test Like a Badass [65 to 80]

Exam Code: 98-349 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Windows Operating System Fundamentals
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 98-349 Exam.

2016 Apr 98-349 Study Guide Questions:

Q65. - (Topic 1) 

Which file system is designed for transfer of large files between a personal computer and flash devices? 

A. FAT16 file system 

B. FAT32 file system 

C. exFAT file system 

D. NTFS file system 

Answer: C 


Q66. - (Topic 1) 

Which two features are supported by the Infrared Data Association (IrDA) protocol? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Data can be transferred across short distances. 

B. One computer can control another computer through a wireless connection. 

C. Some features of another computer can be controlled by using a remote control unit. 

D. The computer can identify Bluetooth devices. 

Answer: A,C 


Q67. - (Topic 1) 

Which feature ensures that your personal computer always has the latest patches and fixes 

for the operating system? 

A. Reliability and Performance Monitor 

B. Programs and Features 

C. System Configuration Utility 

D. Windows Update 

Answer: D 


Q68. - (Topic 1) 

A service pack is software that: 

A. Includes all previously released important and recommended Windows Updates. 

B. Cleans the registry and file system. 

C. Includes a reinstallation of the operating system. 

D. Enables remote servicing. 

Answer: A 


Q69. - (Topic 2) 

Which folder permission setting will allow users to view and change but not delete files? 

A. Full control 

B. Modify 

C. Read and Execute 

D. Read and Write 

Answer: B 


98-349  exam answers

Latest 98-349 simulations:

Q70. - (Topic 2) 

Which three tasks can you perform by using Microsoft Management Console (MMQ? (Choose three.) 

A. Add new snap-ins to Windows administrative tools. 

B. View a remote user's desktop to troubleshoot and resolve problems. 

C. Create Taskpads to provide a custom view of available options. 

D. Create custom consoles containing assortments of administrative tools. 

E. Run cmdlets to run various system operations. 

F. Run a remote server application to perform a function. 

Answer: A,C,D 


Q71. - (Topic 1) 

What is the maximum size of a virtual hard disk? 

A. 2 terabytes 

B. 5 terabytes 

C. 16 terabytes 

D. 500GB 

Answer: A 


Q72. - (Topic 1) 

Which Windows feature should you use to assign a drive letter to a shared folder on the network? 

A. Public Folder Sharing 

B. Computer Management Console 

C. Advanced Sharing 

D. Map Network Drive 

Answer: D 


Q73. - (Topic 2) 

This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

By default, Windows 7 allows users with any user account to install manual updates. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select "No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. administrator user accounts 

B. standard user accounts 

C. guest user accounts 

D. No change is needed. 

Answer: A 


Q74. - (Topic 2) 

What are three functions of Windows 7 Upgrade Advisor? (Choose three.) 

A. Determines if your computer is capable of running Windows 7 

B. Obtains any drivers necessary to perform a Windows 7 upgrade 

C. Gives you the option to run an installation wizard 

D. Determines if there are any compatibility issues 

E. Determines which Windows 7 editions work on your computer 

F. Helps with the installation of a new Windows 7 system 

Answer: A,D,E 


certleader.com

High quality 98-349 testing material:

Q75. - (Topic 2) 

What are two characteristics of Windows Mobility Center? (Choose two.) 

A. Allows you to adjust the brightness of your display 

B. Allows your computer to connect to a remote server 

C. Allows you to configure power options 

D. Provides you with a virtual desktop interface 

E. Allows you to access another computer on a network 

Answer: A,C 


Q76. - (Topic 2) 

You need to find out if your Windows XP computer is capable of running Windows 7. Which tool should you use? 

A. Windows Easy Transfer 

B. Windows Upgrade Advisor 

C. Application Compatibility Toolkit 

D. Windows 7 Compatibility Checker 

Answer: B 


Q77. - (Topic 1) 

Which Windows feature allows you to run a program on your computer that is installed on another computer? 

A. Windows Virtual PC 

B. Microsoft Application Virtualization 

C. Remote Desktop Connection 

D. System Center Service Manager 

Answer: B 


Q78. - (Topic 1) 

PowerShell is used to: 

A. Monitor user keystrokes. 

B. Repair damaged hard disk drive sectors. 

C. Automate a routine task. 

D. Extend the life of the battery. 

Answer: C 


Q79. - (Topic 2) 

This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

You need to install Windows 7 on a computer using a USB drive. You need to use a ZIP to create that drive. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select "No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. an iso 

B. apx 

C. azn 

D. No change is needed. 

Answer: A 


Q80. - (Topic 1) 

Which is a potential risk when redirecting a USB storage device during a Remote Desktop session? 

A. Access can be slower. 

B. The device can stop working. 

C. The session can stop responding. 

D. Data can be lost. 

Answer: D 



see more 98-349 dumps