15 tips on How to 98-363(CS) Test Like a Badass [46 to 60]

Exam Code: 98-363(CS) (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Web Developer Fundamentals (C#)
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 98-363(CS) Exam.

2016 Mar 98-363(CS) Study Guide Questions:

Q46. You work for a Web solution development company named ABC.com. ABC.com wants you to develop a Web application which allows Website visitors to stop loading the current web page without utilization of the postback process. 

Which of the features below should be utilized? 

A. You should consider utilization of the Server control class. 

B. You should consider utilization of the UpdatePanel class. 

C. You should consider utilization of the Validation control class. 

D. You should consider utilization of the HTML control class. 

Answer: B 


Q47. You work for a Web solution development company named ABC.com. ABC.com hires new trainees who requested you determine which location contains reference files, schemas and discovery documents utilized by Web application. 

Which of the folders listed contains the information? 

A. The App_WebReferences folder. 

B. The C:\Windows\Syswow64 folder. 

C. The C:\Windows\System32 folder. 

D. The C:\Windows\Inf folder. 

Answer: A 


Q48. You are required to identify the appropriate authorization methodology utilized which utilizes authentication tickets when visitors access the site allowing the authentication ticket to be traced. 

Which of the authentication methods should be utilized by the application? 

A. You should consider utilization of Forms authentication. 

B. You should consider utilization of Integrated Windows authentication. 

C. You should consider utilization of Digest authentication. 

D. You should consider utilization of Kerberos authentication. 

Answer: A 


Q49. You work for a Web solution development company named ABC.com. You need identify the feature utilize for customization of web page layouts, border as well as color utilized when accessed by visitors. 

Which of the features should be utilized? 

A. You should consider utilization of a DataAdapter. 

B. You should consider utilization of Cascading Style Sheets (CSS). 

C. You should consider utilization of Bind controls. 

D. You should consider utilization of DataReaders with Tables. 

Answer: B 


Q50. Which of the following statements regarding the utilization of control state client-based methodologies are TRUE? 

A. Control state client-based techniques cannot be disabled. 

B. Control state client-based techniques are the most secure. 

C. Control state client-based techniques require no authentication. 

D. Control state client-based techniques can be disabled like the view state. 

Answer: A 


98-363(CS) practice test

Regenerate 98-363(CS) free practice test:

Q51. You work for a Web solution development company named ABC.com. You need to identify the file type utilized for configuration settings of deployed ASP.NET applications. 

Which file type should be used? 

A. The settings are stored in XML files. 

B. The settings are stored in Shtml files. 

C. The settings are stored in the Hosts file. 

D. The settings are stored in the .aspx file. 

Answer: A 


Q52. You work as a solution developer at ABC.com. ABC.com wants you to develop an application that utilizes custom page-specific attributes utilized by web parsers and compilers. 

Which of the features listed below should be utilized? 

A. You should consider utilization of the @Import directive. 

B. You should consider utilization of the @Page directive. 

C. You should consider utilization of the @Export directive. 

D. You should consider utilization of the @Import and @Control directives. 

Answer: B 


Q53. You work for a Web solution development company named ABC.com. You need to identify the Microsoft Windows feature extension modules of Microsoft products which utilize Apache HTTP Server. 

Which of the features listed below would be utilized? 

A. You should consider configuration of BLOB cache. 

B. You should consider utilization of a Windows Installer patches. 

C. You should consider utilization of DataBinding. 

D. You should consider utilization of Microsoft Internet Information Services (IIS). 

Answer: D 


Q54. You work for a Web solution development company named ABC.com. You are required to identify the appropriate selector which should be utilized for specification for a style and utilizes “#” for identification of unique style elements. 

Which of the CSS features should be utilized? 

A. You should consider utilization of an external style sheet. 

B. You should consider utilization of an internal style sheet. 

C. You should consider utilization of the Type and Class CSS selectors. 

D. You should consider utilization of the Id CSS selector. 

Answer: D 


Q55. You work for a Web solution development company named ABC.com. ABC.com recently developed a Web application which has access to the Microsoft SQL Server database via DataSet control using .NET Framework 3.5 and ADO.NET. You need to implement a solution for retrieving the rows updated or refreshed when employees add information to the DataSet. 

Which administrative action should be taken? 

A. You should consider utilization of methods in the DataBinder class. 

B. You should consider utilization of the Fill method of the DataAdapter class. 

C. You should consider utilization of Data binding syntax. 

D. You should consider utilization of TemplateControl class. 

Answer: B 


98-363(CS) actual exam

Refined 98-363(CS) exam topics:

Q56. You work for a Web solution development company named ABC.com. You are required to identify the appropriate data source utilized for declarative data-binding. 

Which of the sources should be utilized when utilizing declarative data-binding against a range of specified data stores? 

A. You should consider utilization of DataReaders with SqlDataSource. 

B. You should consider configuring and enabling BLOB cache for the application. 

C. You should consider utilization of XmlDataSource. 

D. You should consider utilization of Data bind controls with LinqDataSource. 

Answer: C 


Q57. You work for a Web solution development company named ABC.com. You need to identify the control which serves as a base class for events common to controls in the System.Web.UI.WebControls namespace. 

Which control should be utilized? 

A. You should consider utilization of the Web controls class. 

B. You should consider utilization of the DataBinder class. 

C. You should consider utilization of the TemplateControl class. 

D. You should consider utilization of the DataReader object. 

Answer: A 


Q58. You work for a Web solution development company named ABC.com. You need to determine which page class element is utilized to determine if pages are loaded first or in response when the Page class is processed. 

Which Page class property or event is responsible? 

A. You should consider utilization of the IsPostBack property. 

B. You should consider utilization of the LoadComplete event. 

C. You should consider utilization of the PreLoad event. 

D. You should consider utilization of the OnLoad event. 

Answer: A 


Q59. You work for a Web solution development company named ABC.com. You need to develop an application for network users which utilized Asynchronous Javascript and XML (AJAX) features and operate with ASP.NET. 

Which of the features registers the scripts utilized with Microsoft Asynchronous Javascript and XML (AJAX) library? 

A. You should consider utilization of the ScriptManager control. 

B. You should consider utilization of Validation controls. 

C. You should consider utilization of DataAdapters with UpdatePanel. 

D. You should consider utilization of DataReaders with Timer controls. 

Answer: A 


Q60. You work for a Web solution development company named ABC.com. ABC.com wants you to develop a Web application which detects errors and excretions and automatically navigates website visitors to the created default error message URL. 

Which of the features below should be utilized for the application? 

A. You should consider utilization of HTTP error codes. 

B. You should consider utilization of an UpdatePanel. 

C. You should consider setting the customErrors element mode attribute to On for the defaultRedirect attribute to an error page within the site. 

D. You should consider utilization of the customWrroes element set to Off with a Transaction object. 

Answer: C