Apr 2016 updated: Pass4sure Microsoft 98-375 free download 52-68

Highest Quality of 98-375 practice test materials and dump for Microsoft certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 98-375 pdf dumps vce Materials. 100% PASS HTML5 Application Development Fundamentals exam Today!

2016 Apr 98-375 Study Guide Questions:

Q52. Which three properties can be used with the TouchEvent object in the Safari touch API? (Choose three.) 

A. offsetTop 

B. clientHeight 

C. scale 

D. touches 

E. rotation 

Answer: C,D,E 


Q53. On a Windows touch device, which gesture serves the same purpose as a right-click of the mouse? 

A. swipe 

B. pinch 

C. tap 

D. hold 

Answer: D 


Q54. Which JavaScript method is used to draw a circle on a canvas? 

A. ellipse 

B. circle 

C. bezierCurveTo 

D. arc 

Answer: D 


Q55. Which two CSS properties can be used to position multiple HTML elements next to one another? (Choose two.) 

A. display 

B. position 

C. overflow 

D. float 

Answer: B,D 

Explanation: CSS position Property 

The position property specifies the type of positioning method used for an element (static, 

relative, absolute or fixed). 

CSS float Property 

The float property specifies whether or not a box (an element) should float. 


Q56. You add a div object to a page. 

Which CSS3 code fragment will add a scrollbar only if the content exceeds the width or height of the object? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


98-375  practice test

Far out 98-375 testing engine:

Q57. What value does the following JavaScript code fragment store into the variable num? 

varnum = localStorage.length; 

A. maximum length of a character string 

B. potential capacity of local storage 

C. number of bytes available in local storage 

D. number of key-value pairs in local storage 

Answer: D 


Q58. When content from a flow is loaded into a region, overflowed content: 

A. attempts to fit into the region by auto-adjusting the styles. 

B. continues into the next region. 

C. is truncated and an error flag is set. 

D. is buffered for download. 

Answer: B 


Q59. Which item specifies resources for an offline HTML5 application? 

A. a CSS style sheet 

B. an HTML5 file 

C. a JavaScript file 

D. a cache manifest file 

Answer: A 


Q60. You need to use JavaScript to access the "section1" element in the following code fragment: 

<div id='section1'> 

Which method should you use? 

A. getElementsByTagName 

B. getElementById 

C. getElementsByName 

D. getElementsByClassName 

Answer: B 


Q61. DRAG DROP 

Match the HTML5 technologies to the corresponding descriptions. (To answer, drag the appropriate technology from the column on the left to its description on the right. Each technology may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.) 

blob.png

Answer: 

blob.png


certleader.com

Actual 98-375 study guides:

Q62. Web Workers define an API for: 

A. Publishing frequently updated works for syndication. 

B. Running scripts in the background, 

C. Bi-directional, full-duplex communications over a single TCP socket. 

D. Distributing load across multiple web servers. 

Answer: A 


Q63. Which positioning scheme places an object in normal document flow? 

A. absolute 

B. relative 

C. fixed 

D. float 

Answer: B 


Q64. Which code fragment prepares the HTML5 application to be used offline? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q65. Which two code segments declare JavaScript functions? (Choose two.) 

A. varfunct= (a); 

B. function Foo(a){ 

… 

C. var a=new Foo(); 

D. Foo=function(a){ 

...} 

Answer: C,D 

Explanation: Example: 

function add(x, y) { 

return x + y; 

var t = add(1, 2); 

alert(t); //3 

Example: 

//x,y is the argument. 'returnx+y' is the function body, which is the last in the argument list. 

var add = new Function('x', 'y', 'return x+y'); 

var t = add(1, 2); 

alert(t); //3 

Incorrect: 

Not A: funct keyword not used in JavaScript 


Q66. DRAG DROP 

Match the HTML5 elements to the corresponding functions. (To answer, drag the appropriate HTML5 element from the column on the left to its function on the right. Each HTML5 element may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.) 

blob.png

Answer: 

blob.png


Q67. You create an interface for a touch-enabled application. 

During testing you discover that some touches trigger multiple input areas. 

Which situation will cause this problem? 

A. The touch screen is not calibrated. 

B. The input areas are too close together. 

C. The defined input areas are too small. 

D. The input areas are semi-transparent. 

Answer: B 


Q68. Which two events are supported on touch devices? (Choose two.) 

A. click 

B. touchstart 

C. selection 

D. drag 

Answer: A,B 

Explanation: when the user touches the screen both touch and click events will occur. 

The touchstart event 

A user agent must dispatch this event type to indicate when the user places a touch point 

on the touch surface. 

Note: 

The main touch events are: 

touchstarttriggered when a touch is detected 

touchmovetriggered when a touch movement is detected 

touchendtriggered when a touch is removed e.g. the user’s finger is removed from the 

touchscreen 

touchcanceltriggered when a touch is interrupted, e.g. if touch moves outside of the touch-

capable area 



see more 98-375 dumps