[Vivid] CLO-001 CompTIA test question 41-50 (Jun 2016)

Pass4sure mature CompTIA teachers and also experts may say yes to that Pass4sure CompTIA CLO-001 test questions and answers are usually almost proper. The actual pass fee associated with CompTIA Cloud Essentials Exam has been almost 95 percent. Over al, were able to show that the CLO-001 study materials produced valuable reference for CompTIA prospects. Our CLO-001 pdf file worth the examinees sparing without trying to examine. You are able to bet the shoe youll have a optimistic end result by the Pass4sure CompTIA Cloud Essentials Exam apply checks.

2016 Jun CLO-001 download

Q41. Which of the following would be considered in a private cloud? 

A. Organizational direct attached storage 

B. Organizational SAN 

C. Vendor leased co-hosted storage 

D. Encrypted shared drive 

Answer: B 


Q42. Which of the following is a unique characteristic of virtualization? 

A. Security features 

B. Federated identities 

C. Shared hardware 

D. Sourcing challenges 

Answer: C 


Q43. Which of the following services represents an environment where the computing architecture is providing a hosted service to a limited group inside a corporate firewall? 

A. Public Cloud 

B. VLAN 

C. Private Cloud 

D. VPN 

Answer: C 


Q44. Private clouds are operated solely for _______________ organization(s) 

A. governmental 

B. specific 

C. for-profit 

D. multiple 

Answer: B 


Q45. Which of the following assets have risks related to a cloud provider going out of business? 

A. Data stored at the provider 

B. Cloud management tools housed at the provider 

C. Investment in servers at the provider 

D. Machine capacity at the provider 

Answer: A 


CLO-001 exam

Most up-to-date CLO-001 exam guide:

Q46. Which of the following processes needs to be changed to better handle Change Management in the cloud? 

A. Financial chargeback 

B. Security management 

C. Hardware maintenance 

D. Software distribution 

Answer: D 


Q47. Which of the following business benefits do cloud computing and IT outsourcing have in common? 

A. Clarity and budgeting ease of upfront costs 

B. Improvement of employee skills sets 

C. Reduction of capital expenditures 

D. Flexible contracts 

Answer: C 


Q48. Which of the following aspects of public cloud computing would a company MOST likely need to consider to ensure information security? 

A. Data integrity 

B. Server type 

C. Firewall specifications 

D. Network hardware 

Answer: A 


Q49. In which of the following ways do IT outsourcing and cloud computing differ? 

A. Cloud computing services are typically much more scalable. 

B. Cloud computing is much cheaper. 

C. Hardware and software assets are typically customizable. 

D. IT outsourcing promotes innovation. 

Answer: A 


Q50. Which of the following IT processes is likely to become more important due to the adoption of cloud computing? 

A. Capacity management 

B. Troubleshooting management 

C. Project management 

D. Request fulfillment management 

Answer: A 



see more CLO-001 dumps