MB3-861 answers(1 to 17) for IT candidates: Mar 2016 Edition

Downloadable of MB3-861 practice materials and training tools for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated MB3-861 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar MB3-861 Study Guide Questions:

Q1. On a new installation of Microsoft Dynamics GP, Contoso, Ltd. requires an account framework of 36 for the account length and six for the number of segments with default setup information. 

What should you do? 

A. Install Microsoft Dynamics GP using the Basic Configuration and modify the account framework to 36 for the account length and six for the number ofsegments during installation. 

B. Install Microsoft Dynamics GP using the Advanced Configuration and modify the account framework to 36 for the account length and six for the number ofsegments during installation. 

C. Install Microsoft Dynamics GP using the Basic Configuration and modify the account framework to 36 for the account length and six for the number ofsegments after the installation. 

D. Install Microsoft Dynamics GP using the Advanced Configuration and modify the account framework to 36 for the account length and six for the number ofsegments after installation. 

Answer: B 


Q2. What does the DPM consider when you are deciding which Process Server ina Service is assigned an offloaded task? Mark all that apply. 

A. The speed of the DPS's processor 

B. The number of DPSs in the Service 

C. The number of Services defined 

D. The number and length of jobs in the DPS queue 

Answer: AD 


Q3. The recommended frequency for running Check Links within Microsoft Dynamics GP is: 

A. after posting transactions. 

B. after restarting the server. 

C. as part of normal month-end processes. 

D. only when missing information is suspected. 

Answer: D 


Q4. What actions are available for interacting with the processes that are listed in the Process Monitor window? 

Mark all that apply. 

A. Suspend 

B. Detail 

C. Move 

D. Redisplay 

Answer: ABD 


Q5. Which of the following statements is true regarding the deployment of the Microsoft Office Excel Reports? 

A. They must be deployed after the data connections 

B. Security is defined in Microsoft Dynamics GP 

C. They can be printed in place of standard Microsoft Dynamics GP reports 

D. Only Microsoft Dynamics GP users can access them 

Answer: A 


MB3-861 test question

Replace MB3-861 exam answers:

Q6. When you are performing an Advanced installation in Microsoft Dynamics GP Utilities, what is the maximum account framework? 

A. 66 characters with 10 segments, no storage size limitation 

B. 82 characters with unlimited segments, and a storage size of 82 bytes 

C. Unlimited characters with 10 segments, and no storage size limitation 

D. 66 characters with 10 segments, and a storage size of 82 bytes 

Answer: D 


Q7. Which user must be logged in to use the Backup and Restore commands in Microsoft Dynamics GP? 

A. Only sa 

B. Lessonuser1 

C. Any valid user in Microsoft Dynamics GP. 

D. DYNSA or sa 

Answer: D 


Q8. When performing a basic installation in Microsoft Dynamics GP Utilities, what are the default settings? 

A. The Account Framework has a maximum number of segments of 5; the length of each segment is 9; 

B. and there are no sorting options. - 

C. The 

DYNAMICS database files are created at the default locations defined in the SQL Server. - 

D. The system password is blank. 

Answer: ABCD 


Q9. Which of the following statements is true concerning Report Writer and Security? 

A. Security is automatically granted to custom and modified reports for all users 

B. Security is not automatically granted to custom and modified reports 

C. Only administrative users can be granted security for custom reports 

D. Security can only be defined by class for custom reports 

Answer: B 


Q10. Which file is the Edit Launch File window in Microsoft Dynamics GP is used to edit? 

A. Dex.ini 

B. Dynamics.exe 

C. Dynamics.set 

D. Dynutils.set 

Answer: C 


MB3-861 actual exam

Printable MB3-861 study guide:

Q11. Reports must be published by using which of the following: 

A. Mapped drive 

B. Web site 

C. UNC path 

D. PDF file 

Answer: C 


Q12. By default, the Microsoft Dynamics GP2010 security model grants: 

A. enough access to enter basic transactions. 

B. enough access to log into the application. 

C. full access to all windows and non-modified reports. 

D. full access to all windows and reports. 

Answer: B 


Q13. Which of the following describes the default Microsoft Dynamics GP security model? 

A. All users initially have access to only the items required to login plus SmartList 

B. All users initially have access to all items 

C. All users initially have access to only the items required to login plus all inquiry windows and reports 

D. All users initially have access to only the items required to log in to the application 

Answer: D 


Q14. From the User Preferences window, you can: Choose the 2 that apply. 

A. grant your user access to modified reports. 

B. edit User Class preferences. 

C. edit your Reminder preferences. 

D. select a default Sales Document Type. 

Answer: CD 


Q15. User classes are created to group users for which of the following? Choose the 2 that apply. 

A. Alternate/Modified Forms and Reports 

B. Company Access 

C. Organizational Structures 

D. SmartList Favorites 

Answer: CD 


Q16. In which of the following situations are you required to enter new registration keys? Choose the 2 that apply. 

A. When a new workstation is installed. 

B. When additional modules are purchased. 

C. When the licensing type for the company changes. 

D. When the operating system on the server or workstations is updated. 

Answer: BC 


Q17. Which of the following are components of the Microsoft Dynamics GP role-based security model? Choose the 2 that apply. 

A. Home page roles 

B. Operations 

C. Tasks 

D. User classes 

Answer: BC