Apr 2016 updated: Actualtests Microsoft MB6-702 test question 1-18

Exam Code: MB6-702 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Microsoft Dynamics AX 2012 R3 Financials
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass MB6-702 Exam.

2016 Apr MB6-702 Study Guide Questions:

Q1. An organization has a policy of charging depreciation based on the usage of the fixed asset in a fiscal year.

You need to configure depreciation according to this policy.

Which depreciation method should you use?

A. Straight line service life

B. Reducing balance

C. Factor

D. Consumption

Answer: B


Q2. To which object can you link a budget register entry workflow?

A. Budget models

B. Budget transfer rules

C. Journal names

D. Budget codes

Answer: C


Q3. You need to generate a vendor prepayment in a payment journal.

Which two processes should you complete before posting a prepayment? Each correct answer presents part of the solution.

A. Set up a prepayment posting profile.

B. Set up a prepayment in a purchase order.

C. Create a payment journal for the prepayment.

D. Create a vendor invoice for the prepayment.

Answer: AC


Q4. You need to configure a workflow to approve all budget amounts at the line level. Which workflow configuration type should you use?

A. Budget register entry workflow

B. Ledger fixed assets budget journal workflow

C. Budget plan workflows

D. Budget account entry workflow

Answer: A


Q5. What is the purpose of an account structure?

A. To assign a default offset account to a main account

B. To define the valid main account and financial dimension combinations

C. To classify and group main accounts for analysis purposes

D. To control how transactions are sorted and fields are printed on reports

Answer: D


Q6. Which entity is used to define sales tax percentages or amounts?

A. Sales tax groups

B. Sales tax authorities

C. Item sales tax groups

D. Sales tax codes

Answer: A


MB6-702  exam fees

Renovate MB6-702 download:

Q7. Which statement about generating deposit slips is correct?

A. You can generate one deposit slip per bank account for multiple journals.

B. You can generate one deposit slip for multiple journals each day.

C. You can generate one deposit slip per journal per bank account.

D. You can generate separate deposit slips for each voucher depending on the number of vouchers in a journal.

Answer: A


Q8. In which two situations can you print a pro forma invoice? Each correct answer presents a complete solution.

A. As an estimate of a free text invoice

B. As an estimate of a customer invoice for a sales order

C. As a request for payment for a past due invoice

D. As a replacement for a lost invoice

Answer: AD


Q9. Your company plans to implement vendor invoice matching.

Your company policy states that vendor invoices must be reviewed to compare the prices and quantities on the invoices for accuracy.

You need to configure the invoice matching setup. Which type of invoice matching should you configure?

A. Charges matching

B. Three-way matching

C. Invoice totals matching

D. Two-way matching

Answer: C


Q10. To which two entities can you lend a fixed asset? Each correct answer presents a complete solution.

A. Another legal entity LIB

B. A fixed asset group

C. A contractor

D. An employee

Answer: AD


Q11. You are entering a customer sales order that has two lines: one line for item A and one line for item B.

The following statements are necessary to calculate sales tax for the sales order:

✑ The sales tax group linked to the customer includes sales tax codes ST1,ST2, ST3, and ST4.

✑ The item sales tax group linked to item A includes sales tax codes ST1, ST2, and ST5.

✑ The item sales tax group linked to item B includes sales tax codes ST1, ST3, and ST5.

You need to calculate sales taxes for each of the sales order lines.

Which two statements describe how sales taxes are calculated for the sales order? Each correct answer presents part of the solution.

A. The line with item B is calculated based on sales tax codes ST1 and ST3.

B. The line with item B is calculated based on sales tax codes ST1, ST3, and ST5.

C. The line with item A is calculated based on sales tax codes ST1, ST2, and ST5.

D. The line with item A is calculated based on sales tax codes ST1 and ST2.

Answer: BC


Q12. You need to pay all open invoices that have a due date on or before July 10. You want to take advantage of any available discounts.

Which two settings must you select when creating the payment proposal? Each correct answer presents part of the solution.

A. In the Payment to date field, select July 10.

B. In the Minimum date field, select July 10

C. In the Proposal type field, select Due date and cash discount.

D. In the Proposal type field, select Due date.

Answer: AC


certleader.com

Tested MB6-702 bundle:

Q13. What does a depreciation convention determine?

A. The number of periods over which a fixed asset should be depreciated

B. Whether a fixed asset should be depreciated

C. The amount of depreciation to apply in the first and last years of a fixed asset's useful life

D. The amount of depreciation to apply to each period of a fixed asset's useful life

Answer: C


Q14. You are using a voucher template to create a journal voucher. The template type is Percent.

The template has four lines with the following amounts:

✑ First line: $100

✑ Second line: $200

✑ Third line: S300

✑ Fourth line: $400

When prompted for a voucher amount you enter $2,000.

What is the default amount on the third line of the journal voucher?

A. $150 

B. $300 

C. $600 

D. $2,000

Answer: C


Q15. Each department manager at your company is responsible for managing his or her own department's budgets.

The budget manager decides that some departments must use a different budget threshold than other departments.

You need to configure Microsoft Dynamics AX to ensure that the new policies are enforced. What should you configure?

A. Budget planning scenario constraints

B. Budget allocation terms

C. Budget funds available calculation

D. Budget control rules

Answer: B


Q16. Your organization uses Microsoft Dynamics AX.

You need to set up journal names for the General journal. Which journal type should you specify?

A. Allocation

B. Periodic

C. Approval

D. Daily

Answer: B


Q17. You need to set up preprinted checks in the Cash and bank management module.  Which two settings should you define? Each correct answer presents part of the solution.

A. Check number method set to Fixed

B. ABC codes

C. Bank number

D. Check format

Answer: AC


Q18. Which three transaction types can you use to dispose of an asset? Each correct answer presents a complete solution.

A. Provision for reserve

B. Write off

C. Extraordinary depreciation

D. Sale

E. Scrap

Answer: BCD



see more MB6-702 dumps