Tips to Pass MB6-886 Exam (49 to 64)

Certified of MB6-886 practice question materials and resource for Microsoft certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated MB6-886 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production and Logistics exam Today!

2016 Apr MB6-886 Study Guide Questions:

Q49. Which of the following actions require initialize rights in Microsoft Dynamics SL? Choose the 2 that apply. 

A. changing the business date in Microsoft Dynamics SL 

B. changing the Sysadmin user password 

C. entering amounts into balance fields 

D. deleting released but un-posted batches 

Answer: CD 


Q50. Which dimension must be entered on all inventory transactions in Microsoft Dynamics AX 2012 when only site locations are used for process manufacturing? 

A. batch dimension 

B. warehouse dimension 

C. site dimension 

D. serial numbers dimension 

Answer: C 


Q51. In which of the following groups can you configure reservation-related settings provided by the Microsoft Dynamics AX 2012 process manufacturing features? 

A. item model group 

B. product dimension group 

C. item group 

D. coverage group 

Answer: A 


Q52. Which of the following statements about batch attributes in Microsoft Dynamics AX 2012 is true? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Batch attributes must be customer-specific. 

B. Batch attributes can be product-specific and vendor-specific. 

C. Batch attributes must be vendor-specific. 

D. Batch attributes must be product-specific. 

E. Batch attributes can be customer-specific and product-specific. 

Answer: AD 


Q53. To which of the following logistic processes can a formula version be assigned? (Each correct answer is a complete solution. Choose two). 

A. master planning 

B. route consumption 

C. manufacturing 

D. transfer orders 

Answer: BC 


MB6-886 testing engine

Regenerate MB6-886 testing engine:

Q54. You are configuring shelf life for items in Microsoft Dynamics AX 2012. With which of the following item properties should you associate the shelf life? 

A. production type 

B. serial number dimension 

C. coverage by dimension 

D. batch tracking dimension 

Answer: D 


Q55. A customer requests information about the physical and chemical properties of a product and the recommended precautions for handling storage and disposal of the product. Which of the following should you provide to the customer? 

A. Restricted products regional list 

B. product safety data sheet 

C. product attributes list 

D. Regulated products regional list 

Answer: B 


Q56. You need to set up consolidated batch orders to link a bulk order to packed orders. Which of the following actions is part of the setup process? 

A. Define the bulk item conversion for by-product items. 

B. Define the bulk item conversion for formula items. 

C. Define the bulk item conversion for planning item items. 

D. Define the bulk item conversion for BOM items. 

Answer: B 


Q57. Which of the following statements about implementing product compliance in Microsoft Dynamics AX 2012 are true? (Each correct answer is a complete solution. Choose three.) 

A. Regulated products can be defined in Microsoft Dynamics AX 2012. 

B. Safety data sheets can be created in Microsoft Dynamics AX 2012. 

C. Restricted products can be defined in Microsoft Dynamics AX 2012. 

D. Safety data sheets can be stored in Microsoft Dynamics AX 2012. 

Answer: ABC 


Q58. Which of the following are prerequisites for installing the Management Reporter Connector? Choose the 2 that apply. 

A. The Management Reporter Migration Wizard must be run. 

B. Microsoft SQL Server reporting services must be installed and running. 

C. Management Reporter server components must be installed. 

D. User permissions to Management Reporter must also exist in Microsoft Dynamics SL. 

Answer: CD 


MB6-886 sample question

Download MB6-886 class:

Q59. When are intercompany planning groups required in Microsoft Dynamics AX 2012? 

A. When you need to automate multi-company planning. 

B. When you need to use master planning at multiple sites. 

C. When you set up multiple companies. 

D. When a company has multiple sites. 

Answer: A 


Q60. In Microsoft Dynamics AX 2012which of the following describes a reported product? 

A. An item that requires continuous compliance. 

B. An item that is sourced through intercompany planning. 

C. An item with distribution that is limited or constrained by a government authority. 

D. An item that is regulated by national regional and local authorities. 

Answer: D 


Q61. You plan to qualify a sales order for a rebate in Microsoft Dynamics AX 2012. The sales order unit of measure might not match the inventory unit of measure on the rebate agreement. 

Which parameter must you define to ensure that the rebate can be processed? 

A. Unit of measure rebate option 

B. Unit conversion 

C. Unit type 

D. Unit of measure 

Answer: A 


Q62. You plan to use catch weight (CW) products in advanced warehouse management functions in Microsoft Dynamics AX 2012. 

Which of the following must you define for the CW products? (Each correct answer is a complete solution. Choose three). 

A. CW pallet quantity 

B. CW Min. output pallet quantity 

C. CW Max. output pallet quantity 

D. CW quantity per layer 

Answer: ABD 


Q63. A member of the Manager group is also a member of the AP group. The AP group has been given Insert rights to the Voucher and Adjustment Entry window. The Manager group has been given Delete rights to the Voucher and Adjustment Entry window. What is the highest level of rights that this member will have in the Voucher and Adjustment Entry window? 

A. Delete 

B. Initialize 

C. Insert 

D. Update 

Answer: A 


Q64. For which of the following products can a batch order be created in Microsoft Dynamics AX 2012? 

A. a product with a product type of Item a production type of None 

B. a product with a product type of Item a production type of Planning item 

C. a product with a product type of Item a production type of BOM 

D. a product with a product type of Service a production type of Formula 

Answer: B