16 tips on How to MB6-886 Test Like a Badass [65 to 80]

Tested of MB6-886 exam answers materials and preparation labs for Microsoft certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated MB6-886 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production and Logistics exam Today!

2016 Apr MB6-886 Study Guide Questions:

Q65. What is the primary purpose of the Containerized Packaging feature of Microsoft Dynamics AX 2012? 

A. To group batch orders and purchase orders together. 

B. To view production orders and batch orders in a common interface. 

C. To produce and fully consume a bulk item into packed items. 

D. To group batch orders and sales orders together. 

Answer: D 


Q66. When creating a company in Management Reporter, what should you do if the Microsoft Dynamics SL source system is not in the list? Choose the 2 that apply. 

A. Stop and restart the Internet Information Services (IIS) service. 

B. Close out of the company window and start the process again. 

C. Recycle the Management Reporter application pool within Internet Information Services (IIS). 

D. TypeMicrosoft Dynamics SLinto the field. 

Answer: AC 


Q67. You plan to delete specific rebates by using the Purge rebate form. 

Which of the following statuses must a rebate have so that it can be purged? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Approved 

B. Completed 

C. Mark 

D. To Be Calculated 

Answer: BC 


Q68. Which of the following is a characteristic of a bill of materials (BOM) item in Microsoft Dynamics AX 2012? 

A. a fixed quantity of components produces only an output of one unit 

B. produced together with a by-product 

C. can contain a catch weight ingredient 

D. produced in a batch size 

Answer: A 


Q69. You need to ensure that inventory is automatically reserved for sales orders based on customer-specific requirements. What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. Select the Auto batch reservation option. 

B. Define only customer-specific batch attributes. 

C. Define product-specific customer-specific batch attributes. 

D. Configure the Accounts Receivable parameters for automatic reservation. 

E. Configure the SalesMarketing parameters for automatic reservation. 

Answer: ACD 


MB6-886  exam answers

Renovate MB6-886 practice test:

Q70. You are working in a process manufacturing environment with regulated products. 

What is a mandatory action for the purchase sale of each item in Microsoft Dynamics AX 2012? 

A. tracking the sales of each item 

B. tracking the purchases of each item 

C. checking the availability validity of the safety data sheet 

D. tracking the sales purchases of each item 

Answer: C 


Q71. What do Microsoft Dynamics SL module integrity checks do?What do Microsoft Dynamics SL?module integrity checks do? Choose the 2 that apply. 

A. validate SQL indexes on the tables used by the module 

B. compare user access rights with records in the tables across the module 

C. compare data within the module for accuracy 

D. validate data across the module tables 

Answer: CD 


Q72. How is a by-product burden cost allocated to a batch order? 

A. as a variable overhead cost 

B. as a fixed overhead cost 

C. as a material cost 

D. as a route operation cost 

Answer: D 


Q73. You are implementing product compliance in Microsoft Dynamics AX 2012. What is the purpose of the Archive directory as it relates to document handling? 

A. to define the archive criteria 

B. to describe the type of documents stored 

C. to define the file type 

D. to define the path to the document storage location 

Answer: D 


Q74. Which of the following can you define by using a pricing template? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. item groups by customer groupsall customers 

B. items by customer groupsall customers 

C. item groups by vendorgroupsall vendors 

D. items by vendor groupsall vendors 

Answer: AB 


MB6-886  exam answers

Free MB6-886 bootcamp:

Q75. For which of the following production types can you define a planning formula in Microsoft Dynamics AX 2012? 

A. formula 

B. by-product 

C. co-product 

D. planning item 

Answer: C 


Q76. You are defining the parameters for product compliance product safety data sheets in Microsoft Dynamics AX 2012. 

Which of the following are valid actions when a product safety data sheet expires? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Set up expired product safety data sheets to renew automatically. 

B. Stop sales order invoice posting for items that have expired product safety data sheets. 

C. Display a warning message during purchase order entry if the product safety data sheet is expired. 

D. Update the batch disposition status to Unavailable for items with expired product safety data sheets. 

Answer: BC 


Q77. In Microsoft Dynamics AX 2012which of the following are valid rebate groups? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. customer freight groups 

B. item Trade and Merchandising Allowance (TMA) groups 

C. item freight groups 

D. customer Trade and Merchandising Allowance (TMA) groups 

Answer: AD 


Q78. How would you correct an error reported by a module integrity check? How would you correct an error reported by a module integrity check? 

A. Enter a correcting entry in the appropriate module screen. 

B. Run the integrity check again using the correct or rebuild option. 

C. Run a SQL query in SQL Server Management Studio. 

D. Run the data correction utility in Microsoft SQL Server for the appropriate module. 

Answer: B 


Q79. You are creating a batch attribute in Microsoft Dynamics AX 2012. 

Which attribute type represents a specific sequence of values? 

A. Integer 

B. Fraction 

C. Enumerate 

D. String 

Answer: C


Q80. Item C-01 is a catch weight (CW) item with the following specifications: 

. CW Unit = ea 

. Inventory unit = Kg 

. Minimum quantity = 0.8 

. Nominal quantity = 1.1 

. Maximum quantity = 1.21 

Item C-01 is a partial visibility CW item with an on-hand available physical CW inventory of 1000 ea and a corresponding inventory quantity of 1050 Kg in inventory batch Batch-01. You perform a reservation against a new sales order line for 100 CW units of item C-01 against Batch-01. What inventory quantity will be reserved? 

A. 100 kg 

B. 80 kg 

C. 110 kg 

D. 120 kg 

Answer: C 



see more MB6-886 dumps