N10-004 cram(181 to 195) for IT examinee: Apr 2016 Edition

Accurate of N10-004 practice exam materials and Q&A for CompTIA certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated N10-004 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Network+ (2009 Edition) exam Today!

2016 Apr N10-004 Study Guide Questions:

Q181. Which of the following features should an administrator configure to allow an IDS to watch the traffic on a switch?

A. ARP spoofing

B. VLAN

C. Mirroring

D. Spanning tree

Answer: C


Q182. After 100 meters (328 feet), CAT6 cabling is known to experience which of the following symptoms?

A. Signal loss

B. Signal bleed

C. Data collision

D. Crosstalk

Answer: A


Q183. Which of the following protocols is used to disable switch ports automatically to prevent switching loops?

A. RIP

B. OSPF

C. STP

D. EGP

Answer: C


Q184. A user connecting a laptop to a wall jack is prompted for user credentials before being granted access to the network. Which of the following is MOST likely implemented on the switch?

A. MAC filtering

B. PoE

C. IP filtering

D. 802.1x

Answer: D


Q185. Which of the following cable types has the reception and transmission leads flipped on opposing ends of the media?

A. Rollover

B. Patch

C. Serial

D. Crossover

Answer: D


N10-004 test

Most recent N10-004 free practice test:

Q186. Which of the following ports are used by default for web servers? (Select TWO).

A. 80

B. 110

C. 123

D. 143

E. 443

Answer: AE


Q187. Which of the following devices is used to connect multiple devices to a network and does not stop broadcast traffic?

A. Switch

B. Hub

C. Modem

D. Repeater

Answer: B


Q188. A link light on a switch is an example of which of the following Ethernet properties?

A. Collision detection

B. Multiple access points

C. Carrier sense

D. Collision avoidance

Answer: C


Q189. The network administrator has funding to do a major upgrade of the company's LAN. This upgrade is currently in the planning stage, and the administrator still needs to determine the network requirements, bottlenecks, and any future upgrades in mind. Which of the following is the FIRST step in the planning process?

A. Conduct a vulnerability scan

B. Establish a network baseline

C. Conduct traffic analysis

D. Conduct a risk assessment

Answer: B


Q190. Which of the following protocols would an administrator use to backup files from a router to a local server?

A. NTP

B. SMTP

C. TFTP

D. DHCP

Answer: C


N10-004 exams

100% Guarantee N10-004 testing engine:

Q191. An administrator is troubleshooting a problem where computers can talk to other computers within the same network segment, but cannot talk to computers on other network segments. Which of the following is the MOST likely cause of the problem?

A. Wrong DNS

B. Crosstalk

C. Incorrect VLAN

D. Wrong gateway

Answer: D


Q192. Which of the following DNS records would be queried to locate a company's mail server?

A. A

B. MX

C. AAAA

D. CNAME

Answer: B


Q193. Switch A is configured with VLAN 105 and 106. Switch B is configured with VLAN 105 and 107. Both switches are connected with a fiber cable. In order for packets from all VLANs to cross the fiber cable, which of the following configurations MUST be present?

A. Reverse ARP

B. Full duplex on the fiber link

C. PoE

D. 802.1q trunking

Answer: D


Q194. An E1 connection contains how many lines?

A. 16

B. 22

C. 24

D. 32

Answer: D


Q195. An administrator is implementing a second server due to the increased usage. Which of the following optimization techniques is the administrator using?

A. Caching engines

B. QoS

C. Traffic shaping

D. Load balancing

Answer: D