10 tips on sybex n10-006

Exam Code: N10-006 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Network+
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass N10-006 Exam.

2016 May N10-006 Study Guide Questions:

Q81. When a client calls and describes a problem with a computer not being able to reach the Internet, in which of the following places of the OSI model would a technician begin troubleshooting? 

A. Transport layer 

B. Physical layer 

C. Network layer 

D. Session layer 

Answer: B 


Q82. A company has had several virus infections over the past few months. The infections were caused by vulnerabilities in the application versions that are being used. Which of the following should an administrator implement to prevent future outbreaks? 

A. Host-based intrusion detection systems 

B. Acceptable use policies 

C. Incident response team 

D. Patch management 

Answer: D 


Q83. A technician needs to ensure that new systems are protected from electronic snooping of Radio Frequency emanations. Which of the following standards should be consulted? 

A. DWDM 

B. MIMO 

C. TEMPEST 

D. DOCSIS 

Answer: C 


N10-006  training

Regenerate n10-005 vs 006:

Q84. It has been determined by network operations that there is a severe bottleneck on the company's mesh topology network. The field technician has chosen to use log management and found that one router is making routing decisions slower than others on the network. This is an example of which of the following? 

A. Network device power issues 

B. Network device CPU issues 

C. Storage area network issues 

D. Delayed responses from RADIUS 

Answer: B 


Q85. Which of the following types of network would be set up in an office so that customers could access the Internet but not be given access to internal resources such as printers and servers? 

A. Quarantine network 

B. Core network 

C. Guest network 

D. Wireless network 

Answer: C 


Q86. Which of the following refers to a network that spans several buildings that are within walking distance of each other? 

A. CAN 

B. WAN 

C. PAN 

D. MAN 

Answer: A 


N10-006  training

Breathing network plus study guide n10-006:

Q87. When two or more links need to pass traffic as if they were one physical link, which of the following would be used to satisfy the requirement? 

A. Port mirroring 

B. 802.1w 

C. LACP 

D. VTP 

Answer: C 


Q88. Which of the following would be used in an IP-based video conferencing deployment? (Select TWO). 

A. RS-232 

B. 56k modem 

C. Bluetooth 

D. Codec 

E. SIP 

Answer: DE 


Q89. A network technician is assisting the company with developing a new business continuity plan. Which of the following would be an appropriate suggestion to add to the plan? 

A. Build redundant links between core devices 

B. Physically secure all network equipment 

C. Maintain up-to-date configuration backups 

D. Perform reoccurring vulnerability scans 

Answer: A 


Q90. A technician is setting up a new network and wants to create redundant paths through the network. Which of the following should be implemented to prevent performance degradation? 

A. Port mirroring 

B. Spanning tree 

C. ARP inspection 

D. VLAN 

Answer: B 



see more N10-006 dumps