Tips to Pass P2090-095 Exam (1 to 10)

Ucertify mature IBM teachers and specialists may approve that Ucertify IBM P2090-095 examination questions are usually almost proper. The particular move price regarding InfoSphere QualityStage Fundamentals Technical Mastery Test v1 had been almost 95 %. Previously mentioned al, we might prove how the P2090-095 study supplies made useful guide with regard to IBM candidates. Our P2090-095 pdf worth the examinees sparing no effort to study. It is possible to wager your trunk you will have a good result by the Ucertify InfoSphere QualityStage Fundamentals Technical Mastery Test v1 practice tests.

2016 Jun P2090-095 free question

Q1. What is Character Concatenate method used for? 

A. To investigate one or more fields to uncover any relationship between the field values. 

B. To analyze data using one or more character masks. 

C. To generate reportsfor frequency and pattern references. 

D. All of the above. 

Answer: D 


Q2. Which of the following is NOT true regarding theuse of Match Type? 

A. Reference Match has many-to-one correspondence. 

B. Reference Match has one-to-one correspondence. 

C. Unduplicate Match requires two source files. 

D. All of the above. 

Answer: C 


Q3. What will a QualityStage match job do? 

A. Gain complete understanding of data within context. 

B. Construct consolidated household views of individuals. 

C. Enforce business standards on data elements. 

D. Create cross reference keys. 

Answer: B 


Q4. What does the informational content of a QualityStage Match phase measure? 

A. The severity of false positives and false negatives. 

B. The significance of discriminating value and frequency. 

C. The degree of importance of a particular data field. 

D. The confidence of a match. 

Answer: B 


Q5. Which of the followingstatements is TRUE? 

A. Word Investigate uses Standardization Rule Set. 

B. Word Investigate uses Survive Rule Set. 

C. Word Investigate uses both Standardization and Survive Rule Sets. 

D. None of the above. 

Answer: A 


P2090-095 book

Renewal P2090-095 practice test:

Q6. Which of the following is TRUE regarding the use of Match Blocking? 

A. Blocking fields are grouped using the primary key's hash value. 

B. Each Block has 1000 records. 

C. Every record in the block becomes an automatic residual. 

D. Blocking fields must match exactly for a candidate set to be created/evaluated. 

Answer: D 


Q7. Which of the following is TRUE regarding the use of Survive Rules? 

A. Survive Rules contains one or more targets. 

B. If any survive rule could not select a record, the firstrecord is selected as the best record. 

C. If any survive rule could not select a record, the last record is selected as the best record. 

D. All of the above. 

Answer: A 


Q8. Which of the following is TRUE regarding the use of Critical Fields? 

A. Critical Fields are used to identify fields that must agree in order for records to be linked. 

B. Critical Fields do not have to match exactly. 

C. Only critical fields of a record are used to calculate the composite weights of the record. 

D. Critical Fields are fields with missing values. 

Answer: A 


Q9. A QualityStage investigate job will NOT ________________ 

A. group records together that are considered duplicates. 

B. discover trends and anomalies. 

C. identify invalid and default values. 

D. examine single domain and free-form text fields. 

Answer: A 


Q10. Which one of the following is NOT a survive technique? 

A. Probability based rule 

B. Most Frequent 

C. Longest Field 

D. Most Recent 

Answer: A 



see more P2090-095 dumps