Quick Guide: exam 1z0-803

It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-803 exam by using Virtual Oracle Java SE 7 Programmer I questuins and answers. Immediate access to the Renewal 1Z0-803 Exam and find the same core area 1Z0-803 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jul scjp 1z0-803:

Q61. public class StringReplace { 

public static void main(String[] args) { 

String message = "Hi everyone!"; 

System.out.println("message = " + message.replace("e", "X")); } 

What is the result? 

A. message = Hi everyone! 

B. message = Hi XvXryonX! 

C. A compile time error is produced. 

D. A runtime error is produced. 

E. message = 

F. message = Hi Xveryone! 

Answer: B 


Q62. Given the code fragment: 

nt a = 0; 

a++; 

System.out.printIn(a++); 

System.out.printIn(a); 

What is the result? 

A. 1 2 

B. 0 1 

C. 1 1 

D. 2 2 

Answer: A 


Q63. View the exhibit: 

public class Student { 

public String name = ""; 

public int age = 0; 

public String major = "Undeclared"; 

public boolean fulltime = true;  

public void display() { 

System.out.println("Name: " + name + " Major: " + major); } 

public boolean isFullTime() { 

return fulltime; 

Given: 

Public class TestStudent { 

public static void main(String[] args) { 

Student bob = new Student (); 

bob.name = "Bob"; 

bob.age = 18; 

bob.year = 1982; 

What is the result? 

A. year is set to 1982. 

B. bob.year is set to 1982 

C. A runtime error is generated. 

D. A compile time error is generated. 

Answer: D 


Q64. Given: 


Which two modifications are necessary to ensure that the class is being properly encapsulated? 

The class is poorly encapsulated. You need to change the circle class to compute and return the area instead. 

A. Remove the area field. 

B. Change the getArea( ) method as follows: public double getArea ( ) { return Match.PI * radius * radius; } 

C. Add the following method: public double getArea ( ) {area = Match.PI * radius * radius; } 

D. Change the cacess modifier of the SerRadius ( ) method to be protected. 

Answer: BD 


Q65. Which three are bad practices? 

A. Checking for ArrayIndexoutofBoundsException when iterating through an array to determine when all elements have been visited 

B. Checking for Error and. If necessary, restarting the program to ensure that users are unaware problems 

C. Checking for FileNotFoundException to inform a user that a filename entered is not valid 

D. Checking for ArrayIndexoutofBoundsException and ensuring that the program can recover if one occur 

E. Checking for an IOException and ensuring that the program can recover if one occurs 

Answer: ABD 


1Z0-803 dumps

Most recent 1z0-803 java se 7 programmer dumps:

Q66. View the exhibit. 


Given the code fragment: 

Which change enables the code to print the following? 

James age: 20 

Williams age: 32 

A. Replacing line 5 with public static void main (String [] args) throws MissingInfoException, 

AgeOutofRangeException { 

B. Replacing line 5 with public static void main (String [] args) throws.Exception { 

C. Enclosing line 6 and line 7 within a try block and adding: 

catch(Exception e1) { //code goes here} 

catch (missingInfoException e2) { //code goes here} 

catch (AgeOutofRangeException e3) {//code goes here} 

D. Enclosing line 6 and line 7 within a try block and adding: 

catch (missingInfoException e2) { //code goes here} 

catch (AgeOutofRangeException e3) {//code goes here} 

Answer: C 


Q67. Given the fragment: 


What is the result? 

A. 13480.0 

B. 13480.02 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: C 


Q68. Given: 


What is the result? 

A. The program prints nothing 

B. d 

C. A S StringIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime. 

D. AnArrayIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime. 

E. A NullPointerException is thrown at runtime. 

Answer: C 


Q69. Given the fragments: 


Which line causes a compilation error? 

A. Line n1 

B. Line n2 

C. Line n3 

D. Line n4 

Answer: A 


Q70. Given: 


What is the result? 

A. x: 1 y: 2 

B. 3 y: 4 

C. x: 0 y: 0 

D. 3 y: 4 

E. x: 1 y: 2 

F. 0 y: 0 

G. x: 0 y: 0 

H. 0 y: 0 

Answer: C 



see more 1Z0-803 dumps