Tips for golf r 310 ps 0-200

Examcollection 200-310 Designing for Cisco Internetwork Solutions apply examination will be the best option so that you can prepare for the particular Cisco test. In order to be described as a preeminent Examcollection technical engineers, you cant pass up the particular Examcollection 200-310 Designing for Cisco Internetwork Solutions substance preventative measure. You can study not only the true 200-310 examination questions and answers and also the detailed description. Transferring Cisco 200-310 accreditation is actually the very first most important thing, furthermore, you can learn numerous specialized information as well as encounters that can used in the way forward for apply perform.

2016 Jul exam 310-200:

Q141. Refer to the exhibit. 


A standard Layer 2 campus network design is pictured. Which numbered box represents the core layer? 

A. #1 

B. #2 

C. #3 

D. #4 

E. #5 

Answer: C 


Q142. What is a characteristic of campus core designs? 

A. fast transport 

B. security 

C. summarization 

D. redistribution 

Answer: A 


Q143. Which three are security services offered through Cisco Router Security? (Choose three.) 

A. Trust and Identity 

B. Integrated Threat Control 

C. Unified Wireless Network Security Solution 

D. Secure Connectivity 

E. Voice-Messaging Security 

F. Endpoint Security 

G. Virtual Security Gateway 

Answer: A,B,D 


Q144. Which three protocols support VLSM? (Choose three.) 

A. RIPv2 

B. RIPv1 

C. EIGRP 

D. OSPF 

E. IGRP 

Answer: A,C,D 


Q145. An engineer has configured a router to send level 7 messages to a syslog server. What severity level are these messages? 

A. error 

B. warning 

C. debug 

D. informational 

E. notice 

Answer: C 


200-310 simulations

Avant-garde аэробус а 310-200:

Q146. Which design is the recommended geometric design for routed topologies? 

A. linear 

B. triangular 

C. rectangular 

D. circular 

Answer: B 


Q147. Which two of these practices are considered to be best practices when designing the access layer for the enterprise campus? (Choose two.) 

A. Implement all of the services (QoS, security, STP, and so on) in the access layer, offloading the work from the distribution and core layers. 

B. Always use a Spanning Tree Protocol; preferred is Rapid PVST+. 

C. Use automatic VLAN pruning to prune unused VLANs from trunked interfaces to avoid broadcast propagation. 

D. Avoid wasted processing by disabling STP where loops are not possible. 

E. Use VTP transparent mode to decrease the potential for operational error. 

Answer: B,E 

Explanation: 

When designing the building access layer, you must consider the number of users or ports required to size up the LAN switch. Connectivity speed for each host should also be considered. Hosts might be connected using various technologies such as Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, or port channels. The planned VLANs enter into the design. 

Performance in the access layer is also important. Redundancy and QoS features should be considered. 

The following are recommended best practices for the building access layer: 

. Limit VLANs to a single closet when possible to provide the most deterministic and highly available topology. 

. Use Rapid Per-VLAN Spanning Tree Plus (RPVST+) if STP is required. It provides the faster convergence than traditional 802.1d default timers. 

. Set trunks to ON and ON with no-negotiate. 

. Manually prune unused VLANs to avoid broadcast propagation (commonly done on the distribution switch). 

. Use VLAN Trunking Protocol (VTP) Transparent mode, because there is little need for a common VLAN database in hierarchical networks. 

. Disable trunking on host ports, because it is not necessary. Doing so provides more security and speeds up PortFast. 

. Consider implementing routing in the access layer to provide fast convergence and Layer 3 load balancing. 

. Use the switchport host commands on server and end-user ports to enable PortFast and disable channeling on these ports. 

. Use Cisco STP Toolkit, which provides 

. PortFast: Bypass listening-learning phase for access ports 

. Loop GuarD. Prevents alternate or root port from becoming designated in absence of bridge protocol data units (BPDU) 

. Root GuarD. Prevents external switches from becoming root 

. BPDU GuarD. Disables PortFast-enabled port if a BPDU is received Cisco Press CCDA 640-864 Official Certification Guide Fourth Edition, Chapter 3, Page 85 


Q148. Which two can be used as a branch office WAN solution? (Choose two.) 

A. frame relay 

B. MPLS 

C. Metro Ethernet 

D. GPRS 

E. dial-up modem 

F. 3G USB modems 

Answer: B,C 

Explanation: Explanation Frame relay is old 'shared' technology today's sites use some flavor or Metro E or MPLS/VPN 


Q149. Which three are valid Layer 2 access designs? (Choose three.) 

A. Looped Triangle 

B. Looped Square 

C. Looped U 

D. Loop-Free Triangle 

E. Loop-Free Square 

F. Loop-Free U 

Answer: A,B,F 


Q150. What device virtualization technology allows for a single point of management and a centralized routing instance? 

A. ACE 

B. VSS 

C. VDC 

D. VM 

Answer: B 



see more 200-310 dumps