[May 2016] airbus a-310-200

Pinpoint of 200-310 actual test materials and software for Cisco certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 200-310 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Designing for Cisco Internetwork Solutions exam Today!

2016 May 200-310 Study Guide Questions:

Q21. When you are designing a large IPv6 multivendor network, which IGP does Cisco recommend that you use? 

A. OSPFv3 

B. EIGRP for IPv6 

C. BGP 

D. RIPng 

Answer: A 


Q22. Which of the following three options represents the components of the Teleworker Solution? (Choose three.) 

A. Cisco Unified IP Phone 

B. Cisco 880 Series Router 

C. Aironet Office Extend Access Point 

D. Catalyst 3560 Series Switch 

E. Cisco 2900 Series Router 

F. MPLS Layer 3 VPN 

G. Leased lines 

Answer: A,B,E 

Explanation: 

A Cisco ASR is used to terminate Teleworker solutions, not a 2900 series router. Hybrid teleworker uses Aironet, Advanced teleworker uses 880, both use IP phones. google: "at_a_glance_c45-652500.pdf" for details 

The Cisco Virtual Office Solution for the Enterprise Teleworker is implemented using the Cisco 800 series ISRs. Each ISR has integrated switch ports that then connect to the user’s broadband connection. The solution uses a permanent always-on IPsec VPN tunnel back to the corporate network. This architecture provides for centralized IT security management, corporate-pushed security policies, and integrated identity services. In addition, this solution supports the enterprise teleworker needs through advanced applications such as voice and video. For example, the enterprise teleworker can take advantage of toll bypass, voicemail, and advanced IP phone features not available in the PSTN. 

Enterprise Teleworker Module 

The enterprise teleworker module consists of a small office or a mobile user who needs to access services of the enterprise campus. As shown in Figure 2-14, mobile users connect from their homes, hotels, or other locations using dialup or Internet access lines. VPN clients are used to allow mobile users to securely access enterprise applications. The Cisco Virtual Office solution provides a solution for teleworkers that is centrally managed using small integrated service routers (ISR) in the VPN solution. IP phone capabilities are also provided in the Cisco Virtual Office solution, providing corporate voice services for mobile users. 



Q23. Which routing protocol classification should you use when full topology information is needed? 

A. link-state 

B. distance vector 

C. stateful 

D. path vector 

Answer: A 


200-310  actual test

Latest solaris cx-310-200:

Q24. Which two common cable management strategies are used in high-density server deployments in the data center? (Choose two.) 

A. top-of-rack 

B. middle-of-rack 

C. bottom-of-rack 

D. beginning-of-row 

E. middle-of-row 

F. end-of-row 

Answer: A,F 


Q25. What are two advantages of employing scalability when designing a campus network? (Choose two.) 

A. reduces operational cost 

B. higher port density 

C. investment protection 

D. consistent operation 

E. improved fault tolerance 

Answer: D,E 


Q26. What submodule is found within the Enterprise Edge module? 

A. enterprise WAN 

B. remote branch 

C. campus IPS 

D. building distribution 

Answer: A 


200-310  actual test

100% Guarantee scsa cx-310-200:

Q27. Which two methods are used to reduce the mesh links required between iBGP peers in the same AS? (Choose two.) 

A. community 

B. router reflectors 

C. local preference 

D. confederations 

E. atomic aggregate 

F. MED 

Answer: B,D 


Q28. In the enterprise data center, which are the three main components? (Choose three.) 

A. Network Infrastructure 

B. Interactive services 

C. Data Center Management 

D. Internet services 

E. WAN services 

F. VPN and remote access 

Answer: A,B,C 


Q29. Which three terms describe the primary functions of the distribution layer of the campus network design hierarchy? (Choose three.) 

A. provides end-user connectivity 

B. provides high speed transport 

C. provides QoS services 

D. enforces security policies 

E. provides WAN connections 

F. connects access devices to the core backbone 

Answer: C,D,F 

Explanation: Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/solutions/Enterprise/Campus/campover.html#wp708979 


Q30. A data center is reaching its power and cooling capacity. What two virtualization 

technologies can address the problem by directly reducing the number of physical devices? (Choose two.) 

A. virtual switching systems 

B. virtual device contexts 

C. virtual servers 

D. virtual routing and forwarding 

E. virtual port channels 

F. virtual LANs 

Answer: B,C 



see more 200-310 dumps