comptia a+ exam 220-802 : May 2016 Edition

Realistic of 220-802 brain dumps materials and study guides for CompTIA certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2016 May 220-802 Study Guide Questions:

Q461. - (Topic 5) 

Which of the following is the BEST way to secure a workstation which is shared by multiple users using the same guest account? 

A. Implement strong password requirements. 

B. Use a password protected screensaver. 

C. Restrict the guest account’s privileges. 

D. Change the guest account default name. 

Answer: C 


Q462. - (Topic 5) 

Which of the following relies on individual characteristics unique to each person? 

A. Rootkits 

B. Phishing 

C. Antispyware 

D. Biometrics 

Answer: D 


Q463. - (Topic 3) 

Which of the following BEST represents a security vulnerability of mobile devices? (Select TWO). 

A. Unauthorized downloads 

B. Viruses 

C. Improper file permissions 

D. Phishing 

E. Theft 

Answer: B,E 

Explanation: 

Security of mobile devices can be compromised when a virus infects the device. Another way is theft because a mobile device is portable and can be easily be handled or pocketed. 


220-802  brain dumps

Abreast of the times testking 220-802:

Q464. - (Topic 1) 

Which of the following commands would a technician use to move one directory above or below the one the technician is currently in? 

A. DIR 

B. RD 

C. CD 

D. MD 

Answer: C 

Explanation: http://www.lsi.upc.edu/~robert/teaching/foninf/doshelp.html 


Q465. - (Topic 5) 

A technician is working on a Windows 7 computer that will not boot correctly; it is stuck in a constant loop. Which of the following should the technician perform FIRST to try and resolve this issue? 

A. Repair installation 

B. A recovery from a shadow copy 

C. System restore 

D. Factory restore 

Answer: A 


Q466. - (Topic 4) 

A technician has a client’s laptop that is randomly shutting down. Which of the following is the FIRST step of the troubleshooting theory that the technician will perform to resolve the laptop’s issue? 

A. Document finding, actions, and outcomes 

B. Identify the problem 

C. Establish a theory 

D. Establish a plan of action to resolve the problem 

Answer: B 

Explanation: http://compcamp.blogspot.com/2011/10/comptia-six-step-troubleshooting.html 


220-802  brain dumps

Approved comptia 220-802 objectives:

Q467. - (Topic 4) 

A user states they have to reset the date and time on their computer every day. Which of the following hardware needs to be replaced to resolve this issue? 

A. Processor 

B. Hard drive 

C. CMOS battery 

D. Memory 

Answer: C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Nonvolatile_BIOS_memory#CMOS_battery 


Q468. - (Topic 1) 

A technician wants to create a customized list of common utilities that are easily accessible in the same location. Which of the following tools would allow them to build such a list? 

A. MSCONFIG 

B. MMC 

C. MSTSC 

D. MSINFO32 

Answer: B 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb742442.aspx 


Q469. - (Topic 4) 

A user is reporting that they cannot connect to the wireless network from their office but they were able to connect yesterday. Which of the following would be the MOST likely reason? 

A. Radio switch on laptop is enabled 

B. Radio switch on laptop is disabled 

C. Channel interference 

D. User is too far away from the access point 

Answer: B 

Explanation: http://en.kioskea.net/forum/affich-130312-wifi-radio-disabled-of-my-laptop-how-turn-on 


Q470. - (Topic 1) 

Which of the following should be regularly scheduled to fix hard drive errors? 

A. Defragmentation 

B. Check Disk 

C. System Restore 

D. Antivirus Scan 

Answer: B 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/315265 



see more 220-802 dumps